Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

18.07.2018/Çarşamba

09:30 = Salçalı yumurta (2 yumurta)
1.5 küçük dilim tam buğday ekmeği

13:00 = 3 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık yoğurt

15:00 = Eti gong

16:00 = 1 kase etli kuru fasulye

2 lt su

10.00
Sirkeli su

12.00- kahvaltı görünümlü öğle yemeği :D
100 gr lor
Domates
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
3 dili çavdar ekmeği
Sütlü çay
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz

14.30
3 yk ev yapımı çilekli dondurma

17.00
1 kupa mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

19.30
6 yk etli türlü
2 yk pilav
Kefir

20.30
Sütlü kahve ( tek kahve içemiyorum mideme dokunuyor)

Gün içinde hergün yeşil çay içmeye çalışıyorum unutmadığım sürece
Geceleri şeker isteğim artarsa tarçınlı süt içiyorum
Gün içinde salatalık lı limonlu yeşil elmalı maydanozu detoks suları içiyorum
Onları hergün yazmıyorum ama.

50 dk plates
20 dk yürüyüş
3 litre su

Kızlar yaaaaa fena hasta oluyorum her halde gözümü açamıyorum. Ev çok sıcak oluyor diye gece yatarken balkon kapısını açık bırakıyorduk sanırım çarptı. Baş ve boyun ağrısı yetmezmiş gibi burun tıkanıklığı çok fena. Geçmişi okudum da tek tek alıntı yapamadım. Birprensess Birprensess pilav ve gong olmamış canım genel anlamda da beğenmedim bugün menünü. anneyim83 anneyim83 canım senin Adana da olmamış. Yarın telafi edersin inşallah.

10.00
Sirkeli su

12.00- kahvaltı görünümlü öğle yemeği :KK70:
100 gr lor
Domates
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
3 dili çavdar ekmeği
Sütlü çay
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz

14.30

17.00
1 kupa mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

19.30
6 yk etli türlü
2 yk pilav
Kefir

20.30

50 dk plates
20 dk yürüyüş
3 litre su
Kahveni sütlü ama şekersiz içebilirsin sütün hiç bir sakıncası yok. Güne geç başlaman sana zarar veriyor. Uyanır uyanmaz bir tane haşlanmış yumurta ye ayak üstü çok faydasını göreceksin. Bir de şu pilavdan vazgeçmen lazım

Kızlar yaaaaa fena hasta oluyorum her halde gözümü açamıyorum. Ev çok sıcak oluyor diye gece yatarken balkon kapısını açık bırakıyorduk sanırım çarptı. Baş ve boyun ağrısı yetmezmiş gibi burun tıkanıklığı çok fena. Geçmişi okudum da tek tek alıntı yapamadım. Birprensess Birprensess pilav ve gong olmamış canım genel anlamda da beğenmedim bugün menünü. anneyim83 anneyim83 canım senin Adana da olmamış. Yarın telafi edersin inşallah.
Canım ben de hiç ama.hic beğenmedim haklısın,yarın telafi edecegim,çok hafif yiyeceğim soz veriyorum

18 temmuz menüm
11.30 kahvaltı
- 1 domates
- 1/2 salatalık
- 4 zeytin
- 2 tam buğday ekmek üzeri maydonoz ve erimiş kaşar peynir

16.30 ara öğün
- 2 orta boy kırmızı erik

18.30 akşam yemeği
-1 kase yoğurt çorbası
-5 tane peynirli yaprak sarma (yöresel bişeymiş)
-bol salata

2lt su+(1 lt daha içerim muhtemelen)
30 dk yürüyüş

Bugünkü menüm diğer günlere göre biraz kalorisi yüksek kaçtı sanki ama misafirlikteydim, ondan umduğumu yiyemedim Hoppa

Afiyet olsun canım

Yarın çok önemli,hem tartiya az kaldı hem gün boyu misafirim var iki çocuk onda üç çocuk bende toplam 5 cocuj.yemeyecegim.bu benim ilk tartı günüm ve benim için çok onemli

Yemeyecegine eminim canım. Olur da yiyecek olursan sadece tadımlık olsun.

18.07.2018/Çarşamba

09:30 = Salçalı yumurta (2 yumurta)
1.5 küçük dilim tam buğday ekmeği

13:00 = 3 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık yoğurt

15:00 = Eti gong

16:00 = 1 kase etli kuru fasulye

2 lt su

Afiyet olsun canım pilav be gong olmamış.

10.00
Sirkeli su

100 gr lor
Domates
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
3 dili çavdar ekmeği
Sütlü çay
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz

14.30

17.00
1 kupa mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

19.30
6 yk etli türlü
2 yk pilav
Kefir

20.30

50 dk plates
20 dk yürüyüş
3 litre su

Afiyet olsun canım

Dikkat et kendine canım çabucak iyilesirsin inşallah

bekolim bekolim N Nisaca latiska latiska merryangel merryangel Kızlar mesaj sayılarınızı hala göndermediniz. Bunlar önemli grubun aktivasyonu için biliyorsunuz. Kurallarımız var sayfa 1 de. Ben gönderenlerinkini kaptana ilettim. Gondermeyenler için görmemişlerdir diye tekrar yazmak istedim. Etiketlemeyi unuttuğum varsa onlarda yollasın lütfen

Geçmiş olsun çabucak gelmeden atlatırsın inşallah. Menüm içinde çok haklısın yarın telafi edeceğim :KK14:

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
Maydonoz,dereotu

Öğle 12:00
Yarım tavuk göğsü haşlanmış
3 tane salatalık
1 dilim kepek ekmeği

Ara 15:00
4 kayısı

Akşam 18:00
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

Ara 21:00
2 kaşık yoğurt

2,5 lt su
1 saat yürüyüş
15 dk zumba

bekolim bekolim N Nisaca latiska latiska merryangel merryangel Kızlar mesaj sayılarınızı hala göndermediniz. Bunlar önemli grubun aktivasyonu için biliyorsunuz. Kurallarımız var sayfa 1 de. Ben gönderenlerinkini kaptana ilettim. Gondermeyenler için görmemişlerdir diye tekrar yazmak istedim. Etiketlemeyi unuttuğum varsa onlarda yollasın lütfen
Nasıl sayıcam bilmiyorum

Dün 5
Bugün 5
Forum kullanmayı öğreniyorum galiba :))

Arkadaşlar merhaba,
Çok eski üyeyim, yıllardır girmemiştim. 13. takımla çok güzel kilolar vermiştim, takım kaptanlığı da yapmıştım sene 2010 civarı uzun süre. Yine aynı takıma yazmak istedim. Sizlere katılmak istiyorum, birlikte motive olunacağını biliyorum. Kilolarla başım yine dertte. 2008 doğumlu bir kızım var, doğum kilolarımı burada vermiştim. 2012 doğumlu bir kızım daha var. Ondan sonra çok verdim aldım. Şu an 77 civarı kilodayım. Yaş oldu 40, bir dur demek istiyorum.

10.00
Sirkeli su

100 gr lor
Domates
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
3 dili çavdar ekmeği
Sütlü çay
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz

14.30

17.00
1 kupa mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

19.30
6 yk etli türlü
2 yk pilav
Kefir

20.30

50 dk plates
20 dk yürüyüş
3 litre su
Her gün sirkeli su içiyorsun değil mi, yap yakımını mı hızlandırıyor onun içinmi? Bir de elma mı üzüm sirkesi mi?
Son olarak sütlü çayı nasıl içiyorsun :KK16:

Arkadaşlar merhaba,
Çok eski üyeyim, yıllardır girmemiştim. 13. takımla çok güzel kilolar vermiştim, takım kaptanlığı da yapmıştım sene 2010 civarı uzun süre. Yine aynı takıma yazmak istedim. Sizlere katılmak istiyorum, birlikte motive olunacağını biliyorum. Kilolarla başım yine dertte. 2008 doğumlu bir kızım var, doğum kilolarımı burada vermiştim. 2012 doğumlu bir kızım daha var. Ondan sonra çok verdim aldım. Şu an 77 civarı kilodayım. Yaş oldu 40, bir dur demek istiyorum.
Hoşgeldin diyeceğim de maziye bakılınca biz hoşgelmişiz gibi oldu :KK45:

Cnm çok geçmiş olsun

Cok çok geçmiş olsun canim

Afiyet olsun canım. Adana tek başına uygun aslında ama sen onu yalnız birakmamissin anlaşılan :)

Afiyet olsun canım

Çoook geçmiş olsun canim Rabbim şifa versin inşallah

Geçmiş olsun, yaz mevsiminde hastalanmak daha büyük sıkıntı. Birkaç yıl önce kendime dikkat etmediğim için zatürreye çevirmişti, hastanelik olmuştum. Aman kendine dikkat et

Cok sağ olun kızlar. Bademcik enfeksiyonu yüzünden 12 tane antibiyotik igne verdi doktor. İlkini vuruldum bi an Evvel biter de kurtulur iyileşirim insallah.

Geçen sene Bebek istemeye karar verdiğimden beri sık sık hasta olmaya başladım. Tüm kış boyunca 30 tane penisilin iğnesi vuruldum. Vardır bunda da bir hayır bakalım.

Back
X