Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bence bu hafta herkesin yapacagi birsey belirleyelim.hepimiz yapalim mesela plank squats mekik ama herkes ayni seyi yapsin boylece paylasimda artar diye dusunuyorum LAydLiNe LAydLiNe ne dersin ?
Ben bu egzersiz hareketlerini her gün 20 şer kere yapıyorum canım.ama dediğin gibi düzenli olursa daha faydalı olur herkes icjn.

Merhaba herkese , kızım geldi kresten kulagim agriyor diye agliyor... zaten 5 gündür bi burun akıntısı vardi...acile gittik ilac yazıldı... ordan parka gectik 70 dakika tempolu yürüyüş yaptim suan cay ve su iciyorum menuyu hemen yaziyorum ;))

Tesekkur ederim cankizzzz :KK36:bugun az yedim ki yarin kaptancigim az kizsin :-)

Iyi yapmissin cnm bende az yedim ins yarın birazcık vermiş olurum regl de oldum nolcak bilmiyorum
3kere aynı çıkarsak yada kilo alırsak gruptan cikartiliyoruz galiba ben birkere aynı çıktım
Yarında fazla çıkarsam diye çok korkuyorum

Göbek malesef çok zor gidiyor bende sendenim okadar kilo verdim göbek duruyor tabi benim ek olarak basen de
Internette bu aralar cok araştırma yapıyorum canim ya hergun düzenli 200 mekik cekersen 2 haftada gozle gorulur fark oluyormus. Hem yan yaglarada etki edermis. Bu iki hafta deniycem olumlu sonuc alirsam sizede tavsiye edicem

Merhaba herkese , kızım geldi kresten kulagim agriyor diye agliyor... zaten 5 gündür bi burun akıntısı vardi...acile gittik ilac yazıldı... ordan parka gectik 70 dakika tempolu yürüyüş yaptim suan cay ve su iciyorum menuyu hemen yaziyorum :KK66:)

Geçmiş olsun cnm
Ohh iyi yürümüşsün cnm

Internette bu aralar cok araştırma yapıyorum canim ya hergun düzenli 200 mekik cekersen 2 haftada gozle gorulur fark oluyormus. Hem yan yaglarada etki edermis. Bu iki hafta deniycem olumlu sonuc alirsam sizede tavsiye edicem
200 mu uvvv...ben bazen fazla çekiyorum ama 50 oluyor en fazla.

Iyi yapmissin cnm bende az yedim ins yarın birazcık vermiş olurum regl de oldum nolcak bilmiyorum
3kere aynı çıkarsak yada kilo alırsak gruptan cikartiliyoruz galiba ben birkere aynı çıktım
Yarında fazla çıkarsam diye çok korkuyorum
Aa bende uc hafta ust uste ayni cikarsak gruptan cikiyoz diye biliyodum. Yok canisi ya sen rahat ol bi hafta hizli gider bi hafta durur bu hep boyle. Ben regl de olamiyorum 3 aylik koruyucu ignelerden vuruldugum icin. o yuzden yerimde sayıyorum

Merhaba herkese , kızım geldi kresten kulagim agriyor diye agliyor... zaten 5 gündür bi burun akıntısı vardi...acile gittik ilac yazıldı... ordan parka gectik 70 dakika tempolu yürüyüş yaptim suan cay ve su iciyorum menuyu hemen yaziyorum :KK66:)
Selam canim gecmis olsun minige. Senin ayagin burkulmustu duzeldimiki yuruyus yaptin? Daha kotu olmasin kiz sonra

Heemm o zaman bise diyemem. Allah sifalar versin sağlık ne kadar onemli bisey. Ama biz kiymetini bilmiyoruz ne fayda.
Evet vücudumuzda bi yerin orjinalligi bozulunca eskisi gibi olmuyor bu ayak burkulmasini 4 senedir cekiyorum.. dr artik boyle olur dedi ...yuruyus fazla yapma fazla ayakta kalma dedi ama nereye kadar iste spor yapmayı severim o yuzden pek oturmuyorum..

71 kilolardayim ama spor sayesinde defactodan 38 beden kot giyiyorum spora borçluyum ama ust tarafim 42 benim butun kilo ustte ....:kızgın::kızgın:

Back
X