Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

açlık hissetmesende seni yemek için güdüleyen bir şey vardır mutlaka onu bulmaya çalış. kimi üzülünce çok yer mesela ya da sinirlenince yer. açlıktan ziyade sinirini ya da üzüntünü bastırmak için mi yiyorsun acaba. ya da başka bişey olabilir. sen bul onu ve kurtul. mesela ben tv izlerken bişeyler yemeye bayılıyorum. açlıkla hiç ilgisi yok keyiften. geçen akşam ki cips ondan oldu film izledim farkında bile olmadım nerdeyse bi paket yemişim :KK43: normalde evde cips filan olmaz. benim eşim böcek ilaçlama firmasında çalışıyor. gıda üzerine olan fabrikalara da gidiyor ordan vermişler koca bi poşet çeşit çeşit var balkona attım yemeyeyim diye. komşunun çocuklarına filan veriyorum artık.

sen aslında bu durumdan memnun değilsin yemek istemiyorsun. istemek başarmanın yarısıdır derler. genel sıralamada bu haftanın sonuncusu oldun biliyorsun di mi? önümüzdeki hafta birincisi olursun inşallah.

çok emek vermişsin geri dönmesin kiloların hiç olmazsa bunun için uğraş + ları görme şuan ki kilonu korumaya çalış önce.

Evet cnm memnun değilim hemde hiç değilim
Ben birkere bozdummu birdaha toparlanmam çok zor oluyor
Ama ne fark ettim biliyormusun
Ben yıllardır hep aynı hatayı yapıyorum ve aslında birdaha da o sayfaya geri dönmüyordum
Ama şimdi öyle değil evet bozdum ama kopamıyorum burdan yani aslında ilk defa başarmak istiyorum
Mesela şuan okadar pişmanım ki anlatamam
Yedim de noldu sanki geriye sadece pişmanlık kaldı
Yok cnm bak gör yarın bomba gibi geri dönücem ayy yeter yedim ne yiceksem herşeyin tadı aynı değişen bişey yok

Bugünkü menüm

Sabah 8de
2dilim ekmek
2dilim peynir
Zeytin domates
Kahve

Öğlen 12.30
2dilim ekmek
1kase kürü fasulye

Ara 1tane magnum

Akşam 20 de
2dilim ekmek
1kase kürü fasulye

Ve birtane gofret

2litre su
Spor yok
Kendimi durduramıyorum
Pişman oluyorum ama kendime engel olamıyorum
Ben napicam yaa 90 olmama çok az kaldı
Sabah uyandığımda dikkat edicem diyorum ama olmuyor
Lütfennnnn ben alınmam kırılmam küsmem
Lütfennnnnn biri bana güzel bi kızsın artık yeter
Canım kizmaya gerek yok iradeli olmalısın eğer sabredersen istediğin kiloya geldiğinde inş. Hepsinden yiyeceksin zaten ve emin ol ozaMan iyiki sabretmişim yememisim diyeceksin.kilo verdikten sonraki mutluluk inan paha biçilmez. Şöyle bir geriye dönüp bak bugüne kadar yediklerin nerde.insanoğlu bi şekilde doyuyor sağlıklı ye doy.arada çok canın bişey çekti ye ama telafi et haftada bir ayda bir mesela.ama bu hergün olursa iş değişir kilo da veremezsin.tercih senin canım.

11 haziran menü

10.00

1 dlm kep ekmeğiyle yağsız tost
1 tereyağda yumurta
1 brd taze sıkılmış portakal suyu

14.00
İskender

19.15
Zy börülce
Yoğurt

2 l su
40 dk yürüyüş
Canım umarım o iskenderin hepsini yememissindir.ben İskender yerken etlerini yerim yoğurdu falan ekmeklerini bırakırım.

11 haziran menum
Sabah kahvaltı 11 de
1 dilim peynir
2 küçük haşlanmış yumurta
2 salatalık

İftar
1 kaşe çorba
1 tabak orman kebabı
2 kaşık bulgur
Yoğurt
Salatalık
Bikac çatal pasta

Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş

LAydLiNe LAydLiNe

Tşk ederim cnm ama liste olayına ben hiç girmiyim ozm sıkılıyorum böyle evde ne varsa yiyorum daha iyi oluyor makarna gibi şeyler yaptığım zmn kendime tavuk fln yapıyorum
Şekerde fln sorun yok cnm bence
Ben bile bile yiyorum açlık hissetmeden
Ben niye böyle oldum ya valla kendimden nefret ediyorum
Bi yazda zayıf olayım yaa
İstersen olursun canım. Herhafta 1 kilo versen tatile kadar birkaç kilo gider buda görüntüne çok yansır merak etme.bi arkadaşın sözü vardı..ya yiyeceksin ya giyeceksin diye.ben canım her istediğinde hep böyle dedim hirslandim kendimce.

Evet cnm memnun değilim hemde hiç değilim
Ben birkere bozdummu birdaha toparlanmam çok zor oluyor
Ama ne fark ettim biliyormusun
Ben yıllardır hep aynı hatayı yapıyorum ve aslında birdaha da o sayfaya geri dönmüyordum
Ama şimdi öyle değil evet bozdum ama kopamıyorum burdan yani aslında ilk defa başarmak istiyorum
Mesela şuan okadar pişmanım ki anlatamam
Yedim de noldu sanki geriye sadece pişmanlık kaldı
Yok cnm bak gör yarın bomba gibi geri dönücem ayy yeter yedim ne yiceksem herşeyin tadı aynı değişen bişey yok

Iste bu canim bomba gibi bekliyoruz seni

11 haziran menum
Sabah kahvaltı 11 de
1 dilim peynir
2 küçük haşlanmış yumurta
2 salatalık

İftar
1 kaşe çorba
1 tabak orman kebabı
2 kaşık bulgur
Yoğurt
Salatalık
Bikac çatal pasta

Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş

LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun canım

Canım kizmaya gerek yok iradeli olmalısın eğer sabredersen istediğin kiloya geldiğinde inş. Hepsinden yiyeceksin zaten ve emin ol ozaMan iyiki sabretmişim yememisim diyeceksin.kilo verdikten sonraki mutluluk inan paha biçilmez. Şöyle bir geriye dönüp bak bugüne kadar yediklerin nerde.insanoğlu bi şekilde doyuyor sağlıklı ye doy.arada çok canın bişey çekti ye ama telafi et haftada bir ayda bir mesela.ama bu hergün olursa iş değişir kilo da veremezsin.tercih senin canım.

Çok haklısın cnm
Ben bi hata yaptım ama aklım başıma geldi
Kendime bunu yapmicam negüzel kilo veriyordum ayy hergün tartılmak beni okadar mutlu ediyorduki
Bugün kesinlikle bozmicam diyetimi

İstersen olursun canım. Herhafta 1 kilo versen tatile kadar birkaç kilo gider buda görüntüne çok yansır merak etme.bi arkadaşın sözü vardı..ya yiyeceksin ya giyeceksin diye.ben canım her istediğinde hep böyle dedim hirslandim kendimce.

Çok doğru bi söz
Aslında bende çok hirsliydim niye böyle oldu anlamadım
Ama yemin ederim her gece kendime kızdım al yedin de noldu dedim
Bugün yeni bi başlangıç yaptım ins busefer bozmadan kaçamak yapmadan olucak

Sağol cnm
Ben ailesel akdeniz ateşi hastasiyim
Ilaclarimi birkaç kez unuttum galiba
Çok fena karnım ağrıdı resmen doğum sancısı gibi
Ateşim vardı kusma bütün gün yattım
Bugün daha iyiyim sadece karnım aciyor
Ay benim annemdede akdeniz atesi var 36 saat kesintisiz karin agrisi bilmem miii.. Canim benim dikkat et kendine ilaclarini ihmal etme kolşisin sanirim ilacinin adi

Ay benim annemdede akdeniz atesi var 36 saat kesintisiz karin agrisi bilmem miii.. Canim benim dikkat et kendine ilaclarini ihmal etme kolşisin sanirim ilacinin adi

Burda ismi colchicin cnm
Annenede coooook geçmiş olsun cnm
Çok kötü bi hastalık ayy o ağrı yokmu insanı resmen süründürüyor
Benimki 6yasindan beri var ama evlendiğim zmn
Bulundu çok geç buldular benimkini
Allah tüm hastaların şifasını versinn

Yavrum benim ya anne olmak çok zor gerçekten için gitmiştir..benimde birkaç ay önce parmağını kapıya sıkıştırdı oğlum.ileri gitmiyor geri gelmiyor kapı oradan sıkışmış eşim kapıyı sokelim dedi neysek alttan kaldırdı bende ittim parmağı kurtardık oradan kötü bi durumki anlatamam saatlerce ağladım. Her aklıma geliste ağlıyorum parmağı kopacak sandım yavrumun neyseki allah korudu hamdolsun seninde evladını korumuş Rabbim. Cümlemizin evladını korusun inş.
Allah razi olsun canim cok şükür iyilesti bugun krese bile gitti... sizede cook gecmis olsun Rabbim butun evlatlari korusun:dua:

Back
X