Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim de gelmez. Babam çok iyi yüzer ama boyunu 50-100 metre geçecek yete gider en fazla. Ben gidiyorum, önce karınca gibi görünüyor kıyıdakiler, sonra kıyı görünmüyor. Ama ben de tek o kadar açılmam korkarım, açık deniz. Carettalar ısırır, köpekbalıklarına yem olurum ekibimiz var.
Ben de normalde çok hızlı kilo veremiyorum ama bu sefer böyle oldu canım. Şu şekilde yaptım. Cumartesi gün az yemiştim dikkat ederek, pazar günü de kabak detoksu yaptım.merryangel canım iki günde 600 gram vermişsin harika,nasıl yaptın benimle de paylaşır misin
Can günaydın shake nasıl bir şey bilmiyorum ama gün içinde hiçbir şey yememissin nerdeyse,gece yemeklerin ondan kaynaklanabilir6.8.2018 menum
Sabah 10:30
Herbalife shake
Canim hicbisey istemedi Bugun
17.30 2 avuc kuru uzum sari leblebi
Beni yoran ve uzen daha Oncede dedigim gibi gece uykudan uyanip atistirmak durum Psikolojik mi biyolojik mi Anlam veremedim endokronoloji bolumune gidip insulin direncime baktiricam İlk firsatta...
12.000 adim
2 lt Su
1 fincan Herbalife cay
Kakaolu Süt gibi Birsey Herbalife in canim. Gece yemelerim Gündüz yeyip yemedigime bakmiyor gunduz Iyi de yesem gece mutlaka Uykulu uykulu kalkip biseyler yiyorumCan günaydın shake nasıl bir şey bilmiyorum ama gün içinde hiçbir şey yememissin nerdeyse,gece yemeklerin ondan kaynaklanabilir
O çok iyi kilo yapar ,ben ilk hamileligimde öyle yapardım,gecenin bı saatinde kalkıp ne bulursam yerdim,çok kilo aldım ve çok zor verdim. İnşallah yememek için bir yolunu bulabilirsknKakaolu Süt gibi Birsey Herbalife in canim. Gece yemelerim Gündüz yeyip yemedigime bakmiyor gunduz Iyi de yesem gece mutlaka Uykulu uykulu kalkip biseyler yiyorum(((
Benim öyle olmuştu küçükken ama annemler dişçiye goturmediler galiba yamuk çıkmıştı dişlerim,süt dişi çeker büyük ihtimalleGunaydin herkese ,
Tecrubeli anneler bisey soracam sizlere ....
Benim kızım 5.5 yasinda ondeki sut disinin arkasindan ana dis gelmeye baslamis bugun gördüm ucu çıkmış... randevu aldik yarin dr gideceğiz...
Ama sut disi sallanmiyor ne olacak? panik yaptim icimde... tabiii kizima belli etmiyorum sarildik öptük kutladik hediye sözü verdim evde bayram havasi var şuan....![]()
Hadi yaaa desene dişçide bi kiyamet kopacakBenim öyle olmuştu küçükken ama annemler dişçiye goturmediler galiba yamuk çıkmıştı dişlerim,süt dişi çeker büyük ihtimalle