Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahveni sütlü ama şekersiz içebilirsin sütün hiç bir sakıncası yok. Güne geç başlaman sana zarar veriyor. Uyanır uyanmaz bir tane haşlanmış yumurta ye ayak üstü çok faydasını göreceksin. Bir de şu pilavdan vazgeçmen lazım10.00
Sirkeli su
12.00- kahvaltı görünümlü öğle yemeği
100 gr lor
Domates
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
3 dili çavdar ekmeği
Sütlü çay
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz
14.30
3 yk ev yapımı çilekli dondurma
17.00
1 kupa mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
19.30
6 yk etli türlü
2 yk pilav
Kefir
20.30
Sütlü kahve ( tek kahve içemiyorum mideme dokunuyor)
Gün içinde hergün yeşil çay içmeye çalışıyorum unutmadığım sürece
Geceleri şeker isteğim artarsa tarçınlı süt içiyorum
Gün içinde salatalık lı limonlu yeşil elmalı maydanozu detoks suları içiyorum
Onları hergün yazmıyorum ama.
50 dk plates
20 dk yürüyüş
3 litre su
Canım ben de hiç ama.hic beğenmedim haklısın,yarın telafi edecegim,çok hafif yiyeceğim soz veriyorumKızlar yaaaaa fena hasta oluyorum her halde gözümü açamıyorum. Ev çok sıcak oluyor diye gece yatarken balkon kapısını açık bırakıyorduk sanırım çarptı. Baş ve boyun ağrısı yetmezmiş gibi burun tıkanıklığı çok fena. Geçmişi okudum da tek tek alıntı yapamadım.Birprensess pilav ve gong olmamış canım genel anlamda da beğenmedim bugün menünü.
anneyim83 canım senin Adana da olmamış. Yarın telafi edersin inşallah.
18 temmuz menüm
11.30 kahvaltı
- 1 domates
- 1/2 salatalık
- 4 zeytin
- 2 tam buğday ekmek üzeri maydonoz ve erimiş kaşar peynir
16.30 ara öğün
- 2 orta boy kırmızı erik
18.30 akşam yemeği
-1 kase yoğurt çorbası
-5 tane peynirli yaprak sarma (yöresel bişeymiş)
-bol salata
2lt su+(1 lt daha içerim muhtemelen)
30 dk yürüyüş
Bugünkü menüm diğer günlere göre biraz kalorisi yüksek kaçtı sanki ama misafirlikteydim, ondan umduğumu yiyemedim![]()
Yarın çok önemli,hem tartiya az kaldı hem gün boyu misafirim var iki çocuk onda üç çocuk bende toplam 5 cocuj.yemeyecegim.bu benim ilk tartı günüm ve benim için çok onemli
18.07.2018/Çarşamba
09:30 = Salçalı yumurta (2 yumurta)
1.5 küçük dilim tam buğday ekmeği
13:00 = 3 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık yoğurt
15:00 = Eti gong
16:00 = 1 kase etli kuru fasulye
2 lt su
10.00
Sirkeli su
100 gr lor
Domates
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
3 dili çavdar ekmeği
Sütlü çay
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz
14.30
17.00
1 kupa mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
19.30
6 yk etli türlü
2 yk pilav
Kefir
20.30
50 dk plates
20 dk yürüyüş
3 litre su
Kızlar yaaaaa fena hasta oluyorum her halde gözümü açamıyorum. Ev çok sıcak oluyor diye gece yatarken balkon kapısını açık bırakıyorduk sanırım çarptı. Baş ve boyun ağrısı yetmezmiş gibi burun tıkanıklığı çok fena. Geçmişi okudum da tek tek alıntı yapamadım.Birprensess pilav ve gong olmamış canım genel anlamda da beğenmedim bugün menünü.
Geçmiş olsun çabucak gelmeden atlatırsın inşallah. Menüm içinde çok haklısın yarın telafi edeceğimKızlar yaaaaa fena hasta oluyorum her halde gözümü açamıyorum. Ev çok sıcak oluyor diye gece yatarken balkon kapısını açık bırakıyorduk sanırım çarptı. Baş ve boyun ağrısı yetmezmiş gibi burun tıkanıklığı çok fena. Geçmişi okudum da tek tek alıntı yapamadım.Birprensess pilav ve gong olmamış canım genel anlamda da beğenmedim bugün menünü.
Nasıl sayıcam bilmiyorumbekolim N Nisaca
latiska
merryangel Kızlar mesaj sayılarınızı hala göndermediniz. Bunlar önemli grubun aktivasyonu için biliyorsunuz. Kurallarımız var sayfa 1 de. Ben gönderenlerinkini kaptana ilettim. Gondermeyenler için görmemişlerdir diye tekrar yazmak istedim. Etiketlemeyi unuttuğum varsa onlarda yollasın lütfen
Dün 5bekolim N Nisaca
latiska
merryangel Kızlar mesaj sayılarınızı hala göndermediniz. Bunlar önemli grubun aktivasyonu için biliyorsunuz. Kurallarımız var sayfa 1 de. Ben gönderenlerinkini kaptana ilettim. Gondermeyenler için görmemişlerdir diye tekrar yazmak istedim. Etiketlemeyi unuttuğum varsa onlarda yollasın lütfen
Canım 2 günde bir şeklinde sayilacak bana pazartesi ve salı yi göndereceksiniz şuan. mesajları profilimizden rahatlıkla sayabiliriz hemen çıkıyor zaten sonraDün 5
Bugün 5
Forum kullanmayı öğreniyorum galiba :))
Her gün sirkeli su içiyorsun değil mi, yap yakımını mı hızlandırıyor onun içinmi? Bir de elma mı üzüm sirkesi mi?10.00
Sirkeli su
100 gr lor
Domates
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta
3 dili çavdar ekmeği
Sütlü çay
2 tatlı kaşığı bal
3 ceviz
14.30
17.00
1 kupa mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
19.30
6 yk etli türlü
2 yk pilav
Kefir
20.30
50 dk plates
20 dk yürüyüş
3 litre su
Hoşgeldin diyeceğim de maziye bakılınca biz hoşgelmişiz gibi olduArkadaşlar merhaba,
Çok eski üyeyim, yıllardır girmemiştim. 13. takımla çok güzel kilolar vermiştim, takım kaptanlığı da yapmıştım sene 2010 civarı uzun süre. Yine aynı takıma yazmak istedim. Sizlere katılmak istiyorum, birlikte motive olunacağını biliyorum. Kilolarla başım yine dertte. 2008 doğumlu bir kızım var, doğum kilolarımı burada vermiştim. 2012 doğumlu bir kızım daha var. Ondan sonra çok verdim aldım. Şu an 77 civarı kilodayım. Yaş oldu 40, bir dur demek istiyorum.
Cnm çok geçmiş olsun
Cok çok geçmiş olsun canim
Afiyet olsun canım. Adana tek başına uygun aslında ama sen onu yalnız birakmamissin anlaşılan :)
Afiyet olsun canım
Çoook geçmiş olsun canim Rabbim şifa versin inşallah
Geçmiş olsun, yaz mevsiminde hastalanmak daha büyük sıkıntı. Birkaç yıl önce kendime dikkat etmediğim için zatürreye çevirmişti, hastanelik olmuştum. Aman kendine dikkat et