Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eğer bozmasaydın bence bu hafta çok güzel gidecekti. Bir de artık tartılma lütfen. Haftada bir tartıl. Senin moralini tartı bozuyor. Yapamıyorum deme bir hafta dene.

Aynen canım her yer öyle galiba. Dün sabah günlük güneşlikti. Akşama bir yağmur yağdı anlatamam.

Takımın ilk sayfasında yasaklılar listesi var canım. O yasaklı olan yiyeceklerden 21 gün boyunca hiç yemiyoruz. Buna da şekersiz 21 gün diyorlar. Takımda şeker kullanan yok. İnşallah sen de kullanmıyorsundur.
İki günlük gönderebilirsin canım.

Yok cnm ya hiç gitmemişti ztn 2gün fln yedim sadece ama aynıydı
Benden herşeyi iste ama tarilma deme yapamam
Çok alıştım ona kopamıyorum ondan

Eğer bozmasaydın bence bu hafta çok güzel gidecekti. Bir de artık tartılma lütfen. Haftada bir tartıl. Senin moralini tartı bozuyor. Yapamıyorum deme bir hafta dene.

Aynen canım her yer öyle galiba. Dün sabah günlük güneşlikti. Akşama bir yağmur yağdı anlatamam.

Takımın ilk sayfasında yasaklılar listesi var canım. O yasaklı olan yiyeceklerden 21 gün boyunca hiç yemiyoruz. Buna da şekersiz 21 gün diyorlar. Takımda şeker kullanan yok. İnşallah sen de kullanmıyorsundur.
İki günlük gönderebilirsin canım.
canım ben de diyetteyken kullanmıyordum ama Şu sıralar diyeti bozduğum için kullanıyorum maalesef inşallah yarından sonra çok dikkat edeceğim

Mesaj gönderim listesi

02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2

Kızlar pazar günleri mesaj saymıyoruz. Pazar herkes ailesiyle birlikte olduğu için sadece menü yazmanız yeterli. Ama öyle takımı da çok boş bırakmamak lazım. 2 ve 3 mayısın mesajlarını sayıp bana özel mesaj atacaksınız. Ondan sonra da listede sırayla kim varsa o günlerin mesaj sayılarını onlara göndereceksiniz. Nurdan hariç hiç kimse mesajlarının sayısını atmamış. Mesaj sayısı göndermeyenlere de ceza vereceğim haberiniz olsun.
Ben not aldım ama belki aklımızda tutamayıp hergün kimseyse
Halleyle kek kötü canım üzerine bir de ekmek yedim. Biliyorsun şekersiz 21 günü. Uzun süre de kaçamaksız gidince bana kötü göründü. Sanırım yarın mezun olamayabilirim. Ama bu gün çok dikkat ettim. İnşallah yarın 60 ı görürüm.
Halleyi görmedim kek gördüm bitane buarada gözümde sıkıntı var sanırım.napalim canım ya bizde de can var arada canımızın çok istediği şeylerden yiyip dengeleyebiliriz bence diğer öğünlerimizle yada ertesi günle.yada spor tarzı şeylerle.

Kizlar menumu yazim arada gelicm

Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin

Ogle 12.15
1 kucuk baget 1 kucuk gogus parcasi
Brokoli haslabmis

Aksam 18.00
1 kase yigurt
Salata

3 litre su
Spor yok

Acikirsam bi turk kahvesi icerim kizlar

Yok cnm ya hiç gitmemişti ztn 2gün fln yedim sadece ama aynıydı
Benden herşeyi iste ama tarilma deme yapamam
Çok alıştım ona kopamıyorum ondan
Ama o zaman da moralin bozuluyor. Hadi bakalım biraz kararlı ve iradeli ol. Yarın tartıldıktan sonra kaldır tartını. Bir hafta dene bakalım bence çok iyi olacak.
Ozm ben yarın gelmesem iyi olur bence
. Valla eğer öyleyse görünme gözüme. Notayı yeni sildirdik zaten

Ben not aldım ama belki aklımızda tutamayıp hergün kimseyse

Halleyi görmedim kek gördüm bitane buarada gözümde sıkıntı var sanırım.napalim canım ya bizde de can var arada canımızın çok istediği şeylerden yiyip dengeleyebiliriz bence diğer öğünlerimizle yada ertesi günle.yada spor tarzı şeylerle.
. Ben size hatırlatırım canım merak etmeyin. O dengeleme işini mezun olduktan sonra yapmamız gerekiyor. Yarışırken yapmamamız lazım.

Bende yarin ortalikta gorunmeyeyim mademm
. Bence de görünme :sinirli:

Kizlar menumu yazim arada gelicm

Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin

Ogle 12.15
1 kucuk baget 1 kucuk gogus parcasi
Brokoli haslabmis

Aksam 18.00
1 kase yigurt
Salata

3 litre su
Spor yok

Acikirsam bi turk kahvesi icerim kizlar
Harika :KK9:

Menüm

Kahvaltı (08:00)
3 tane ceviz
2 tane gün kurusu

Öğle (12:00)
6 tane köfte yarım parmak büyüklüğünde
Yarım elma

Akşam (16:45)
1 avuç kavrulmamış fındık
2 tane gün kurusu

Suyu 2 ye tamamlamaya çalışacağım

Menüm

Kahvaltı (08:00)
3 tane ceviz
2 tane gün kurusu

Öğle (12:00)
6 tane köfte yarım parmak büyüklüğünde
Yarım elma

Akşam (16:45)
1 avuç kavrulmamış fındık
2 tane gün kurusu

Suyu 2 ye tamamlamaya çalışacağım
Afıyet olsun kaptacom ama cook az degıl mı nasıl doydun

Afıyet olsun kaptacom ama cook az degıl mı nasıl doydun
Canım ben artık hedefime ulaştım. Yarın mezun olacağım inşallah. Son kilolara gelince iyice azalıyor yediklerin ama ben bilerek az yedim bu gün. Çünkü dün kaçamak yaptım. Onu atmam lazımdı üstümden. Yarın sabit bile çıkabilirim

Bugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
3 hurma
1 kase yogurt

10 buçukta ara
Salatalik yemekti niyetim dünkü gibi ama evde unutmuşum. Bende 2 tane sade petibor bisküvi yedim çayla

Saat 1 de
Bikac yudum ekmekle menemen
Yoğurt
Salatalik Domates
1 tane çok küçük baklava

Saat 6 da
1 kase corba
1 kaşık yeşil fasulye
Salata
Yoğurt

Şimdi de kahve mi içiyorum

Şu 3 lt
Spor 100 ip atlama
Egzersiz hareketleri 20 şer kere 10dk

LAydLiNe LAydLiNe

Baklava kesinlikle olmamalıydı biliyorum ama daha öncede yazmıştım ya 2 gündür evde tuttum kendimi bugün öğlen sofraya koydum bi anda yiyesim geldi yenildim nefsime.

Back
X