Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok sağ olun kızlar. Bademcik enfeksiyonu yüzünden 12 tane antibiyotik igne verdi doktor. İlkini vuruldum bi an Evvel biter de kurtulur iyileşirim insallah.

Geçen sene Bebek istemeye karar verdiğimden beri sık sık hasta olmaya başladım. Tüm kış boyunca 30 tane penisilin iğnesi vuruldum. Vardır bunda da bir hayır bakalım.
Canim cok cok gecmis olsun Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin insallah

Öğünler

Sabah
1 kase tavuk suyuna çorba
Bir dilim tam buğday

Ara
Muz

Oglen
Bir kase yoğurt

Ara
2 günkurusu kayısı

Akşam
1 kase cacık

Yuruyus ve spor yok yattım tüm gun.
Su 2 litre

Hoşgeldin diyeceğim de maziye bakılınca biz hoşgelmişiz gibi oldu :KK45:
Çok teşekkür ederim şekerpare. Ben de acemileşmişim, sitede yazım kısmında dahi birçok şey değişmiş. 10 yıl önce cepte internetimiz bile yoktu, tüm yazışmaları bilgisayardan yapmışım. Herşey değişik geldi

Bu arada günaydın herkese. Muhabbetin ortasından girdim ama evimde hissettim kendimi, buna verin lütfen.
Ben bugün izne ayrıldım 3 Eylül’de iş başı yapacağım, 70-72 gibi olsam o tarihe kadar. Ekim sonuna da eve dönüp spor salonu desteğiyle 65 hedefim. Tatilde biraz zor olur genelde kilo alıp dönerim ama ilk 15 gün annemleyiz o frenler beni (çok rahatsız kilomdan) sonra eşim gelecek, o da çok sıkı diyette. Kolay olur umarım.

Bugün Yalova’daki yazlığa gideceğiz, birazdan yola çıkacağız. Yerleşip düzenimi kurayım, yazacağım ilk iş. Bütün yol ve yerleşme olur, yarından itibaren yeme ve spor kontrolüne başlarım.
Takım kaptanım günaydın. 2 hafta deneme süresi var sanırım. İlk sayfayı okudum kurallar oldukça değişmiş. İlk sayfada olmayan bilmem ya da dikkat etmem gereken başka birşey var mı? Form vardı onu da dolduruyorum.
Teşekkür ederim. Güzel bir gün olsun.

Bugün Yalova’daki yazlığa gideceğiz, birazdan yola çıkacağız. Yerleşip düzenimi kurayım, yazacağım ilk iş. Bütün yol ve yerleşme olur, yarından itibaren yeme ve spor kontrolüne başlarım.
Takım kaptanım günaydın. 2 hafta deneme süresi var sanırım. İlk sayfayı okudum kurallar oldukça değişmiş. İlk sayfada olmayan bilmem ya da dikkat etmem gereken başka birşey var mı? Form vardı onu da dolduruyorum.
Hoşgeldin öncelikle ,bildiğim kadarını yazayım, ilk sayfada form var onu dolduruyoruz. Akşam günlük yediklerini saat ve miktar belirterek yaziyoruz. Günlük kaç mesaj yaDigimizi bir gün sonra yazıyoruz. Ve grupça her gün istenen sürede spor yapıyoruz.neseka dün zumba günüydü.bugun ne günü hatırlayamadım.

Kacamaksiz iyi bir gün olur umarim

Arkadaşlar günaydın, erken yemenin rahatlığını şimdi anlıyorum.dun dediğim gibi keyifsiz Bir gündü ve akşam 7 de yemek yedim. Normalde 5 ten sonra yemiyordum. Sabah her yerim ağrı için şiş ve mutsuz kalktım. Bugün kesinlikle telafi edecegim bunu.

Ödem atan yeşil Çaylı limonlu bı şu vardı nasıl yapılıyor bilen var mi

Arkadaşlar merhaba,
Çok eski üyeyim, yıllardır girmemiştim. 13. takımla çok güzel kilolar vermiştim, takım kaptanlığı da yapmıştım sene 2010 civarı uzun süre. Yine aynı takıma yazmak istedim. Sizlere katılmak istiyorum, birlikte motive olunacağını biliyorum. Kilolarla başım yine dertte. 2008 doğumlu bir kızım var, doğum kilolarımı burada vermiştim. 2012 doğumlu bir kızım daha var. Ondan sonra çok verdim aldım. Şu an 77 civarı kilodayım. Yaş oldu 40, bir dur demek istiyorum.

Yeniden hoşgeldin canım. Kaptanım iz da eski üye belki denk gelmissinizdir. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah

Merhaba kizlar Bugun menu bikdirimi yapamiyorum malum Türkiye yolcusuyum Yarin kaldigim yerden devam opuyorum hepinizi

Iyi yolculuklar canım. Haber verdiğin için teşekkür ederim.

Öğünler

Sabah
Bir dilim tam buğday

Ara
Muz

Oglen
Bir kase yoğurt

Ara
2 günkurusu kayısı

Akşam
1 kase cacık

Su 2 litre

Afiyet olsun canım. Menüye ogunlerini hangi saatte yediğini de eklemen gerekiyor.

Bu arada günaydın herkese. Muhabbetin ortasından girdim ama evimde hissettim kendimi, buna verin lütfen.
Ben bugün izne ayrıldım 3 Eylül’de iş başı yapacağım, 70-72 gibi olsam o tarihe kadar. Ekim sonuna da eve dönüp spor salonu desteğiyle 65 hedefim. Tatilde biraz zor olur genelde kilo alıp dönerim ama ilk 15 gün annemleyiz o frenler beni (çok rahatsız kilomdan) sonra eşim gelecek, o da çok sıkı diyette. Kolay olur umarım.

Evin ne demek. Ev sahibi bile sayilirsin bence :)

Evet tatil biraz sıkıntı oluyor ama sen bu işi biliyorsun zaten inşallah kilo vererek donersin tatilden.

Arkadaşlar günaydın, erken yemenin rahatlığını şimdi anlıyorum.dun dediğim gibi keyifsiz Bir gündü ve akşam 7 de yemek yedim. Normalde 5 ten sonra yemiyordum. Sabah her yerim ağrı için şiş ve mutsuz kalktım. Bugün kesinlikle telafi edecegim bunu.

Ödem atan yeşil Çaylı limonlu bı şu vardı nasıl yapılıyor bilen var mi

Yeşilçay tek başına ise yarıyor su olarak bilmiyorum. Bir de kiraz sapı iyi suyu iyi gelir.

Hoşgeldin canım umarım senin için yeniden takım uğurlu olur. Sayfa 1 de başvuru formu var onu doldurup paylaşman gerek:KK48:

Dünkü menumu yazamadim canim ev bakmaya gittik tuttuk derken bugunden itibaren ev toparlamaya başlıyorum. Uf su tasinmak ne zor is :(

Kahvalti 8.30
Birazcik biber kizartmasi yedim
2 dilim tb ekmegi
Cay
Domates salatalik

Öğle yemegiyle pek aram yok. O yüzden nadir yerim.

Saat 16.35 te 1 maden suyu

Aksam 18.00
1 tane guvecte türlü
Salata
Saat 21.30 da cay ve 1 catal trelice ( sutun ceker sen emziriyosun dediler diye 1 catal aldm)
1 bucuk litre su
15 dakika zumba
30 dakika yürüyüş

Kullanıcı Adı : melis08
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretim üyesi
Yaşınız : 40
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 71.1
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yoğun ders çalışma döneminde kilo alıp ikinci bebeğime kilolu hamile kaldım. Bir kaç defa verdim ama süreklilik ve koruma sağlayamadım. Gece uykusuzluğu ve pasta, börek vs düşkünlüğüm kilo alma sebebimdir.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : görüntümün gittikçe bozulduğunu, kıyafetlerinin yakışmadığını düşünüyorum. Çok zariftim eskiden, kilolu zarif olunmuyor, mesleğime de yakışmıyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Neden 13. Takım? : anılarım çok bu takımda. Ben girdiğimde yeni kurulmuştu takım. Çok uzun zaman aktif rol almıştım.

Afiyet olsun canım

Yemeyecegine eminim canım. Olur da yiyecek olursan sadece tadımlık olsun.

Afiyet olsun canım pilav be gong olmamış.

Afiyet olsun canım

Dikkat et kendine canım çabucak iyilesirsin inşallah
Teşekkür ederim canım yatıp dinlenince daha iyi oldum çok şükür.
Arkadaşlar merhaba,
Çok eski üyeyim, yıllardır girmemiştim. 13. takımla çok güzel kilolar vermiştim, takım kaptanlığı da yapmıştım sene 2010 civarı uzun süre. Yine aynı takıma yazmak istedim. Sizlere katılmak istiyorum, birlikte motive olunacağını biliyorum. Kilolarla başım yine dertte. 2008 doğumlu bir kızım var, doğum kilolarımı burada vermiştim. 2012 doğumlu bir kızım daha var. Ondan sonra çok verdim aldım. Şu an 77 civarı kilodayım. Yaş oldu 40, bir dur demek istiyorum.
Hoş geldin canım aramıza. Ben de eski üyelerdenim ama yine aramızda zaman farkı var. Denk gelmemişiz birbirimize. İlk sayfamızdaki formumuzu doldur lüften. Kurallarımızı okumuşsun zaten. Daha önceden deneyimli olduğun için de zorluk çekeceğini sanmıyorum. İnşallah yeniden 13. takımla birlikte hedefine ulaşacaksın :KK200:
Her gün sirkeli su içiyorsun değil mi, yap yakımını mı hızlandırıyor onun içinmi? Bir de elma mı üzüm sirkesi mi?
Son olarak sütlü çayı nasıl içiyorsun :KK16:
Sirkeli suyu tavsiye etmiyorum canım. İlk diyet deneyimimde ben de içmiştim. Midene zarar vermekten başka bir faydası yok. O yüzden deneme lütfen.
Bu arada takıma ilk girişim 5 aralık 2008 civarıymış. 5. Sayfadan itibaren yazışmalarım var, çok ilginç geldi. Biraz geçmişi okudum, geçmişte yazdığım mektupları bulmuş gibiyim. 10 yıl olmuş, ne çok şey değişmiş hayatımda.
Ben de geçmişi okuduğumda senin gibi hissediyorum. Eski günler geliyor insanın aklına.
Merhaba kizlar Bugun menu bikdirimi yapamiyorum malum Türkiye yolcusuyum Yarin kaldigim yerden devam opuyorum hepinizi
İyi yolculuklar canım. Hangi şehre geleceksin?
Cok sağ olun kızlar. Bademcik enfeksiyonu yüzünden 12 tane antibiyotik igne verdi doktor. İlkini vuruldum bi an Evvel biter de kurtulur iyileşirim insallah.

Geçen sene Bebek istemeye karar verdiğimden beri sık sık hasta olmaya başladım. Tüm kış boyunca 30 tane penisilin iğnesi vuruldum. Vardır bunda da bir hayır bakalım.
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı olsun hakkında :KK36:
Öğünler

Sabah
Bir dilim tam buğday

Ara
Muz

Oglen
Bir kase yoğurt

Ara
2 günkurusu kayısı

Akşam
1 kase cacık

Su 2 litre
Hasta olunca sanırım sürekli çorbadan gitmişsin iyi yapmışsın.
Başka bir şey yok canım. Zamanla alışırsın yeniden. Formunu bekliyorum.

Dünkü menumu yazamadim canim ev bakmaya gittik tuttuk derken bugunden itibaren ev toparlamaya başlıyorum. Uf su tasinmak ne zor is :KK43:

Kahvalti 8.30
Birazcik biber kizartmasi yedim
2 dilim tb ekmegi
Cay
Domates salatalik

Öğle yemegiyle pek aram yok. O yüzden nadir yerim.

Saat 16.35 te 1 maden suyu

Aksam 18.00
1 tane guvecte türlü
Salata
Saat 21.30 da cay ve 1 catal trelice ( sutun ceker sen emziriyosun dediler diye 1 catal aldm)
1 bucuk litre su
15 dakika zumba
30 dakika yürüyüş
Allah allah ben genelde senin menülerinde öğle yemeği görüyordum. Önceden söylesen mutlaka hatırlardım :KK70:Süt çekmez süt :KK14: Sporun güzel.
Kullanıcı Adı : melis08
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretim üyesi
Yaşınız : 40
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 71.1
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yoğun ders çalışma döneminde kilo alıp ikinci bebeğime kilolu hamile kaldım. Bir kaç defa verdim ama süreklilik ve koruma sağlayamadım. Gece uykusuzluğu ve pasta, börek vs düşkünlüğüm kilo alma sebebimdir.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : görüntümün gittikçe bozulduğunu, kıyafetlerinin yakışmadığını düşünüyorum. Çok zariftim eskiden, kilolu zarif olunmuyor, mesleğime de yakışmıyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Neden 13. Takım? : anılarım çok bu takımda. Ben girdiğimde yeni kurulmuştu takım. Çok uzun zaman aktif rol almıştım.
13. Takım benim için de çok değerli canım. Tekrardan hoş geldin aramıza. Ben Ebru :KK36::KK36:

Back
X