Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bu hafta ne yaptığımı ne yapmadığımı sölemem gerekirse
herbalife a başladım yani protein ağırlıklı besleniyorum
hayatımda hiç yapamadığım şeyi yaptım bu hafta her gün 3 lt suyu düzenli olarak içtim
öğle yemeklerim biliyorsunuz benim serbest olmasına rağmen hiç 1 dilim ekmeğin üzerine çıkmadım
yapamadıklarım
hiç tatlı yemeyecektim ama son 2 gün tatlı kaçamaklarım oldu
ve yapmam gerken yürüyüşü bu hafta sadece 2 defa yapabildim
eğer düzenli spor yapsaydım eminim 2 kiloya yakın verecektim
sonuç:
bu hafta dosba spor yapacak dosba spor yapacak dosba spor yapacak :oklava: :oklava:

Sonucun çok güzel. Ama canım dediğin gibi spor yapsan daha da iyi sonuç alırsın.

kızlar ya bu hatfa 1,2 verdimya hemen geri alma girişiminde bulundum öğlen arkadaşa kutlama yaptık onnun için öğlen yemekte sadece ekmeksiz bir kase çorba içitim tabi sonra şse bşr dşlşm çikolatalı pastanın 4/3 ü yedim ama ne yapayım çok ısrar ettiler bu gidişle değil 55 sanırım 63 çakılıp kalırım ama akşama kararlıyım sadece salata yiycemmm belki o şekilde dengelerimmm

allahım bu kardeşimin benim bilmediğim
seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider.
benim hiç birşey yapamadığım
dertlerine sen deva ol.
her sarsıldığında tutamadığım ellini sen tut.
her incindiğinde yakınlığınla merhemini sür
ben onu seviyorum sende sev ve sevindir AMıN
hayırlı cumalar kızlar

merhaba bayanlar........
bu gruplar ne acaba bana açıklarmısın yarışmamı yapıyorsunuz.bende katılabilirmiyim kisengözlerimebaksanab
o kadar sayfa varki okuyamadım anlatırsanız sevinirim

kızlar ya bu hatfa 1,2 verdimya hemen geri alma girişiminde bulundum öğlen arkadaşa kutlama yaptık onnun için öğlen yemekte sadece ekmeksiz bir kase çorba içitim tabi sonra şse bşr dşlşm çikolatalı pastanın 4/3 ü yedim ama ne yapayım çok ısrar ettiler bu gidişle değil 55 sanırım 63 çakılıp kalırım ama akşama kararlıyım sadece salata yiycemmm belki o şekilde dengelerimmm

canım bu da ödülün olsun. Ödül olmadan motivasyon olmaz ki.

dertlerine sen deva ol.
ben onu seviyorum sende sev ve sevindir AMİN
hayırlı cumalar kızlar

amin, hayırlı cumalar sana da.

kızlar ben çarşıya gidiyorum birşey isteyen var mı-tatlicadiarzu-
akşama görüşürüz inşallah

şişgocum bugün yediğini yarın dengele daha az kalorili şeyler ye yada kışuver akşam hemen yak aldığın kalorilerii

niye yaptın niyee niyeeee :roflol: kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook kötükedihüso kötükedihüso :oklava: :oklava: :oklava:

dertlerine sen deva ol.
hayırlı cumalar kızlar

amiiin canım benim seninde cuman mübarek olsun
Rabbim tüm dertli kullarına yardım etsin

dertlerine sen deva ol.
hayırlı cumalar kızlar

allah razı olsun tatlım allah herşeyi gönlüne göre verir inşallah allah kilolarından kurtulmayı nasip eder inşallah

kıızz melzeyit kıızz çok mübarek bir dua yapmışsın ya :roflol: :roflol: şuan tek derdim buu birde allah bana kuşumu versinn amiinnn hepiinize tabi :Saruboceq:

kızlar msj cvp verin huhu kimse yokmu yaptığım hatayı yüzüme vurunki ders çıkarayım bundannnnnnnn

:oklava: hımm işaret parmağım havada bir elim belimde artık hesap et bu hafta kesinlikle dikkat et talım o pastalar değilmi zaten bizleri bu hale sokan bugün akşam salat yarın da biraz daha az karbonhidrat alırsan bisıkıntı kalmaz ödüllerimizi belirlerken verdiğimiz kilolara değilde şuna odaklansak mesela
işte 32 bedenden 31 bede düşüncekendimizi ödüllendirsek yada çok tatlımı istiyoruz sütlü tatlılar yesek nacizane tavsiyedir lütfen yanlış anlaşılmasın şuan ben 31 e düşünce kendime ödül olarak ne alacağımı düşünüyorum

kızlar msj cvp verin huhu kimse yokmu yaptığım hatayı yüzüme vurunki ders çıkarayım bundannnnnnnn

canım bu haftanın ödülü olsun
bak bende hiç makarna ve pilav yemiyordum
bugün ödül verdim öğlen yemeğim
1 tabak makarna
1 tabak yaprak sarması+yoğurt
şimdi de çayımı içiyorum
akşama bişey yemez telafi edersin

kıızz melzeyit kıızz çok mübarek bir dua yapmışsın ya :roflol: :roflol: şuan tek derdim buu birde allah bana kuşumu versinn amiinnn hepiinize tabi :Saruboceq:

kuş derken neyi kastettin anlamadım ama kocaman bir AMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN

kızım uyandı onunla ilgileniyorum da çok yazamıyorum.

eevet ya ne bu bir hafta ac gez verdiklerini bir öğlen geri alllllllllllllll

1/4 pastadan 1 kilo alınmaz canım, akşam dikkat et geçer. Öğlen yemişsin, akşam yesen daha kötü olurdu.

canım o da olur hayırlısıyla.

:oklava: hımm işaret parmağım havada bir elim belimde artık hesap et bu hafta kesinlikle dikkat et talım o pastalar değilmi zaten bizleri bu hale sokan bugün akşam salat yarın da biraz daha az karbonhidrat alırsan bisıkıntı kalmaz ödüllerimizi belirlerken verdiğimiz kilolara değilde şuna odaklansak mesela
işte 32 bedenden 31 bede düşüncekendimizi ödüllendirsek yada çok tatlımı istiyoruz sütlü tatlılar yesek nacizane tavsiyedir lütfen yanlış anlaşılmasın şuan ben 31 e düşünce kendime ödül olarak ne alacağımı düşünüyorum

ya sen de haklısın :bbo:

Son düzenleme:
kuşum benim sevdiğim canlarımm :asigim: ben ona kuşum diyorum tabi bitti yaklaşık 2.5 ay önce ben halenn öylesine işte :çok üzgünüm:

Back
X