Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun
Sağol cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun
Canım listeden çıkarsan daha çok yiyeceksin sanki. Çıkma toparla canım yazık emeklerine. Bayramda hepimiz kacirdik biraz ama vazgeçmek yok telafi edelim hep birlikte
Biz kahvaltı ediyoruz şimdi maaile kalabalık keyifli bi kahvaltı. Ama tuttum kendimi. Tatlı olayını dün bitirdim bugün de olabildigince az yiyerek dünü telafi edeceğim insallah. Yarın sabah + görmeyecegim inşallah
Günaydın kızlar misafirlerim gitti çok şükür. 2 gündür tatlı yedim biraz bugünden itibaren yemeyeceğim bugünde gerekli ve az beslenip 2 günü telafi edeceğim. Artık misafirliğe falanda gitmicem yeter gittiklerim. Cuma hedefime ulaşacağım inşallah
Ay ben misafirliğe gitmicem dedim anneme diger kuzenlerim gelmiş birazdan onlarin yanına gidicem hazırlanıp![]()
Olsun canım bizde bayram diye yedik hiç tartılmadım artık cumaya kadar çok var veririz inşallah kendine öyle deme yapabilirim de ben inanıyorum yapabilirizKızlar ben kaç kilo oldum biliyormusunuz
Tam 88 nerdeyse 90 olucam çok morelim bozuk ya
Herkes dicek biraz kilo verdi fazlasıyla geri aldı
Ya ben nekadar iradesiz bir insanım
çok mutsuz hissediyorum kendimi
Niye başaramıyorum niye yapamıyorum
Evet cnm orası kesin
Bu cumaya kadar ins veririm aldığım kiloları
Yoksa çıkıcam
Kızlar ben kaç kilo oldum biliyormusunuz
Böyle moralini bozma canım. Bayramda ben de ipin ucunu kaçırdım.Bu sana özel birşey değil. Nerdeyse hepimiz normal rutinimizden çıktık. Ama yarından itibaren bende ipin ucunu sıkı tutup, cumaya hazırlanacağım. Hep beraber öyle yapalım lütfen üzme kendini. Yola devam bırakmak yok.Kızlar ben kaç kilo oldum biliyormusunuz
Olsun canım bizde bayram diye yedik hiç tartılmadım artık cumaya kadar çok var veririz inşallah kendine öyle deme yapabilirim de ben inanıyorum yapabiliriz
Güncel kilonun üstüne 2 kilo almışsın canım. Tüm verdiklerini geri almis gibi konuşuyorsun. Yeni alınan kilo hemen gidiyor sadece iradeli olman gerek. Bundan önce nasıl yaptiysan yine yapabilirsin
Bugün ki menüm
Kahvaltı 10:30
Çeyrek simit
1 dilim peynir
Kahvaltilik Salça
4-5 dilim salatalık
1 dilim domates
Yarım haşlanmış yumurta
Reddettiklerim poğaça börek patates Kızartmasi kadayıf
Öğle 14:15
Yarım simit (yoldaydik)
Akşam 17:00
3 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt
1 lt su (yolda oldugumuz için icemedim çok ama akşam telafi edecegim)
Şimdi yürüyüşe çıkıyoruz. 1 saat tempolu yürüyüş yaparım fazlasida olabilir.
LAydLiNe
17.06.2018/pazar
Saati hatırlamıyorum
-Bitki çayı
-1 haşlanmış yumurta
-1 avuçtan az patates kızartması
-Bırkac tane Şölenin butik şekeri
18:00 = 2 dilim karpuz
19:30 = 1 ton balık
2 dilim tam buğday ekmeği
3 adet baklava
1 avuç çekirdek