- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
İyi geceler canımIyi geceler herkese kizlat yarin gorusmek uzere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımIyi geceler herkese kizlat yarin gorusmek uzere
Hosbulduk canim anlamam miii anladimda arada yine unutuyorumKatmer, yufka ve çilek yediysen o saatte olmamış canım. Meyveleri erken yemeye çalış. Öğün saatlerin çok güzel. Su ve sporunda iyi
Hoş geldin canım. Yemenin bi faydası olmadığını anladığını düşünüyorum
3.5 lt yi geçmemeye çalış canım fazlası herkese sıkıntı.
Tuz haricinde çok güzel menü suyu dediğim gibi abartma spor güzel
Duygu cum çalışırken özellikle senin gibi dışarıda çalışırken diyet zor ama yaza mutlu girmek istiyorsan kararlı ve istekli olacaksın. Vişne suyu olmamış. Ayran tercih edebilirdin onun yerine. Bir de kuru meyvelerin 3 avuç çok olmuş. Daha dikkatli tüketmen lazım.
Aç uyumayız aslında ama gereksiz kaçamaklar yaptığımız için kendimizi aç bırakıyoruz. Kaçamaksız düzenli 3 öğün beslenince emin ol şakır şakır gidiyor.
Menüm
Kahvaltı (08:15)
1 tane haşlanmış yumurta
Bir kaç parça tel peynir
Salatalık, domates
Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane parmak kalınlığında köfte
Akşam (17:30)
2 tane etli biber dolması
3 kaşık yoğurt
2 lt su, spor yok
(Dolma da pirinç vardı ama çok azdı)
hoşgeldin canım1 adet şişko ada araniza döndüuuuuu
Babam bugun gitti artik sizlerleyim kilo aldim kizlarrr![]()
evdekiler yiyince insanın canı çekiyor ama başla artık canım yerleşmeden gitsin kilolarYanlis hatirlamiyorsam 70.400 idim ama simdi artmıştır kesin bayagi kiyafetlerim rahatsiz ediyor.... bol spora basliyacam ramazana kadar bayagi vermeliyim..
Pis bogazim resmen yatana kadar yedim... hep evdekilerin sucu saat 20 de sucuklu tost yapip yiyorlar benimde canim istedi yedim ustelik gec saat olunca direkt kilo olarak yansıdı....
Hizli bi sekilde basliyorum hem spora hem diyete aclik olmayinca kilo gitmiyor ac ac uyumayi ozledim....))
gram gram da olsa gidiyor şükür napalım canımBiz ac uyuyozda nooluyo gram gram gidiyo be canim...
güzel kararlar almışsın canım ama cezaya gerek kalmaz bence menülerin güzel oluyor seninEvet kizlar bugun bazanin altindan yazliklarimi cikardim gecen yaza gore zayif oldugum icin hepsi oluyo ama tabiki daha eskiler var ki onlar cok fena bacagima sokmamim imkani yok... yaklasik 1 senedir diyet yapiyorum iki ileri bir geri modundayim bir turlu ideal kiloma erisemedim hep veriyorum 2 lokma yiyorum geri aliyorum simdi kendime uygulayacagim sisteme geldim. Bu hafta biraz dengesiz oldu esim hastalandi kedi kayboldu uzulduk derken... simdi agzima attgim her lokma icin ceza belirledim kendime.
Mesela 1 kurabiye---100 mekik
1 dilim kek --- 15 dk eliptik
Bu liste uzayip gidecek bunlar genelde benim yaparken zorlandigim sporlar yada sevmedigim ama mecburoyetten yaptigum sporlar olcak eger onumuzdeki 2 haftanin icinde kacamak yaparsam hergun 1 saat fazla yurucem.
Kacamaktan sayulmayanlar haftada 2 kasik pirinc pilavi veya bulgur pilavi
2 haftada bir bezelye yemegi
Gunde 2 dilimi asmayacak sekilde ekmek
Haftada 1 gun 1 simit
Kacamaktan sayilanlar hher turlu tatli hamurisi makarna sekerli gazli icecekler
Ceza sistemleri ip atlamak eliptik yapmak mekik cekmek v.s
Katmer, yufka ve çilek yediysen o saatte olmamış canım. Meyveleri erken yemeye çalış. Öğün saatlerin çok güzel. Su ve sporunda iyi
Hoş geldin canım. Yemenin bi faydası olmadığını anladığını düşünüyorum
3.5 lt yi geçmemeye çalış canım fazlası herkese sıkıntı.
Tuz haricinde çok güzel menü suyu dediğim gibi abartma spor güzel
Duygu cum çalışırken özellikle senin gibi dışarıda çalışırken diyet zor ama yaza mutlu girmek istiyorsan kararlı ve istekli olacaksın. Vişne suyu olmamış. Ayran tercih edebilirdin onun yerine. Bir de kuru meyvelerin 3 avuç çok olmuş. Daha dikkatli tüketmen lazım.
Aç uyumayız aslında ama gereksiz kaçamaklar yaptığımız için kendimizi aç bırakıyoruz. Kaçamaksız düzenli 3 öğün beslenince emin ol şakır şakır gidiyor.
Evet kizlar bugun bazanin altindan yazliklarimi cikardim gecen yaza gore zayif oldugum icin hepsi oluyo ama tabiki daha eskiler var ki onlar cok fena bacagima sokmamim imkani yok... yaklasik 1 senedir diyet yapiyorum iki ileri bir geri modundayim bir turlu ideal kiloma erisemedim hep veriyorum 2 lokma yiyorum geri aliyorum simdi kendime uygulayacagim sisteme geldim. Bu hafta biraz dengesiz oldu esim hastalandi kedi kayboldu uzulduk derken... simdi agzima attgim her lokma icin ceza belirledim kendime.
Mesela 1 kurabiye---100 mekik
1 dilim kek --- 15 dk eliptik
Bu liste uzayip gidecek bunlar genelde benim yaparken zorlandigim sporlar yada sevmedigim ama mecburoyetten yaptigum sporlar olcak eger onumuzdeki 2 haftanin icinde kacamak yaparsam hergun 1 saat fazla yurucem.
Kacamaktan sayulmayanlar haftada 2 kasik pirinc pilavi veya bulgur pilavi
2 haftada bir bezelye yemegi
Gunde 2 dilimi asmayacak sekilde ekmek
Haftada 1 gun 1 simit
Kacamaktan sayilanlar hher turlu tatli hamurisi makarna sekerli gazli icecekler
Ceza sistemleri ip atlamak eliptik yapmak mekik cekmek v.s
dikkat edersen çabuk veriyorsun canım sen verirsin elbetBence süper.
Bende yapım böyle.
Kızlar haftaya annem geliyor çok dikkat etmem gerek üstelik 3 mayısta kınamız var inşaAllah 70 e inerim ya
Meyve suyu olmamış canım, akşamın çok geç olmuş bir de su çok az. Günler uzadı havalar sıcak daha fazla su tüketmek lazım.18.04.18
9.30
tandir corbasi
cay
14 00
1 yum.
domates salatalik
biber
1 dilim tam bugday ekmegi
yarim bardak meyve suyu
turk kahvesi
17 30
neskafe
yarim incir
1 ceviz
20 30
menemen 3 kasik
1 dilim tam bugday ekmegi
1.5 lt su
4 saat yürüyüş
LAydLiNe
. Gofret ve akşam kahvenin yanına hurma olmamış. Bunların haricinde güzel.18 nisan
09.30
1 kase meyveli sütlü yulaf
1 adet gofret(saati hatırlayamadım) bu olmadı farkındayım
15.00(kızım izin vermediği için öğle yemeğim gecikti)
hindili salata
1 hurma
19.00
yarım kase yoğurtlu çorba
1 tabak mantar sote
1 dilim ekmek
biraz salata
22.00
sade türk kahvesi
1 hurma
3 litre su
Bence eğer gerçekten istersen olursun.Bence süper.
Bende yapım böyle.
Kızlar haftaya annem geliyor çok dikkat etmem gerek üstelik 3 mayısta kınamız var inşaAllah 70 e inerim ya
Akşam yediğin cevizler haricinde güzel olmuş. Öğle öğününde daha sağlıklı olsa olurmuş.Bugünkü menüm
Sabah 8 bucukta
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 bardak süt
Saat 10 da ara
1 muz
Öğle 1 de
Bikac kaşık dünden kalan sütlü helva az şekerli.ziyan olmasın diye çocuklardan kalan kasedekilerden Öğün olarak yedim.
Saat 6 da
1 tabak nohut
2 y.k bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Saat 8de turk kahve si ve 2 ceviz
Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş bandı
15dk.dışarıda yürüyüş
LAydLiNe
Meyve suyu olmamış canım, akşamın çok geç olmuş bir de su çok az. Günler uzadı havalar sıcak daha fazla su tüketmek lazım.
. Gofret ve akşam kahvenin yanına hurma olmamış. Bunların haricinde güzel.
Bence eğer gerçekten istersen olursun.
Akşam yediğin cevizler haricinde güzel olmuş. Öğle öğününde daha sağlıklı olsa olurmuş.
dikkat edersen çabuk veriyorsun canım sen verirsin elbet![]()
Cumayı sabırsızca bekliyorum bende canım sıkıldım artık çok yavaş gidiyor sma olsun pes etmek yok sende halledersin üzülmeCuma yüzleşecem canim o yuzden tartilmadim ama aldim kiyaferlerim sıkmaya başladı..... cook yedim nurdanim oyle boyle değil sanki kıtlıktan çıkmış gibiartik cuma tarti nederse hızlı bi sekilde basliacam...
Horon18 nisan listem
Kahvalti 8.30
Haslanmis yumurta
Sekersiz cay
Saat 11.30 da
yarim kk peynir
Salatalık
Öğlen 14.30
Ogluma hasladigim yumurtanin beyazini yedim.
Aksam 18.30
1 tabak bulgur pilavi
Sarimsakli yogurtlu kozlenmis biber salatası
1 bucuk litre su belki 2 olmustur
20 dakika horon
200 ip atlama
Gunaydin canimGünaydın kizlarr