Selam kızlar. Her şeyler yolunda mı? Ben de halsizlik ve kırgınlık var malum sebeplerden ötürü. ,Bitse de gitsek modundayım. Şimdi size geçen hayatımdan kısa kısa kesitler sunacağım

Öncelikle hsonu tartıya çıktığımda 60 küsürlere geldiğimi gördüm ki aşırı sevindim. Çünkü bu demektir ki mezun olmama çok ama çok az kalmış. Akşam 7 den sonra yeme kısmı maalesef ki ben de çok ters tepiyor. Bu konuda yardıma açığım.
Geçen şöyle bir şey oldu. Ctesi günü dışarıdayım arkadaşla buluştuk. Çay içtim, bir de milkshake içtim. Kalori durumlarını bilmiyorum umarım düzgün bir şeydir. Eve geldiğimde 8,30 du. hani dedik ya bir şeyler yenmeyecek diye. Ben de yemedim. Ama saat 10 oldu 11 oldu 12 derken midem nasıl kazınıyor. Ve ben o saatte yedim. Hem de abur cubur yedim. D;üşünki normal et yemeğine hayır demişim saat geçti diye. Ama gece yarısı atıştırmalık yiyorum. Aşırı acıkınca ne yapmamız lazım?
Bir diğer mevzu da düğüne gittik. Ve yemekleri çok geç getirdiler. Aç oturduğum için mecbur orada da yedim. Böyle plansız durumlar için bir acil kaçış yönteminiz var mı?
Çok uzun yazdım umarım okursunuz