• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya kaptancim LAydLiNe LAydLiNe valla kacamak yapmadim nerdeyse 1 haftadir ekmek bile cok az yedim suyuda içtim sporda yaptim uf niye boyle oldum bilemedim. Kendime kızdım kilo veremedim diye. Sinirimi camlardan çıkarıyorum ayna gibi oldular silmekten..

Kızlar yaaaaaaa şimdiye kadar ki en berbat listemiz. Kimseyi üzmek kimseyi kırmak istemiyorum ama biran önce toparlanıp kendimize gelmemiz lazım. vasfiye teyze vasfiye teyze inşallah bildirim yapamayacak kadar önemli bi şey gelmemiştir başına.

Cuma bildirimleri çok önemli lütfen bunu anlayın artık. Her defasında söylüyorum iki elimiz kanda da olsa gelip buraya iki satır kilomuzu yazmalıyız. Hepinize numaramı verdim ki ola ki internetiniz biter başka bişey olur bi şekilde bana ulaşırsınız diye. Çok laylay lom gidiyoruz. Ben sırf takımı kötü etkilemeyeyim diye akşam aç yattım resmen. Öğle yemeğiyle durdum onca saat. Lütfen sizlerde artık biraz fedakarlık yapın. Ağzınıza atacağınız her lokma da takımı düşünün. Bireysel yarışmıyoruz burada. Şimdi kilo alanlar ve sabit olanlar kilo verenlerin sırtına binmiş oluyor. Şimdiye kadar başka kaptanlar gibi sizden uçuk kaçık rakamlar istemedim. Benim için kilo verin yeterli 100 gr 200 gr önemli değil ama lütfen + ve sabitlerle gelmeyin. Bu hafta nota alıyoruz bu sonuçla yüzdemiz 0.30 un altında. Haftaya o rotayı sildirmemiz lazım yoksa sarı kart alacağız. Lütfen toparlanın artık. Sarı kart cezasını çekmek istemiyorum ki ceza alırsak hepimiz için kötü olur.
Çok haklısın canım. Geçen hafta 3.olmuşken bu hafta böyle olması hiç hoş olmamış.malesef artık kendimize gelmemiz lazım takımca. Kaçamaklar yaparken çok tatlı ama sonucu malesef kötü. İns. Hepimiz takım ruhu ve sorumluluğunu unutmadan devam ederiz.çok üzgünüm kendi adıma.

Sporumi yaptim ohhhh mis gibi oldum kus gibi hafifledim hadi kizlar sporaaaaaaa :KK66:)

cankizzzz cankizzzz senin ayaklarda problem var tamam.. sende aliyorsun bi oklava bacim, yada vileda sapi koltuga oturuyorsun sopayi omzuma koyuyorsum bi sağa bi sola donuyorsum twist yapiyorsun anlaştık mi ?

Yada plates lastigin var mi ? Yoksa kalin camasir lastigide olur ... yere uzaniyorsun ayagina lastikleri takip bacaklari kaldir indir yapiyorsun alt karin fena calisiyor.

Ayakta durmadan bu sporlari yaparsan bayagi efo harcar incelirsin canim :KK66:)

Ya kaptancim LAydLiNe LAydLiNe valla kacamak yapmadim nerdeyse 1 haftadir ekmek bile cok az yedim suyuda içtim sporda yaptim uf niye boyle oldum bilemedim. Kendime kızdım kilo veremedim diye. Sinirimi camlardan çıkarıyorum ayna gibi oldular silmekten..
Ödem vardır belki canım yine bozma düzenini ama ben senin menülerde çekirdek felan hatırlıyorum. Akşam 18:00 den sonra yediklerin var. Onlarında etkisi vardır. Daha dikkatli olman lazım.

Çok haklısın canım. Geçen hafta 3.olmuşken bu hafta böyle olması hiç hoş olmamış.malesef artık kendimize gelmemiz lazım takımca. Kaçamaklar yaparken çok tatlı ama sonucu malesef kötü. İns. Hepimiz takım ruhu ve sorumluluğunu unutmadan devam ederiz.çok üzgünüm kendi adıma.
Sen üzülme canım gayet iyi gidiyorsun maşallahın var. Öğrendin bu işi. Takım ruhumuz var ama maalesef kilo kaybetme konusunda öyle bir ruhumuz oluşmadı. Artık kilolara odaklanmamız lazım yoksa takımımızın maşallahı var. Kimsenin kimseyle bir derdi yok. Mutlu mesut bahtiyarız ama işte tek ortak amacımız olan kilo vermeyi unutuyoruz. İnşallah bundan sonraki günlerde onu da düzene sokarız.

Özür dileriiim :dün gece ikinci kedi geldi sabah kustu bir de kanlı kaka yaptı hemen veterinere gittim eve geldim işe geldim derken unuttum hatta ben bugğnün cuma olduğunun farkında değilim. Doğal olarak tartılamadımda. Vuma olduğunun farkında olsaydım gerçi yazardım ben tartılamadım diye :(
Çok çok özür dilerim.

Özür dileriiim :dün gece ikinci kedi geldi sabah kustu bir de kanlı kaka yaptı hemen veterinere gittim eve geldim işe geldim derken unuttum hatta ben bugğnün cuma olduğunun farkında değilim. Doğal olarak tartılamadımda. Vuma olduğunun farkında olsaydım gerçi yazardım ben tartılamadım diye :KK43:
Çok çok özür dilerim.

Kötü oldu canım hepimiz için. Özelden herkesin numarasını aldım. Numaran olsaydı hatırlatırdım bir şekilde sana. Biliyorsun cuma bildirimleri çok önemli. Ve iki kez bildirim yapmayan üye kurallara göre diskalifiye oluyor. Bundan sonra dikkat et lütfen.

Cnm hatırlamıyorum ama 158 160 arası galiba
ha o zaman 60 iyi canım 70 fazla olur
Aynen canım yaaaaa. Bir türlü düzeni tutturamıyoruz ama artık biraz sert olmaya karar verdim yoksa hiç birimiz zayıflayamayacağız.

Aynen canım iyi birini bulana kadar sıkıntı. Hala arayışlardayım inşallah istediğim kuaför biran önce çıkar karşıma. Şükür sağlıklı ve çabuk uzayan saçlara sahibim.
birazcık katı olmak iyidir
birimiz kaçamak yapınca sanki diğerimizi etkiliyoruz gibi geliyor bana
o yapmış bende yiyeyim
nolurki spor yapar eritirim dengelerim vs
ama süreci uzatıyor ne edersek takım yanında kendimize ediyorz aslında
en azından camlar temiz olmuş canım:mapus:

kızlar 16:30 a kadar mesaj sayılarını bekliyorum
göndermeyenleri sıfır olarak bildiriyorum bilginize
cankizzzz cankizzzz 3oglanannesi 3oglanannesi polokey2244 polokey2244 B burcugncy vasfiye teyze vasfiye teyze

Sporumi yaptim ohhhh mis gibi oldum kus gibi hafifledim hadi kizlar sporaaaaaaa :KK66:)

cankizzzz cankizzzz senin ayaklarda problem var tamam.. sende aliyorsun bi oklava bacim, yada vileda sapi koltuga oturuyorsun sopayi omzuma koyuyorsum bi sağa bi sola donuyorsum twist yapiyorsun anlaştık mi ?

Yada plates lastigin var mi ? Yoksa kalin camasir lastigide olur ... yere uzaniyorsun ayagina lastikleri takip bacaklari kaldir indir yapiyorsun alt karin fena calisiyor.

Ayakta durmadan bu sporlari yaparsan bayagi efo harcar incelirsin canim :KK66:)

Cnm ben kol karin bacak hareketleri yaparim akşama

o yapmış bende yiyeyim

cankizzzz cankizzzz 3oglanannesi 3oglanannesi polokey2244 polokey2244 B burcugncy vasfiye teyze vasfiye teyze

Tmm cnm

o yapmış bende yiyeyim

Evet cnm vermişken 60 oluyum bari :)

Kötü oldu canım hepimiz için. Özelden herkesin numarasını aldım. Numaran olsaydı hatırlatırdım bir şekilde sana. Biliyorsun cuma bildirimleri çok önemli. Ve iki kez bildirim yapmayan üye kurallara göre diskalifiye oluyor. Bundan sonra dikkat et lütfen.
Numaramı gönderdim, tamam bundan sonra dikkatli olacağım. Hatta telefona hatırlatma yapsam daha iyi olur :( çok üzüldğm şu an ya

Back
X