Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün ki menüm
10"00
2 yumurta haşlanmış
Bir yemek kaşığı kadar kabak kavurması
1 dilim peynir
1 bardak yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği

12:00
2 incir

14:00
1 ton balığı

Buraya kadar çok güzel sonrasında sayısını hatirlamadigim incir yedim bir de üstüne kremalı bisküvi yedim 5-6 tane. Zaten sabahtan açtim kahvaltıda ki iki yumurta kesmedi bir de ekmek yedim yine de doymadan kalktım. Niye böyle oldu hıc bilmiyorum. Yarın çorba detoksu yapacağım telafi için.

Hal böyle olunca akşam yemek yemedim 20:30 da bir kase yoğurt yedim zencefil ve zerdecalli

2,5 lt su

LAydLiNe LAydLiNe

Uzun süreden beri yoktum hastalık sebebiyle benden sonrada bebeğim hastalandı. Benden ona mı geçti bilemedim. İshal kusma çok kötüydük kızlar. Neyse ben toparladım daha iyiyim. Bebeğimin ishal devam ediyor ama bugün daha iyi.
Gelelim bugünkü menüme
19 Ağustos menü

Saat 08:00
Bir simit
Peynir
Domates
Salatalık

Saat 12:30
Bir kase yoğurt
Bir haşlanmış patates

Saat 18:00
3 yemek kaşığı barbunya yemeği
Bir kase yoğurt

2 litre su

19 ağustos pazar

11.00
1 haş. yumurta
1 kk peynir
1 yk menemen

13.00
sade kahve
1 fondan çiko

18.30
2 tavuk kanat
1 şiş kuşbaşı
salata
1/2 dilim kadar ekmek

20.00
1 dilim karpuz
1 avuç kadar ayçekirdeği
bol bol şekersiz çay

1 saat yürüyüş
2 L su

Uzun süreden beri yoktum hastalık sebebiyle benden sonrada bebeğim hastalandı. Benden ona mı geçti bilemedim. İshal kusma çok kötüydük kızlar. Neyse ben toparladım daha iyiyim. Bebeğimin ishal devam ediyor ama bugün daha iyi.
Gelelim bugünkü menüme
19 Ağustos menü

Bir simit
Peynir
Domates
Salatalık

Bir kase yoğurt
Bir haşlanmış patates

Bir kase yoğurt

2 litre su
Geçmiş olsun canım ikinize de. Küçücük yavru nasıl da hırpalanmıştır, bir an önce atlatsın inşallah

Kızlar telefonumdaki problem beni telefondan soğuttu resmen, elime almak istemiyorum.

Bütün sene yaz tatilini bekliyorum, şimdi de evime dönüp düzenimi kurmayı bekliyorum. Dün tam 1 ay oldu tatile çıkalı. 3 Eylül’de işbaşı yapacağım. Kuzularım okulu 10 Eylül’de açılıyor. 3 Eylül’de küçük kızımı 1. Sınıf olduğu için erken çağırdılar. Onları saat 7:00-7.30 gibi servise verip spora gideceğim, sonra işe, bu program için heyecanlanıyorum. Geçen sene küçük kızım 9.00da gidiyordu, ben ancak hazırlanıp işe gidiyordum.

Mesaj sayım telefondaki problemden iç açıcı değil ama yazayım.
Salı: 4
Çarşamba: -
Perşembe: 1
Cuma: 1
Cumartesi: 3
Pazar: -

Bunu yazarken bile 3 defa kilitlendi, aç kapa yapıyorum.

Sabah denizi devam ediyor, hatta sitede çok derinlere yüzdüğüm bir teyzem de dün geldi, sohbet daha keyifli olur.

Bugün bir arkadaşlarımıza gideceğiz, karı-koca yarış halinde yemek yapıyorlar. Bakalım nasıl bir beslenme olacak.

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta mutlu bir bayram olsun.
Tartı da eksiler bol bol olsun

Gelelim bugünkü menüme
19 Ağustos menü

Bir simit
Peynir
Domates
Salatalık

Bir kase yoğurt
Bir haşlanmış patates

Bir kase yoğurt

2 litre su

Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun ikinize de
Salgın var bu ara ishal kusma. Gece yıl bizde olmuştuk kizimla. Çok zor oluyor

18 ağustos cumartesi

9.30
1 bardak limonlu maydanonoz

10.00
1/2 simit
1/2 haş. yum.
1 kk peynir
5 zeytin

16.30
4 yk et kavurma
3 yk p,lav
salata

19.30
3 ceviz
1 şeftali

su 2 L

Afiyet olsun canım

19 ağustos pazar

11.00
1 haş. yumurta
1 kk peynir
1 yk menemen

13.00
sade kahve
1 fondan çiko

18.30
2 tavuk kanat
1 şiş kuşbaşı
salata
1/2 dilim kadar ekmek

20.00
1 dilim karpuz
1 avuç kadar ayçekirdeği
bol bol şekersiz çay

1 saat yürüyüş
2 L su

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım ikinize de. Küçücük yavru nasıl da hırpalanmıştır, bir an önce atlatsın inşallah
Teşekkür ederim canım. Çocuk hasta olunca çok zor oluyor. Dediğin gibi çok hırpalandı. Midesi bulanıyor kusamıyor yemek yemiyor. Hala da aynı :( İnşallah bir an önce atlatırız.

Bugün ki menum
10:00
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşıgı kadar menemen
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
1 bardak yeşil çay

14:30
1 kase sehriye çorbası
1 kase yoğurt

17:00
3 incir

20:30
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ayran

3,5 litre su
LAydLiNe LAydLiNe

İyi geceler kızlar
Bu ara çok yoğunum ve ailecek kendimize internet sınırlaması uyguluyoruz. Bir nevi internet detoks u yapmaya karar verdik. Ondan sık sık giremicem artık.

Bugün sabah kalktığımda instagram takip ettiğim bir bayanın yazısı beni çok etkiledi.
Zayıflamış motive amaçlı bi sayfaydı. Geçen hafta eşini kaybetmiş trafik kazasında ve yazısının bir bölümünde ne kadar çokşeyi dert etmişiz kilo para gibi birşey yazıyordu.

Elbette kilo vericez sağlıklı olucaz ama birşeyler yaparken başka şeyleri kaçırmamak gerek.

Herkese hayırlı bayramlar şimdiden.

Çok tatlı yemeyin kızlar...

Back
X