Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aa bende uc hafta ust uste ayni cikarsak gruptan cikiyoz diye biliyodum. Yok canisi ya sen rahat ol bi hafta hizli gider bi hafta durur bu hep boyle. Ben regl de olamiyorum 3 aylik koruyucu ignelerden vuruldugum icin. o yuzden yerimde sayıyorum

Ayy ins gider cnm buara biraz fazla kaçırdım
Koruyucu iğneyi ben sormuştum dr kilo yapıyor demişti bana bende yatırmamıştım

Evet vücudumuzda bi yerin orjinalligi bozulunca eskisi gibi olmuyor bu ayak burkulmasini 4 senedir cekiyorum.. dr artik boyle olur dedi ...yuruyus fazla yapma fazla ayakta kalma dedi ama nereye kadar iste spor yapmayı severim o yuzden pek oturmuyorum..

71 kilolardayim ama spor sayesinde defactodan 38 beden kot giyiyorum spora borçluyum ama ust tarafim 42 benim butun kilo ustte ....:kızgın::kızgın:
Ayni benn kiz altta bise yok ustu eritmeye calisiyorm bnde. Ayni alt 38 bazen kaliba gore 40. Ama ust dogumdan sonra 42 kaldi

Ayy ins gider cnm buara biraz fazla kaçırdım
Koruyucu iğneyi ben sormuştum dr kilo yapıyor demişti bana bende yatırmamıştım
Yok kilo yapmadi ama hormonları bozuyo. Ilk ay regl oluyosn snra iki ay tik yok. Ama isin garibi regl siskinligide yok anlam veremedim

3 mayis listem

Kahvalti 9.30
Omlet
Zeytin
1 tane küçükk ev yapimi pogaca

Öğle yok

Ara 17.00
1 kase kuzu kulagi ve narpuz salatasi

Aksam 19.00
1 kase kuzu kulagi salatasi
2 bardak ayran
2 catal kurutulmus domates biber kavurmasi

2 bucuk litre su
40 dakika yürüyüş
20 dakika evde çeşitli sporlar
200 ip atlama
Az yemişsin ama illa bi nazar boncuğu koyacaksın menüye. Ev yapımı da olsa poğaça olmamış.

Yarini sabirsizlikla bekliyorum :KK45:

Cok az olmus ama dunu dengeledin galiba yarin mezun ediyor muyuz seni :super: yaaa ebri her mezun olusunda uzuluom haaaaa :KK19:

Yani biraz daginik bir menu olmus canim persembe menusu olmamis :KK35:

Emzirme icin guzel :KK36:

Gayet guzel cnm afiyet olsun :KK37:
Mezun olamayabilirim. Bakalım tartı sürpriz yapacak mı bana. Reglim bitmedi hala. Şaka gibi yaaa 3. Mezuniyetimi yaşayacağım

Kizlar bence bu hafta herkesin yapacagi birsey belirleyelim.hepimiz yapalim mesela plank squats mekik ama herkes ayni seyi yapsin boylece paylasimda artar diye dusunuyorum LAydLiNe LAydLiNe ne dersin ?
Bence uygundur. Sayıları sen belirle istersen hatta listeyi de sen tut derim. Haftaya benim sınavlarım var çok aktif olamayacağım. İş yerinden de izin alıyorum. Son sınavlar inşallah biterde kurtulurum.

Ne güzel kaptancım öyle inşallah darısı başımıza
Amin canım inşallah

Lütfen ben tartılmadan duramam ozm tam bozarım kilomu bilmediğim için
Tmm ozm yarın sen beni görmezden gell
Göreceğim herkesi göreceğim.
Göbek malesef çok zor gidiyor bende sendenim okadar kilo verdim göbek duruyor tabi benim ek olarak basen de
Ben de kalmadı göbek. Bence sizde de kalmayacak. Vücut nerden kilo vereceğini iyi biliyor demek ki sizde sona saklamış

Bugünkü menüm

Sabah 10da
1bardak süt

Öğlen 13de
1tane simit
1dilim beyaz peynir

Ara 1fincan kahve
1tane elma

Akşam 17de
2tane haşlama patates

2bucuk litre su
Spor yok
LAydLiNe LAydLiNe
Patates yemiyorduk canım diyette unuttun mu?
Merhaba herkese , kızım geldi kresten kulagim agriyor diye agliyor... zaten 5 gündür bi burun akıntısı vardi...acile gittik ilac yazıldı... ordan parka gectik 70 dakika tempolu yürüyüş yaptim suan cay ve su iciyorum menuyu hemen yaziyorum :KK66:)
. Geçmiş olsun canım.

Internette bu aralar cok araştırma yapıyorum canim ya hergun düzenli 200 mekik cekersen 2 haftada gozle gorulur fark oluyormus. Hem yan yaglarada etki edermis. Bu iki hafta deniycem olumlu sonuc alirsam sizede tavsiye edicem
200 çok hem de sen yakın zamanda sezeryan olmuşsun dikkat etmen lazım yavaş yavaş artır mesela 15 le başla her gün 10 ar 10 ar artır duruma göre fazlaştırırsın. Bir de yarım mekikte çok etkili

Sabah
Kahvaltı 10.00
1 yagda yumurta
7 yesil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Semizotlu salata
5 yer fıstığı

Aksam 16.45
4 sarma
1 biber dolmasi
7 cig badem

2 lt su icildi LAydLiNe LAydLiNe
70 dakika tempolu yürüyüş yapildi...
Nedense bana bu iki öğün olayı hiç cazip gelmiyor. Sana 1 ay süre veriyorum. Ramazan’dan sonra eğer bu iki öğünden istediğimizi alamazsak 3 öğüne başlayacağız. 1 ayda 4 kilo hedef veriyorum sana.

Az yemişsin ama illa bi nazar boncuğu koyacaksın menüye. Ev yapımı da olsa poğaça olmamış.

Mezun olamayabilirim. Bakalım tartı sürpriz yapacak mı bana. Reglim bitmedi hala. Şaka gibi yaaa 3. Mezuniyetimi yaşayacağım

Bence uygundur. Sayıları sen belirle istersen hatta listeyi de sen tut derim. Haftaya benim sınavlarım var çok aktif olamayacağım. İş yerinden de izin alıyorum. Son sınavlar inşallah biterde kurtulurum.

Amin canım inşallah

Göreceğim herkesi göreceğim.
Ben de kalmadı göbek. Bence sizde de kalmayacak. Vücut nerden kilo vereceğini iyi biliyor demek ki sizde sona saklamış

Patates yemiyorduk canım diyette unuttun mu?
. Geçmiş olsun canım.

200 çok hem de sen yakın zamanda sezeryan olmuşsun dikkat etmen lazım yavaş yavaş artır mesela 15 le başla her gün 10 ar 10 ar artır duruma göre fazlaştırırsın. Bir de yarım mekikte çok etkili

Nedense bana bu iki öğün olayı hiç cazip gelmiyor. Sana 1 ay süre veriyorum. Ramazan’dan sonra eğer bu iki öğünden istediğimizi alamazsak 3 öğüne başlayacağız. 1 ayda 4 kilo hedef veriyorum sana.
Tamam canim bi deniyelim olmadi bide oyle deneriz ;)

Ille o nazar boncugu olacak :-) sonra vay efendim polokey niye zayiflamiyo al iste bundaann agzini bantlamaliyiz bence. Ya sanirim ben ramazana güveniyorum oruc bna iyi geliyo

pazartesi tartıldım cnm işte 65tim. geçen cumaya göre eksi 500 deydim. sonrasında unuttum dünde annemlerde kalınca bu sabah da tartılmadım ama bi hafifleme pantolon belinde hafif bi bolarma hissediyorum şöle bide eksim var 3 gündür tuvalete çıkmadım
Tuvalete çıkmamak da tartıda fazla gösterebiliyor canım. Ben böyle durumlarda bir tane form çayı içiyorum o iyi geliyor.

Gelelim benim dünkü menüme

Kahvaltı (08:00)
1 paket kefir (Markette hazır satılanlardan aldım)

Öğle (12:00)
1 tabak nohut yemeği etli
4 kaşık bulgur pilavı
1 paket ayran

17:30
1 avuç çiğ fındık
3 tane gün kurusu

19:00 civarı
1 dilim ev yapımı kek üzümlü
1 tane halley
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği arası 4 dilim salam

Güya akşam yemeğim fındık ve kayısılardı. Ama ne olduysa durduramadım kendimi. Resmen ne yersem yiyeyim aç hissettim kendimi. En son ekmeği yedikten sonra kendi kendime bundan sonra hiç bir şey yemeyeceğim diye şartlandırdım yoksa arkası kesin gelirdi. Anladığım tek şey keki yedikten sonra devamının geldiği.

Suçlu kek o zaman :)

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): aysenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2 bi kız bi oglan
Yaşadığınız şehir: kayserılıym ama Bingöl de yasıyorum tayin nedenı ıle
Boyunuz : 170
Kilonuz: en son 72.4 tum tartıımın pili buttıgı içim guncel kılomu bılmıyorum
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :Aslında benim bu kilolarım evlendiğimde oldu iki doğum yaptım ama doğumlar bana kilo aldırmadı sadece evlenince aldığım kilolar. ikinci doğumunda 84 olmuştum sonra ipin ucu kaçınca bir dur demem gerektiğini anladım ve 11 kg verdim ama devam edemiyorum maalesef diyeti bıraktın ve devam etmek istiyorum çok sıkıldım bu süreçte desteğe çok ihtiyacım var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kilo vermeye en çok yaşımı göstermek için istiyorum ve daha sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet Yarıştım ama listeye girmedim devam edemedim ve çıktım
Neden 13. Takım? : bilmiyorum samimi geldi sadece :KK66:
Hoşgeldin canım. Umarım bir an önce inersin istediğin kiloya ama istikrar şart bu konuda.

Kizlar menumu yazim arada gelicm

Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin

Ogle 12.15
1 kucuk baget 1 kucuk gogus parcasi
Brokoli haslabmis

Aksam 18.00
1 kase yigurt
Salata

3 litre su
Spor yok

Acikirsam bi turk kahvesi icerim kizlar

Gayet iyi menü olmuş bence. Akşamda hafif olmuş yarın tartıya yansır.

Menüm

Kahvaltı (08:00)
3 tane ceviz
2 tane gün kurusu

Öğle (12:00)
6 tane köfte yarım parmak büyüklüğünde
Yarım elma

Akşam (16:45)
1 avuç kavrulmamış fındık
2 tane gün kurusu

Suyu 2 ye tamamlamaya çalışacağım
Bana da biraz az geldi kaptan doyduysan gayet iyi.

Back
X