- 15 Ocak 2014
- 5.968
- 5.149
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende elbise giyme hayalindeyim boyle tiril tiril elbiseler giyip uçuşayim istiyorum.. hayale gelllllÜzülme üzülme hepsi gidecek merak etme. Sen sadece bundan sonrasına odaklan. Yaza az kaldı. Şıkır şıkır olalım. Şort giycem bu yaz sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Bende elbise giyme hayalindeyim boyle tiril tiril elbiseler giyip uçuşayim istiyorum.. hayale gelllllreklam cekiyorum
![]()
Kızlar günaydın hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Cuma 62.0
Bugün 62.0
Sabitim kızlar buna bile sevindim dün artıydım
LAydLiNe
oruç olmadığım günler katılabilirim13. takımın güzel çıtır hatunları bir hafta boyunca akşam 18:00 dan sonra ağzımıza bir fındık bile atmamaya varmısınız ?1 hafta deniyelim miiiiiii ?????
katılmak isteyenler beni etiketleyebilir mi ? listeyi oluşturayım akşam menülerinizin yemek saatlerine bakacam benden kaçmazzzzzzzzzzzzzz![]()
bence olurAynen canım inşallah bu şekersiz 21 gün olayından sonra asıl hedefim olan 59 u bile görebileceğim. Teşekkür ederim![]()
Cook fena tarti bugun reglimim 4. Gunu ondan mi bilemedim![]()
1 kilomu fazlan var iyiymişEki Görüntüle 2138779
Oyyy oyyy nerelere gidemmmmhaftaya 1 kilo gidecek kesin cook ugrasacam tekrar 6li rakamlarima kavusacammmmm
neden hayal olsunki canımBende elbise giyme hayalindeyim boyle tiril tiril elbiseler giyip uçuşayim istiyorum.. hayale gelllllreklam cekiyorum
![]()
Kilo bildirimi
Geçen cuma 88.700
Bugün 87.800
Giden -900![]()
Hepinize günaydın
Geçen haftaki kilom 71.8
Bu haftaki kilom 71.1
Fark 700
Benim bildirimim
Geçen hafta: 62.6
Bu hafta : 62.2
Fark: 400 gr
Çok şükür düne kadar artıdaydım. Hafta sonunun artısını çok zor kurtardım. Yaptığımız en ufak kaçamak çok kötü etkiliyor. Ona göre bundan sonra kaçamak yapmayın lütfen.
13. takımın güzel çıtır hatunları bir hafta boyunca akşam 18:00 dan sonra ağzımıza bir fındık bile atmamaya varmısınız ?1 hafta deniyelim miiiiiii ?????
katılmak isteyenler beni etiketleyebilir mi ? listeyi oluşturayım akşam menülerinizin yemek saatlerine bakacam benden kaçmazzzzzzzzzzzzzz![]()
Günaydın kızlar
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 73.7
+400
Haftaya en az bir kg vericem inş.
Eki Görüntüle 2138779
Oyyy oyyy nerelere gidemmmmhaftaya 1 kilo gidecek kesin cook ugrasacam tekrar 6li rakamlarima kavusacammmmm
Harikasın cankız maşallahın var![]()
70,100 canım , gidecek inşallah haftaya inşallah 1 kilo giderse diğer hafta 6lı rakamları görürümÜzülme cnm verirsin
Kaçtın en son
beni bekleyen o kadar çook elbisem var kiiii bu yaz kavuşmak istiyorum artıkNiye olmasın ki
Ben şükür elbise giyiyorum![]()