- 11 Aralık 2012
- 1.658
- 3.444
- 333

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canımBirprensess Çok sevindim canim iyi olmasına. Geçmiş olsun tekrardan
Allah şifa versin inşAllah en kısa zamanda çok daha iyi olurEvet çok şükür çok tatlı canım babanemHatta baya kişi gittik yengem 2 halam halamın kızı babam falan hepimiz girdik yanına 2ser olarak:) Iyi çok şükür doktor yarında çıkarırız isterseniz ama pazartesi çıksa daha iyi olur dedi pazartesi çıkacak nasipse
![]()
Kızlar nasılsınız?
Benim canım sıkkın, burada bir türlü düzen kuramadım. Sporum çok iyi idi Yalova’da burada olmadı. O da motivasyonumu düşürdü. Bir de denize erken gidiyoruz 2 kere kahvaltı oluyor. Yazayım da bakın menüme.
8.00 2 yk yulaf, 2/3 sb süt
11.00 1/2 simit, domatesli omlet, salata, peynir
Aralarda üzüm, 1 kase puding
18.00 et haşlama, salata, 1/2 dl ekmek
Spor yok
Ben zaten uzun süredir ekmek yemiyorum nerdeyse canım. Ekmeği aramam hiç zaten. Ama işte bazen kahveme çayıma şeker atıyorum. Ya da ufacık bir parça da olsa kek, çikolata yiyebiliyorum. Yoksa zaten çok tatlı düşkünlüğüm yok aslında.Ben de zorlanıyordum ekmeksiz vs mesela.detokslardan sonra alıştım. Detoks yapınca iki gün mesela hiç ekmek yemiyorsun ve 3. Gün canın istemiyor artık.simdiBirprensess
solmez ile çorba diyeti yapıyorum.bunda da ekmek yok tatlı bı şey yok.bunye alışıyor zamanla,ve etkisini gördükçe yemek istemiyorsun
Evet canım inşallah. Deniz çok verimli olmuyor şimdilik çok dalga ve rüzgar var, 1-2 Güne düzelir diye ümit ediyorum. Menüyü de daha iyileştirmeye çalışacağım. Şu an gidip gelip atıştırıyorum (atıştırdığım çoğu zaman üzüm oluyor, bahçenin üzümü)menü kötü değil bence... denize giriyorsan spor yok değil vardır. yakında adaptasyonunu sağlarsın canım.
benim tatil bitiyor çok şükür...o kadar çok iş birikti ki... tatilde de çalıştığım halde eritmem gereken bir dağ var işlerden oluşan...
kısa zamanda düzenini oturtmanı diliyorum...
Kızlar nasılsınız?
Benim canım sıkkın, burada bir türlü düzen kuramadım. Sporum çok iyi idi Yalova’da burada olmadı. O da motivasyonumu düşürdü. Bir de denize erken gidiyoruz 2 kere kahvaltı oluyor. Yazayım da bakın menüme.
8.00 2 yk yulaf, 2/3 sb süt
11.00 1/2 simit, domatesli omlet, salata, peynir
Aralarda üzüm, 1 kase puding
18.00 et haşlama, salata, 1/2 dl ekmek
Spor yok
Bugünkü menüm
10.30 kahvaltı
-2 dilim tam buğday ekmekten tost (3 dilim kaşar peynir 1 dilim salam)
-4 zeytin
15.00 ara öğün
-1 büyük boy kırmızı erik
19.45 akşam yemeği
-1 dilim tam buğday ekmek
-4 yk barbunya
-2 parça ızgara tavuk
-1 kase salata
3 lt su
Bugün spor yapamadım fırsat olmadı![]()
11 ağustos 2018 menüm
11.00
1 yk kadar sucuklu yumurta
2 dilim kadar ekmek
1 kk peynir
14.00
4 parça çiğ köfte
salata
ayran
18.00
1/2 lahmacun
salata
ufak bir kase yoğurt
1 saat yüzme
30 dk yürüyüş
2,5 L su
11.08 menüm
10.30
3 dılim beyaz ekmek
3 kaşık menemen
5 zeytin
1 dilim kasar
14.00
Yaprak sardık 4-5 tane yaprağın tadına bakmak ıcın yedım
2 salkım üzüm
17.00 çeyrek peynırlı gözleme
3 lt su
5000 adım
11 Ağustos menü
Saat 10:00
Bir kk peynir
Bir salatalık
Bir domates
3 zeytin
Saat 12:30
2 tane küçük poğaça
Saat 18:30
Kabak salatası bir kase
Bir dilim kavun
Saat 20:00
Filtre kahve sütlü
1 avuç fıstık
2 litre su
Yatılı misafir vardı bugün onu kpss mülakatına götüreceğim dua ederseniz çok sevinirim![]()