• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üzülme üzülme hepsi gidecek merak etme. Sen sadece bundan sonrasına odaklan. Yaza az kaldı. Şıkır şıkır olalım. Şort giycem bu yaz sabırsızlıkla bekliyorum :KK70::KK70:
Bende elbise giyme hayalindeyim boyle tiril tiril elbiseler giyip uçuşayim istiyorum.. hayale gelllll :KK70:reklam cekiyorum :KK70::KK70::KK70:

13. takımın güzel çıtır hatunları bir hafta boyunca akşam 18:00 dan sonra ağzımıza bir fındık bile atmamaya varmısınız ?:halay::halay::halay::halay::halay: 1 hafta deniyelim miiiiiii ????? :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

katılmak isteyenler beni etiketleyebilir mi ? listeyi oluşturayım akşam menülerinizin yemek saatlerine bakacam benden kaçmazzzzzzzzzzzzzz :KK45::KK45::KK45::KK45:
oruç olmadığım günler katılabilirim
Aynen canım inşallah bu şekersiz 21 gün olayından sonra asıl hedefim olan 59 u bile görebileceğim. Teşekkür ederim :KK36:
bence olur
bide hiç kaçamak olmayacak yani
Cook fena tarti bugun reglimim 4. Gunu ondan mi bilemedim :KK43:
:KK53:
Eki Görüntüle 2138779

Oyyy oyyy nerelere gidemmmm :cry::cry: haftaya 1 kilo gidecek kesin cook ugrasacam tekrar 6li rakamlarima kavusacammmmm
1 kilomu fazlan var iyiymiş
Bende elbise giyme hayalindeyim boyle tiril tiril elbiseler giyip uçuşayim istiyorum.. hayale gelllll :KK70:reklam cekiyorum :KK70::KK70::KK70:
neden hayal olsunki canım

Benim bildirimim

Geçen hafta: 62.6

Bu hafta : 62.2 :nazar:

Fark: 400 gr

Çok şükür düne kadar artıdaydım. Hafta sonunun artısını çok zor kurtardım. Yaptığımız en ufak kaçamak çok kötü etkiliyor. Ona göre bundan sonra kaçamak yapmayın lütfen.

Sonuçta kilo vermişsin tebrikler cnm
Pazartesi tartılcakmiyiz karar verdinmi

13. takımın güzel çıtır hatunları bir hafta boyunca akşam 18:00 dan sonra ağzımıza bir fındık bile atmamaya varmısınız ?:halay::halay::halay::halay::halay: 1 hafta deniyelim miiiiiii ????? :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

katılmak isteyenler beni etiketleyebilir mi ? listeyi oluşturayım akşam menülerinizin yemek saatlerine bakacam benden kaçmazzzzzzzzzzzzzz :KK45::KK45::KK45::KK45:

Ben varım cnm
ada81 ada81

Back
X