Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksamlari hepimizde ayni durumBenim de az miktarda bacaklarımda var çatlak biraz da kollarımda zaman zaman hafifliyorlar. Çok şükür belli olmuyor. Kesin çözümü yok gibi
Dün ben de cozuttum. Bu akşamlara bir çözüm bulmamız lazım. Sanırım bundan sonra ben akşam yemeği yemeyeceğim.
Günaydın canım süpersin![]()
En güzeli o aslında ama bazen zorlanıyorsun öyle deAksamlari hepimizde ayni durumaksamlari salata yoğurtla mi kapatsak günü
Aksamlari hepimizde ayni durumaksamlari salata yoğurtla mi kapatsak günü
Hayırlı olsun canım. İnşsllah anlşcağı biri olur ve huzurlu olurlar.
Aslında en mantıklısı erken yatmak dediğin gibi. Erken yattığında birşey yeme fırsatın oluyor :)akşam 10 da yatmak koşuluyla olur...yoksa ben yemeye devammmm
Ceza ağır olmuş biraz inşallah dayanırsın sabaha kadar. Sütlü kahveyi iç bence açlığını bastırır. Çikolata ve meyve suyu hiç olmamış ama menü yazman Harika. İyi de olsa kötü de olsa menü yazmak lazım.Bende menulerimi yazmaya basliyorum
4 eylul listem
Kahvaltı 9.00
Tereyaginda peynirli iki yumurta
1 bucuk dilim ekmek
Meyva suyu
Saat 12 de iki yudum meyva suyu veee 2 kare cikola... Söyleyemiycem... Sustum..
Saat 14 te
2 dilim ekmek
Tavuk göğsü
Yoğurt
Belki saat 9 gibi sütlü kahve icerim
Bugun ceza. Günü bu kadarla kapatiyorum.
Zaten iyice hantallasmisim bugun 30 mekigi zor çektim
Bir anlık zaafımızdan oluyor zaten bunlar. Kötü olmuş öğlen yediklerin.Ben menümü bugün dünün tam tersine utançla yazıyorum.
9.00 1/5 simit, peynir salata
14.00 burger menü (kızlarla okul alışverişine çıktık, ablamla kızı da geldi kızlar ısrar ettiler böyle oldu
18.00 2 yk etli taze fasülye, yoğurt, 2 incir
Spor yapamadım. Alışveriş sonrası ablamlar bize geldiler, bizde kalıyorlar.
Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun.4 Eylül menü
Saat 09:30
Bir dilim beyaz peynir
Bir domates
Bir salatalık
3 zeytin
Bir biber
Saat 12:30
Filtre kahve sütlü
Saat 18:00
Bir tabak ıspanak yemeği pirinçsiz
Saat 20:00
1 yemek kaşığı yoğurt
Saat 21:00
Filtre kahve sütlü
3 badem
2 litre su
LAydLiNe
Pralin ne ola ki?4 eylül salı menüm
9.30
2 adet sahanda yumurta az yağlı
1 dilim dukan ekmek
13.30
1 simit
1 kk kaşar
19.30
2 yk et sote
2 dilim ekmek
21.30
3 ceviz
2 kare fındıklı pralin
2 l su
günaydın herkese
kızım ateşlendiği için kötü bir gece geçirdim
yeni uyandım
daha kahvaltı yapmadım
hadi bakalım hasta iyileştireceğim daha
LAydLiNe pralin içi dolgu dışı çikolata olan genelde bölmeli kutularda tek tek dizilmiş olan.çikolar. fondan da deniliyor...bunların alkollüsü de bol olur. onlara genelde likörlü veya viskili çiko deyolar. benim yediğim fındık dolguluydu... çok severim
![]()
Geçmiş olsun canımgünaydın herkese
kızım ateşlendiği için kötü bir gece geçirdim
yeni uyandım
daha kahvaltı yapmadım
hadi bakalım hasta iyileştireceğim daha
LAydLiNe pralin içi dolgu dışı çikolata olan genelde bölmeli kutularda tek tek dizilmiş olan.çikolar. fondan da deniliyor...bunların alkollüsü de bol olur. onlara genelde likörlü veya viskili çiko deyolar. benim yediğim fındık dolguluydu... çok severim
![]()
Evet artık herkesin toparlanma zamanı sanırım. Bakıyorum boş hep burası bende üzülüyorum.Kızlar yaaaa toparlanın artık kimse uğramaz oldu. Üzülüyorum vallahi![]()