70,100 canım , gidecek inşallah haftaya inşallah 1 kilo giderse diğer hafta 6lı rakamları görürüm)
Gider cnm gider yeterki kaçamak yapmayalım
Bencede saat 18den sonra yememek çok iyi olucak hepimiz için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
70,100 canım , gidecek inşallah haftaya inşallah 1 kilo giderse diğer hafta 6lı rakamları görürüm)
hadi bakalım haftaya show zamanııııııııııııı demiii nurdanımmmmKızlar günaydın hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Cuma 62.0
Bugün 62.0
Sabitim kızlar buna bile sevindim dün artıydım
LAydLiNe
kocaman ıslıklar alkışlar ponponlar gelsinnnn benim cankımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaKilo bildirimi
Geçen cuma 88.700
Bugün 87.800
Giden -900![]()
inşallah hemen atacam bu kiloları zerracım gidecek haftaya show yaparım inşallahhhhhoruç olmadığım günler katılabilirim
bence olur
bide hiç kaçamak olmayacak yani
1 kilomu fazlan var iyiymiş
neden hayal olsunki canım
inşallah hep beraber birbirimizi destekleyerek kurtulacağızGider cnm gider yeterki kaçamak yapmayalım
Bencede saat 18den sonra yememek çok iyi olucak hepimiz için
kocaman ıslıklar alkışlar ponponlar gelsinnnn benim cankımızaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Kızları okula bıraktım alışverişe gittim
Orda çalışan bi türk kiz var tanımıyorum sadece slm veriyoruz görünce birbirimizi
Cnm bişey sorabilirmiyim dedi
Evet dedim cook iyi kilo vermişsin dedi belli oluyormu dedim evet hemde cook dedi ayy bi mutlu oldum anlatamam yaa birdaha asla 100kilo olmicam
inşallah hep beraber birbirimizi destekleyerek kurtulacağız![]()
fark edilince insan daha bi gaza geliyor demiiii inşallah canım bidaha kilo almak yok korumada olacağız hep beraber
![]()
Saat 18.00 dan sonra yemek yememe katılım listesi
Laydline
ada81
cankızzzz
krizamtemcıcegı
zerra ( oruclu günler hariç )
Merhaba kızlar
kilo bildirimi sabit.
cankizzzz geçmiş olsun. pulbiber duymamıştım hiç işe yarıyor mu
yuppi yupi tey teyy yapıcaz. yalnız ben böyle gidersem 2 hafta sonra ayrılırım aranızdan21 güne kalmaz bile. 6 değil de 7 oloarak katılsam olur mu acaba
Bende bende13. takımın güzel çıtır hatunları bir hafta boyunca akşam 18:00 dan sonra ağzımıza bir fındık bile atmamaya varmısınız ?1 hafta deniyelim miiiiiii ?????
katılmak isteyenler beni etiketleyebilir mi ? listeyi oluşturayım akşam menülerinizin yemek saatlerine bakacam benden kaçmazzzzzzzzzzzzzz![]()
tamam canım senide ekliyorum kaptanımızın dediği gibi 19:00 geçmesin emiiiMerhaba kızlar
kilo bildirimi sabit.
cankizzzz geçmiş olsun. pulbiber duymamıştım hiç işe yarıyor mu
yuppi yupi tey teyy yapıcaz. yalnız ben böyle gidersem 2 hafta sonra ayrılırım aranızdan21 güne kalmaz bile. 6 değil de 7 oloarak katılsam olur mu acaba
Sanırım regl den dolayı olan ödem gitti benden ama elh.güzel oldu buhaftaAynen canım ama normalde kötü olmadı sadece benim tarzım değil bana hitap etmiyor. Ben biraz çılgınım saç konusunda. Uçuk kaçık severim hem rengi hem kesimi. Bu çok sıradan oldu. Koca karılara benzetiyorum kendimi. Bir de makyaj yapmayı sevmiyorum saç makyaj istiyor. İki aya düzelir sabredersem renk oturur ama bir daha bu kuaföre gitmem. Kendime uygun kuaför bulamadım ona yanıyorum.
Olsun keşke tartılsaydın.
Harika bir sonuç canım tebrik ederim maşallah
21 gün yapamasan bile ilk 7 gününü yapabilirsin ben senin yerine olsam denerim. Takımda yapmayan şuan bi sen olacaksın.
kaptanım oklavayı kaçamak yaparsam göster ya... tırsıyorum hakkaten...Ekstrem durumdan dolayı olur kabul ediyorum. Ama 19:00 u geçirmemen lazım. Bir de bu hafta düzenli menü istiyorum ona göre
Kaçamaksız![]()