Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

6.8.18=115.4 kg

10.00
Sirkeli su

11.00
1 kase sütlü Müsli

Kahvaltı bu kadar geç kalma sebebi büyük oğlumu okula götürdüm. Sonra şapkasını unutmuş. Eve gelip tekrar okula gittim. Bir nevi yürüyüş oldu ama kahvaltı gece kaldı.

14.00
4 ceviz

16.00
3 kepçe tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Salatalık

17.15
1 tane kakaolu muz

19.15
8 yk kıymalı karnabahar yemeği
2.5 dilim çavdar ekmeği
1 kupa kefir

21.45
1 bardak süt
1 çatal kek ( oğlum tarçınlı havuçlu cevizli kek istedi de ondan yaptım ve sadece nasıl olmuş diye küçük bi çatal aldım)

3.5 lt su
30 dk yürüyüş
2 katlı ev süpürme ve vileda
15 dk Oğlumla badminton oynama

Benim eşim de gelmez. Babam çok iyi yüzer ama boyunu 50-100 metre geçecek yete gider en fazla. Ben gidiyorum, önce karınca gibi görünüyor kıyıdakiler, sonra kıyı görünmüyor. Ama ben de tek o kadar açılmam korkarım, açık deniz. Carettalar ısırır, köpekbalıklarına yem olurum ekibimiz var.

Ancak kalabalık bir ekip ve mutlaka bir tekne eşliğinde...yoksa mümkünsüzzzz

Selam kızlar. Islerimi kolayladim duş aldim yatacagim birazdan. Yarın da çok isim var ama yine de ugramaya çalışacağım.

Menü takibini ben yapıyorum ama bu bir ay sıkı takip edemeyebilirim bilginize. Yazamadiginiz zamanlarda bilgi verirseniz sevinirim. Gününde yazamadiysaniz ertesi gün yazın mutlaka geçti diye dusunmeyin.

Hepiniz tek tek iyi ki varsınız
Inşallah diyetisyenden ayrı kaldığım bu dönemde sizinle kilo vermeye devam edeceğim

Neyse ben yatayim artık
Iyi geceler herkese

merryangel merryangel canım iki günde 600 gram vermişsin harika,nasıl yaptın benimle de paylaşır misin
Ben de normalde çok hızlı kilo veremiyorum ama bu sefer böyle oldu canım. Şu şekilde yaptım. Cumartesi gün az yemiştim dikkat ederek, pazar günü de kabak detoksu yaptım.

6 ağustos pazartesi menü

9.30

1 ıspanaklı üçgen börek
1 salatalık
4 zy yaprak sarma
Vişne ile beraber pişmiş inanılmaz. Lezzetli...görsellik 10 numara 5 yıldız
1 salatalık
1 erik

14.30
1 biber dolma
2 yk barbunya pilaki
2 kk ıslak kek

16.00
2 ceviz
1 muz

20.00
1 kase düğün çorba
2 kalem pirzola

21.30
Şekersiz çay ve kahve

Bugün 10 Saat araba yolculuğu yaptık.
Yediklerimin çoğu yolda verdiğimiz molalarda
5 kardeş eşler çocuklar ve annem...
Yılda 1 Kez Böyle Bir Araya geliyoruz.
Sopalara razıyım
Yorgunluktan ölüyorum
Herkese İyi Geceler....

Yarın Düğünümüz var
Ola ki giremezsem...
Herkese Güzel diyetler

Gunaydin, sabah kalktım 45 dakika yürüdüm toplam 3 km.cogu yürüyüş bir kısmı koşu. Bu yürüyüşler ise yaramaya başladı sanki selulitker azalıyor bel bacak bölgelerde daha sıkı duruyor. Bir de ilk kosmamda çok kısa mesafede tikanmistim. Hatta çok uulmustum acil bir şey olsa kosamam diye.bugun daha uzun mesafe kostüm ve o kadar yormadi.tabi nefes nefese kalıyorum ama göğsüme ağrı girmitor.

Bugün kahvaltıyı da hafif yapmayı düşünüyorum.sabahtan çok yediğimde gün boyu çok yemek istiyorum.su istahimi kesecek bir şeyler olsa

6.8.2018 menum

Sabah 10:30
Herbalife shake

Canim hicbisey istemedi Bugun
17.30 2 avuc kuru uzum sari leblebi

Beni yoran ve uzen daha Oncede dedigim gibi gece uykudan uyanip atistirmak durum Psikolojik mi biyolojik mi Anlam veremedim endokronoloji bolumune gidip insulin direncime baktiricam İlk firsatta...

12.000 adim
2 lt Su
1 fincan Herbalife cay

6.8.2018 menum

Sabah 10:30
Herbalife shake

Canim hicbisey istemedi Bugun
17.30 2 avuc kuru uzum sari leblebi

Beni yoran ve uzen daha Oncede dedigim gibi gece uykudan uyanip atistirmak durum Psikolojik mi biyolojik mi Anlam veremedim endokronoloji bolumune gidip insulin direncime baktiricam İlk firsatta...

12.000 adim
2 lt Su
1 fincan Herbalife cay
Can günaydın shake nasıl bir şey bilmiyorum ama gün içinde hiçbir şey yememissin nerdeyse,gece yemeklerin ondan kaynaklanabilir

Can günaydın shake nasıl bir şey bilmiyorum ama gün içinde hiçbir şey yememissin nerdeyse,gece yemeklerin ondan kaynaklanabilir
Kakaolu Süt gibi Birsey Herbalife in canim. Gece yemelerim Gündüz yeyip yemedigime bakmiyor gunduz Iyi de yesem gece mutlaka Uykulu uykulu kalkip biseyler yiyorum :((((

Kakaolu Süt gibi Birsey Herbalife in canim. Gece yemelerim Gündüz yeyip yemedigime bakmiyor gunduz Iyi de yesem gece mutlaka Uykulu uykulu kalkip biseyler yiyorum :KK43:(((
O çok iyi kilo yapar ,ben ilk hamileligimde öyle yapardım,gecenin bı saatinde kalkıp ne bulursam yerdim,çok kilo aldım ve çok zor verdim. İnşallah yememek için bir yolunu bulabilirskn

Gunaydin herkese ,
Tecrubeli anneler bisey soracam sizlere ....
Benim kızım 5.5 yasinda ondeki sut disinin arkasindan ana dis gelmeye baslamis bugun gördüm ucu çıkmış... randevu aldik yarin dr gideceğiz...
Ama sut disi sallanmiyor ne olacak? panik yaptim icimde... tabiii kizima belli etmiyorum sarildik öptük kutladik hediye sözü verdim evde bayram havasi var şuan....:halay:

Gunaydin herkese ,
Tecrubeli anneler bisey soracam sizlere ....
Benim kızım 5.5 yasinda ondeki sut disinin arkasindan ana dis gelmeye baslamis bugun gördüm ucu çıkmış... randevu aldik yarin dr gideceğiz...
Ama sut disi sallanmiyor ne olacak? panik yaptim icimde... tabiii kizima belli etmiyorum sarildik öptük kutladik hediye sözü verdim evde bayram havasi var şuan....:halay:
Benim öyle olmuştu küçükken ama annemler dişçiye goturmediler galiba yamuk çıkmıştı dişlerim,süt dişi çeker büyük ihtimalle

Back
X