• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

Kahvaltı (08:15)
1 tane haşlanmış yumurta
Bir kaç parça tel peynir
Salatalık, domates

Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane parmak kalınlığında köfte

Akşam (17:30)
2 tane etli biber dolması
3 kaşık yoğurt

2 lt su, spor yok

(Dolma da pirinç vardı ama çok azdı)

Katmer, yufka ve çilek yediysen o saatte olmamış canım. Meyveleri erken yemeye çalış. Öğün saatlerin çok güzel. Su ve sporunda iyi

Hoş geldin canım. Yemenin bi faydası olmadığını anladığını düşünüyorum :KK66:

3.5 lt yi geçmemeye çalış canım fazlası herkese sıkıntı.

Tuz haricinde çok güzel menü suyu dediğim gibi abartma spor güzel

Duygu cum çalışırken özellikle senin gibi dışarıda çalışırken diyet zor ama yaza mutlu girmek istiyorsan kararlı ve istekli olacaksın. Vişne suyu olmamış. Ayran tercih edebilirdin onun yerine. Bir de kuru meyvelerin 3 avuç çok olmuş. Daha dikkatli tüketmen lazım.

Aç uyumayız aslında ama gereksiz kaçamaklar yaptığımız için kendimizi aç bırakıyoruz. Kaçamaksız düzenli 3 öğün beslenince emin ol şakır şakır gidiyor.
Hosbulduk canim anlamam miii anladimda arada yine unutuyorum ;)) insallah bu sefer aksatmadan yazi iyi degerlendirerek agustos sonunda 58 gormek istiyorummmmm ...metam yavas oldugu icin bu kadar sure koydum kendime ;))

Menüm

Kahvaltı (08:15)
1 tane haşlanmış yumurta
Bir kaç parça tel peynir
Salatalık, domates

Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane parmak kalınlığında köfte

Akşam (17:30)
2 tane etli biber dolması
3 kaşık yoğurt

2 lt su, spor yok

(Dolma da pirinç vardı ama çok azdı)

Afiyet olsun cnm

1 adet şişko ada araniza döndüuuuuu :olamaz::olamaz:

Babam bugun gitti artik sizlerleyim kilo aldim kizlarrr:kızgın::kızgın:
hoşgeldin canım

Yanlis hatirlamiyorsam 70.400 idim ama simdi artmıştır kesin bayagi kiyafetlerim rahatsiz ediyor.... bol spora basliyacam ramazana kadar bayagi vermeliyim..

Pis bogazim resmen yatana kadar yedim... hep evdekilerin sucu saat 20 de sucuklu tost yapip yiyorlar benimde canim istedi yedim ustelik gec saat olunca direkt kilo olarak yansıdı....

Hizli bi sekilde basliyorum hem spora hem diyete aclik olmayinca kilo gitmiyor ac ac uyumayi ozledim....:KK66:))
evdekiler yiyince insanın canı çekiyor ama başla artık canım yerleşmeden gitsin kilolar:KK39:

Biz ac uyuyozda nooluyo gram gram gidiyo be canim...
gram gram da olsa gidiyor şükür napalım canım:KK39:
Evet kizlar bugun bazanin altindan yazliklarimi cikardim gecen yaza gore zayif oldugum icin hepsi oluyo ama tabiki daha eskiler var ki onlar cok fena bacagima sokmamim imkani yok... yaklasik 1 senedir diyet yapiyorum iki ileri bir geri modundayim bir turlu ideal kiloma erisemedim hep veriyorum 2 lokma yiyorum geri aliyorum simdi kendime uygulayacagim sisteme geldim. Bu hafta biraz dengesiz oldu esim hastalandi kedi kayboldu uzulduk derken... simdi agzima attgim her lokma icin ceza belirledim kendime.

Mesela 1 kurabiye---100 mekik
1 dilim kek --- 15 dk eliptik
Bu liste uzayip gidecek bunlar genelde benim yaparken zorlandigim sporlar yada sevmedigim ama mecburoyetten yaptigum sporlar olcak eger onumuzdeki 2 haftanin icinde kacamak yaparsam hergun 1 saat fazla yurucem.

Kacamaktan sayulmayanlar haftada 2 kasik pirinc pilavi veya bulgur pilavi
2 haftada bir bezelye yemegi
Gunde 2 dilimi asmayacak sekilde ekmek
Haftada 1 gun 1 simit

Kacamaktan sayilanlar hher turlu tatli hamurisi makarna sekerli gazli icecekler

Ceza sistemleri ip atlamak eliptik yapmak mekik cekmek v.s
güzel kararlar almışsın canım ama cezaya gerek kalmaz bence menülerin güzel oluyor senin

18 nisan

09.30
1 kase meyveli sütlü yulaf

1 adet gofret(saati hatırlayamadım) bu olmadı farkındayım

15.00(kızım izin vermediği için öğle yemeğim gecikti)
hindili salata
1 hurma

19.00
yarım kase yoğurtlu çorba
1 tabak mantar sote
1 dilim ekmek
biraz salata

22.00
sade türk kahvesi
1 hurma

3 litre su

Katmer, yufka ve çilek yediysen o saatte olmamış canım. Meyveleri erken yemeye çalış. Öğün saatlerin çok güzel. Su ve sporunda iyi

Hoş geldin canım. Yemenin bi faydası olmadığını anladığını düşünüyorum :KK66:

3.5 lt yi geçmemeye çalış canım fazlası herkese sıkıntı.

Tuz haricinde çok güzel menü suyu dediğim gibi abartma spor güzel

Duygu cum çalışırken özellikle senin gibi dışarıda çalışırken diyet zor ama yaza mutlu girmek istiyorsan kararlı ve istekli olacaksın. Vişne suyu olmamış. Ayran tercih edebilirdin onun yerine. Bir de kuru meyvelerin 3 avuç çok olmuş. Daha dikkatli tüketmen lazım.

Aç uyumayız aslında ama gereksiz kaçamaklar yaptığımız için kendimizi aç bırakıyoruz. Kaçamaksız düzenli 3 öğün beslenince emin ol şakır şakır gidiyor.

Teşekkürler LAydLiNe LAydLiNe

Evet kizlar bugun bazanin altindan yazliklarimi cikardim gecen yaza gore zayif oldugum icin hepsi oluyo ama tabiki daha eskiler var ki onlar cok fena bacagima sokmamim imkani yok... yaklasik 1 senedir diyet yapiyorum iki ileri bir geri modundayim bir turlu ideal kiloma erisemedim hep veriyorum 2 lokma yiyorum geri aliyorum simdi kendime uygulayacagim sisteme geldim. Bu hafta biraz dengesiz oldu esim hastalandi kedi kayboldu uzulduk derken... simdi agzima attgim her lokma icin ceza belirledim kendime.

Mesela 1 kurabiye---100 mekik
1 dilim kek --- 15 dk eliptik
Bu liste uzayip gidecek bunlar genelde benim yaparken zorlandigim sporlar yada sevmedigim ama mecburoyetten yaptigum sporlar olcak eger onumuzdeki 2 haftanin icinde kacamak yaparsam hergun 1 saat fazla yurucem.

Kacamaktan sayulmayanlar haftada 2 kasik pirinc pilavi veya bulgur pilavi
2 haftada bir bezelye yemegi
Gunde 2 dilimi asmayacak sekilde ekmek
Haftada 1 gun 1 simit

Kacamaktan sayilanlar hher turlu tatli hamurisi makarna sekerli gazli icecekler

Ceza sistemleri ip atlamak eliptik yapmak mekik cekmek v.s

Bence süper.
Bende yapım böyle.
Kızlar haftaya annem geliyor çok dikkat etmem gerek üstelik 3 mayısta kınamız var inşaAllah 70 e inerim ya

Bugünkü menüm

Sabah 8 bucukta
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 bardak süt

Saat 10 da ara
1 muz

Öğle 1 de
Bikac kaşık dünden kalan sütlü helva az şekerli.ziyan olmasın diye çocuklardan kalan kasedekilerden Öğün olarak yedim.

Saat 6 da
1 tabak nohut
2 y.k bulgur pilavı
Salata
Yoğurt

Saat 8de turk kahve si ve 2 ceviz

Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş bandı
15dk.dışarıda yürüyüş

LAydLiNe LAydLiNe

18.04.18

9.30
tandir corbasi
cay

14 00
1 yum.
domates salatalik
biber
1 dilim tam bugday ekmegi
yarim bardak meyve suyu
turk kahvesi

17 30
neskafe
yarim incir
1 ceviz

20 30
menemen 3 kasik
1 dilim tam bugday ekmegi

1.5 lt su
4 saat yürüyüş
LAydLiNe LAydLiNe
Meyve suyu olmamış canım, akşamın çok geç olmuş bir de su çok az. Günler uzadı havalar sıcak daha fazla su tüketmek lazım.

18 nisan

09.30
1 kase meyveli sütlü yulaf

1 adet gofret(saati hatırlayamadım) bu olmadı farkındayım

15.00(kızım izin vermediği için öğle yemeğim gecikti)
hindili salata
1 hurma

19.00
yarım kase yoğurtlu çorba
1 tabak mantar sote
1 dilim ekmek
biraz salata

22.00
sade türk kahvesi
1 hurma

3 litre su
. Gofret ve akşam kahvenin yanına hurma olmamış. Bunların haricinde güzel.

Bence süper.
Bende yapım böyle.
Kızlar haftaya annem geliyor çok dikkat etmem gerek üstelik 3 mayısta kınamız var inşaAllah 70 e inerim ya
Bence eğer gerçekten istersen olursun.

Bugünkü menüm

Sabah 8 bucukta
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 bardak süt

Saat 10 da ara
1 muz

Öğle 1 de
Bikac kaşık dünden kalan sütlü helva az şekerli.ziyan olmasın diye çocuklardan kalan kasedekilerden Öğün olarak yedim.

Saat 6 da
1 tabak nohut
2 y.k bulgur pilavı
Salata
Yoğurt

Saat 8de turk kahve si ve 2 ceviz

Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş bandı
15dk.dışarıda yürüyüş

LAydLiNe LAydLiNe
Akşam yediğin cevizler haricinde güzel olmuş. Öğle öğününde daha sağlıklı olsa olurmuş.

Meyve suyu olmamış canım, akşamın çok geç olmuş bir de su çok az. Günler uzadı havalar sıcak daha fazla su tüketmek lazım.

. Gofret ve akşam kahvenin yanına hurma olmamış. Bunların haricinde güzel.

Bence eğer gerçekten istersen olursun.

Akşam yediğin cevizler haricinde güzel olmuş. Öğle öğününde daha sağlıklı olsa olurmuş.

Ah ah hemde nasıl istiyorum ama işte boğazımı tutamıyorum dün ki yüzünden bir haftam boşuna gitmiş olacak kendimi affetmiyorum

Cuma yüzleşecem canim o yuzden tartilmadim ama aldim kiyaferlerim sıkmaya başladı..... cook yedim nurdanim oyle boyle değil sanki kıtlıktan çıkmış gibi :kızgın::kızgın:artik cuma tarti nederse hızlı bi sekilde basliacam...
Cumayı sabırsızca bekliyorum bende canım sıkıldım artık çok yavaş gidiyor sma olsun pes etmek yok sende halledersin üzülme
Eve misfir gelince bu baban da olsa iş çok zorlaşıyor benim misafirim çok olur evde hamur işi hep bulundurmak zorundayım :hamarat:görünce bazen kaçamak oluyor
Bide biryere gitsem de şu çayı boş getirseler kafamı kırıcam hep pasta börek:kızgın:

18 nisan listem

Kahvalti 8.30
Haslanmis yumurta
Sekersiz cay

Saat 11.30 da
yarim kk peynir
Salatalık

Öğlen 14.30
Ogluma hasladigim yumurtanin beyazini yedim.

Aksam 18.30
1 tabak bulgur pilavi
Sarimsakli yogurtlu kozlenmis biber salatası

1 bucuk litre su belki 2 olmustur
20 dakika horon :-)
200 ip atlama
Horon :super: nereliydin canım sen

Back
X