Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

26.05.2018/Cumartesi

09:30 = Bir kase yoğurt içine yarim elma 2 kuru kayısı doğrayıp yedim.

13:00 = Menemen(yarim soğan,1 domates,2 biber) 2 dilim çavdar ekmeği

18:00 = Sütlü domates çorbası(2 kase), 2 dilim çavdar ekmeği

2 lt su (2.5 olur) 2 km yürüdüm+ upuzun merdiven çıktım :deli: LAydLiNe LAydLiNe

Canım ara öğünlerin nerde? Ara öğün yapman lazım. Ve lütfen diyetisyenin verdiği listeye uy. Böyle olmaz. Listede ne yazıyorsa aynen menülerinde görmek istiyorum. Birden bire bu kadara azaltamazsın yediklerini. Biliyorum hemencecik kilo vermek istiyorsun ama olmaz. Kızacağım sana ona göre.

Canlarım dün gelemedim hiç. Bu gün misafirim gelecek. Malum çalışınca temizlik işi hafta sonuna kalıyor. Dün temizlikle uğraştım. Henüz bitmedi birazdan yine devam edeceğim.

İkinci olmuşuz ama benim nazarımda birinciyiz. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum. @Ballarin annesi ve @burcugncy sizleri ayrıca tebrik ediyorum. Harika bir iş başardınız. Keşke 3. de bizim takımdan çıksaydı süper olurdu. :KK36::KK36:

Kızlar tüm geçmişi okudum. Alıntılarımı yaptım ama uygun zamanda cevaplayacağım. Dünkü menülerin bir çoğu berbat. Tatlılar, baklavalar, pideler havada uçuşmuş. B burcugncy menü yazmamışsın, menünü bekliyorum. Hedefe bu kadar yaklaşmışken peşini bırakmam haberin olsun. N Nisaca bebeğin çok küçük canım ben oruç tutmanı tavsiye etmem. Emziriyorsun diye biliyorum. Ayrıca bu menülerle kilo vermende zor. Birprensess Birprensess in listesi sana da uyar. Umarım göndermiştir. Menüne ayrıca yorum yapacağım. ada81 ada81 canım inşallah sınavların güzel geçmiştir. Takıma bilgi verdiğin içinde çok teşekkürler canım :KK200:

Canım ara öğünlerin nerde? Ara öğün yapman lazım. Ve lütfen diyetisyenin verdiği listeye uy. Böyle olmaz. Listede ne yazıyorsa aynen menülerinde görmek istiyorum. Birden bire bu kadara azaltamazsın yediklerini. Biliyorum hemencecik kilo vermek istiyorsun ama olmaz. Kızacağım sana ona göre.
Gerçekten yiyemiyorum bünye alıştı galiba akşam sadece çorba içmem yeterli değil mi. Birde evet ara öğünlere daha dikkat edicem

Kızlar tüm geçmişi okudum. Alıntılarımı yaptım ama uygun zamanda cevaplayacağım. Dünkü menülerin bir çoğu berbat. Tatlılar, baklavalar, pideler havada uçuşmuş. B burcugncy menü yazmamışsın, menünü bekliyorum. Hedefe bu kadar yaklaşmışken peşini bırakmam haberin olsun. N Nisaca bebeğin çok küçük canım ben oruç tutmanı tavsiye etmem. Emziriyorsun diye biliyorum. Ayrıca bu menülerle kilo vermende zor. Birprensess Birprensess in listesi sana da uyar. Umarım göndermiştir. Menüne ayrıca yorum yapacağım. ada81 ada81 canım inşallah sınavların güzel geçmiştir. Takıma bilgi verdiğin içinde çok teşekkürler canım :KK200:

Asla ve kata yazmam duyacaklarima hazir degilim :KK17:

Acıkmak için nasıl bi beslenme yapmalıyız diye canlar

Mutlaka haşlanmış yumurta olmalı. Tok tutuyor. Benim menum de 2 tane var mesela. Hiç açlık duymuyorum

Canlarım dün gelemedim hiç. Bu gün misafirim gelecek. Malum çalışınca temizlik işi hafta sonuna kalıyor. Dün temizlikle uğraştım. Henüz bitmedi birazdan yine devam edeceğim.

İkinci olmuşuz ama benim nazarımda birinciyiz. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum. @Ballarin annesi ve @burcugncy sizleri ayrıca tebrik ediyorum. Harika bir iş başardınız. Keşke 3. de bizim takımdan çıksaydı süper olurdu. :KK36::KK36:

Kolay gelsin canim

Yarışmamız 571. Etap birincisi 13. Takımdan Ballarin annesi :KK9: :nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Tebrikler canimm maşallah

Kime göndericem sanırım mesaj gözümden kaçtı tekrar kontrol edeyim.

B Ballarin annesi canım etap birincisi olduğun için Birinciler Sırrını Paylaşıyor topiğine mutlaka yazman gerekli. Yoksa ceza alırız. Mesajı okur okumaz yaz lütfen :KK36::KK36:

Bu arada sayfayı açıp kapayınca bütün alıntılarım gitmiş. latiska latiska o nasıl bir menüdür öyle :KK57: Biran önce kendine gel lütfen :sinirli:

şimdi ben dönmek için ne yapmalıyım kaptan

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-18-02-12-16.webp
    Screenshot_2018-04-18-02-12-16.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 22
Tamam söz veriyorum hiç bir yorum yapmayacağım. Sadece lokması lokmasına yazmanı istiyorum.

Korkuyorum ya

Sabah 10.30
2 yagda yumurta
3 halka sucuk
1 kk tulum
7-8 zeytin
Domates salatalik yesillik
4 dilim ekmek

Ara 12.30
4 top albeni tane tane (misket kadar)

Aksam 20.10
1 karniyarik firinda
Salata

Ara 21.30
2 kasik.sutlac

2 litre su
Spor yok

Sınavlarım cok iyi degildi canim tansiyonum cook dustu basim donuyordu resmen...10-6 idi ....
Bu sene cok zorlandim normalde aslan gibi tutardim orucumu bu sene yerimden kalkamiyorum sürünüyorum resmen... ev göçüyor suan kalkacak halim yok...

Back
X