- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
hahahah
haklısın kaptanım ben yarın sabah bildireyim olur mu ilk iş olarak çünkü malum bazen gece yatana kadar yazıyorum
![]()
Skandal değil yaptırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah
haklısın kaptanım ben yarın sabah bildireyim olur mu ilk iş olarak çünkü malum bazen gece yatana kadar yazıyorum
![]()
merhaba kızlar yoğundum gelmedim dr gittim burkulan ayağım için krem yazdırdım çıkmışken biraz yürüdüm market market gezdim)) hava çoook sıcakkk ayy bayılacaktım resmen
hadi bugün toparlanıyoruz ben başladım bilem))
Eğer bozmasaydın bence bu hafta çok güzel gidecekti. Bir de artık tartılma lütfen. Haftada bir tartıl. Senin moralini tartı bozuyor. Yapamıyorum deme bir hafta dene.
Aynen canım her yer öyle galiba. Dün sabah günlük güneşlikti. Akşama bir yağmur yağdı anlatamam.
Takımın ilk sayfasında yasaklılar listesi var canım. O yasaklı olan yiyeceklerden 21 gün boyunca hiç yemiyoruz. Buna da şekersiz 21 gün diyorlar. Takımda şeker kullanan yok. İnşallah sen de kullanmıyorsundur.
İki günlük gönderebilirsin canım.
Kızlar ben çıkıyorum iş yerinden. Mesaim bitmek üzere. Yarın cuma sakın unutmayın. + KİLO ile gelecek varsa gözüme görünmesin
Ona göre akşamınızı erken ve hafif yapın olur mu?
Hosbuldm Canım evet Yarıştım ama listeye girmemiştimhoşgeldin canım senin ismini bir yerden hatırlıyorum daha önce yarışmışmıydın takımlarda
canım ben de diyetteyken kullanmıyordum ama Şu sıralar diyeti bozduğum için kullanıyorum maalesef inşallah yarından sonra çok dikkat edeceğimEğer bozmasaydın bence bu hafta çok güzel gidecekti. Bir de artık tartılma lütfen. Haftada bir tartıl. Senin moralini tartı bozuyor. Yapamıyorum deme bir hafta dene.
Aynen canım her yer öyle galiba. Dün sabah günlük güneşlikti. Akşama bir yağmur yağdı anlatamam.
Takımın ilk sayfasında yasaklılar listesi var canım. O yasaklı olan yiyeceklerden 21 gün boyunca hiç yemiyoruz. Buna da şekersiz 21 gün diyorlar. Takımda şeker kullanan yok. İnşallah sen de kullanmıyorsundur.
İki günlük gönderebilirsin canım.
Ben not aldım ama belki aklımızda tutamayıp hergün kimseyseMesaj gönderim listesi
02-03 Mayıs - LAydLiNe
04-05 Mayıs - ada81
07-08 Mayıs - aylahl
09-10 Mayıs - bilmece811
11-12 Mayıs - burcugncy
14-15 Mayıs - cankizzzz
16-17 Mayıs - chentiq
18-19 Mayıs - fanur
21-22 Mayıs - kriziantemcicegi
23-24 Mayıs - merryangel
25-26 Mayıs - Nurdan1616
28-29 Mayıs - polokey2244
30-31 Mayıs - Turan16
01-02 Haziran - umudum2
Kızlar pazar günleri mesaj saymıyoruz. Pazar herkes ailesiyle birlikte olduğu için sadece menü yazmanız yeterli. Ama öyle takımı da çok boş bırakmamak lazım. 2 ve 3 mayısın mesajlarını sayıp bana özel mesaj atacaksınız. Ondan sonra da listede sırayla kim varsa o günlerin mesaj sayılarını onlara göndereceksiniz. Nurdan hariç hiç kimse mesajlarının sayısını atmamış. Mesaj sayısı göndermeyenlere de ceza vereceğim haberiniz olsun.
Halleyi görmedim kek gördüm bitane buarada gözümde sıkıntı var sanırım.napalim canım ya bizde de can var arada canımızın çok istediği şeylerden yiyip dengeleyebiliriz bence diğer öğünlerimizle yada ertesi günle.yada spor tarzı şeylerle.Halleyle kek kötü canım üzerine bir de ekmek yedim. Biliyorsun şekersiz 21 günü. Uzun süre de kaçamaksız gidince bana kötü göründü. Sanırım yarın mezun olamayabilirim. Ama bu gün çok dikkat ettim. İnşallah yarın 60 ı görürüm.
Ama o zaman da moralin bozuluyor. Hadi bakalım biraz kararlı ve iradeli ol. Yarın tartıldıktan sonra kaldır tartını. Bir hafta dene bakalım bence çok iyi olacak.Yok cnm ya hiç gitmemişti ztn 2gün fln yedim sadece ama aynıydı
Benden herşeyi iste ama tarilma deme yapamam
Çok alıştım ona kopamıyorum ondan
. Valla eğer öyleyse görünme gözüme. Notayı yeni sildirdik zatenOzm ben yarın gelmesem iyi olur bence
. Ben size hatırlatırım canım merak etmeyin. O dengeleme işini mezun olduktan sonra yapmamız gerekiyor. Yarışırken yapmamamız lazım.Ben not aldım ama belki aklımızda tutamayıp hergün kimseyse
Halleyi görmedim kek gördüm bitane buarada gözümde sıkıntı var sanırım.napalim canım ya bizde de can var arada canımızın çok istediği şeylerden yiyip dengeleyebiliriz bence diğer öğünlerimizle yada ertesi günle.yada spor tarzı şeylerle.
. Bence de görünmeBende yarin ortalikta gorunmeyeyim mademm
HarikaKizlar menumu yazim arada gelicm
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Ogle 12.15
1 kucuk baget 1 kucuk gogus parcasi
Brokoli haslabmis
Aksam 18.00
1 kase yigurt
Salata
3 litre su
Spor yok
Acikirsam bi turk kahvesi icerim kizlar
Afıyet olsun kaptacom ama cook az degıl mı nasıl doydunMenüm
Kahvaltı (08:00)
3 tane ceviz
2 tane gün kurusu
Öğle (12:00)
6 tane köfte yarım parmak büyüklüğünde
Yarım elma
Akşam (16:45)
1 avuç kavrulmamış fındık
2 tane gün kurusu
Suyu 2 ye tamamlamaya çalışacağım
Canım ben artık hedefime ulaştım. Yarın mezun olacağım inşallah. Son kilolara gelince iyice azalıyor yediklerin ama ben bilerek az yedim bu gün. Çünkü dün kaçamak yaptım. Onu atmam lazımdı üstümden. Yarın sabit bile çıkabilirimAfıyet olsun kaptacom ama cook az degıl mı nasıl doydun