Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar sizin gündeminiz değişmiş ama ben perşembe den beri girmediğim için yeni haber aldım 3. olmuşuz ha valla bravo bize.Ben kötü 2 gün geçirdim ancak fırsat bulabildim.Oğlum kreşte düştü çenesinde 4 dikiş var şu anda.Cuma günü telefon geldi okula nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ve tahmin edersiniz oğlumu kanlar içinde bulmak korkunçtu.Hemen hastane doktor derken dikiş atıldı.Şu anda iyi 1hafta dikişli sargılı gezecek iyileşecek inşallah.Paylaşımlarınızı okudum size çok alışmışım valla 2 günde özlemişim hepinizi.Yarın fırsat bulabilirsem görüşürüzŞeniz iyi geceler

günadın kızlar meliscim korkma tutuyorum kendimi hedefime ulşında kendimi ödüllendircem ama 1 paketiin hepsini yemicem

lölizcim geçmiş olsun canımm

kızlar ya bende dün kaçırdım sinirliydim eve gidince kendimi yemeğe verdim ekmek yemeseydim yine iyidi ama felaket ekmek yedim off yaa ama bugün pirinç lapası diyetimi yapıyorum sabah yedim öğlen için iş yerine getirdim inşallah sonuç alırım

selam kızlar sizin gündeminiz değişmiş ama ben perşembe den beri girmediğim için yeni haber aldım 3. olmuşuz ha valla bravo bize.Ben kötü 2 gün geçirdim ancak fırsat bulabildim.Oğlum kreşte düştü çenesinde 4 dikiş var şu anda.Cuma günü telefon geldi okula nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ve tahmin edersiniz oğlumu kanlar içinde bulmak korkunçtu.Hemen hastane doktor derken dikiş atıldı.Şu anda iyi 1hafta dikişli sargılı gezecek iyileşecek inşallah.Paylaşımlarınızı okudum size çok alışmışım valla 2 günde özlemişim hepinizi.Yarın fırsat bulabilirsem görüşürüzŞeniz iyi geceler

lölizcim çoooooook çok geçmiş olsun canım.Allah beterinden korusun yavrunu.gözümün önüne getirdim inan çok kötü oldum,hayırlısı ile iyileşir dilerim yavrun.3.lük iyi oldu gerçekten biraz motive oldum diyebilirim.kaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun umarım bi sıkıntı yaşamazsın senin sıkıntın tam olarak ne merak ettim belki daha önce yazmışsındır ama ben kaçırmış olabilirim kusura bakma

canim bende iltihapli romatizma var kortizonu gecen yaz tatilinden önce birakmistim agrilarim fazlalsinca tekrar baslayacagim tiroid bezlerimde az calisiyor mideme bakteri ve iltihap var ama midemi romatizma ilaclari yapti iste bunlar bende olan hastaliklar

karamanlı nasıl gidiyor hayatım sğalığın nasıl umarım iyisindir.bende iyiyim çok şükür.artık sabahları çocuk erken uyanıyor diye bende mecburen erken kalkmaya alıştım.bu saate ev işleri ve sporu hallettim umarım bugün daha çok frenliyebilirim kendimi.dün akşama kadar iyiydim ama akşam 1 bardak çay ve yarım kese çerez yedim umarım bu haftada kilo verebilrim.ama şu yaptığım lapa bana hiç hiç yaramadı desem yeridir.bağırsaklar hala düzelmedi.keşke yapmasaydım.:1no2:

melyezit cim yazini yeni girdim dün nete hic girmedim bütün gün calistim aksamda kizim halasindaydi onu aldim vev zor geldim inanki bunlar dünkü yediklerim
kahvalti yani aslinda öglen yemegi
3 dilim ekmek
zeytin
peynir
domates
salatalik
1 büyük bardak cay ictim
arada cubuk kraker yedim
aksam
kizima kücük bir döner almistim onun yarisi
aksam icin cok oldu belki ama cok acikmistim kizimda yemeyince bana kaldi
bugun az önce kahvalti yaptim
2 bardak cay
recel
3 dilim ekmek (bundan vazgecmem lazim ama olmuyor)
iki kucuk sosis
domates
beyaz peynir
zeytin
biraz fazla mi oldu yerken degilde yazarken fazla gibi geldi
bugun sabah calistrim
aksam yine gidecem
yapabilirsem yarim saat bisiklet surecem
cuma aksami 1 saat stepe gittim
ve iki gunde de 1.5 ltre su

iyiyim ad cim benim hastalik aslinda fazla zorlamzsam iyi ne cok hareket iyi geliyor nbede cok hareketsiz kalmak bunu ömür boyu cekecegim cünkü gecme gibi bir ihtimali yok bu arada baktim evli olarak en eskiniz benimevliligim insallah bu sene 15 sene olacak ben cok cabuk evlenenlerdenim ne acelem varsagerci guzel taraflarida var boyum kadar oglum var simdiyani hepinizin ablasi sayilirim benim yasim 32

Son düzenleme:
llöliz cim cok gecmis olsun canim sanada benim kizimda anaokuluna gidiyor valla hergün aklim onda kaliyor evde olsa olayacak mi diyorum ama anne yüregi iste ALLAH im evlatlarimizi büyük kazalardan korusun

canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın
evet 3.lük ii geldi darısı bu hafta daha iyisine inş.

canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Düşe kalka büyüyecekler işte ne yapalım.

kızlar ya bende dün kaçırdım sinirliydim eve gidince kendimi yemeğe verdim ekmek yemeseydim yine iyidi ama felaket ekmek yedim off yaa ama bugün pirinç lapası diyetimi yapıyorum sabah yedim öğlen için iş yerine getirdim inşallah sonuç alırım

canım ekmeklere difirize at, gözün görmeyince canın istemiyor, benim difirizde, puğaçam, böreğim, kandil simitlerim, normal simitlerim var. Aman donmuş kim açılmasını bekleyecek diyorum vazgeçiyorum.

canim bende iltihapli romatizma var kortizonu gecen yaz tatilinden önce birakmistim agrilarim fazlalsinca tekrar baslayacagim tiroid bezlerimde az calisiyor mideme bakteri ve iltihap var ama midemi romatizma ilaclari yapti iste bunlar bende olan hastaliklar

umarın bir an önce toparlarsın canım, geçmiş olsun.

karamanlı nasıl gidiyor hayatım sğalığın nasıl umarım iyisindir.bende iyiyim çok şükür.artık sabahları çocuk erken uyanıyor diye bende mecburen erken kalkmaya alıştım.bu saate ev işleri ve sporu hallettim umarım bugün daha çok frenliyebilirim kendimi.dün akşama kadar iyiydim ama akşam 1 bardak çay ve yarım kese çerez yedim umarım bu haftada kilo verebilrim.ama şu yaptığım lapa bana hiç hiç yaramadı desem yeridir.bağırsaklar hala düzelmedi.keşke yapmasaydım.:1no2:

çerez mi :oklava:
ben iyi gidiyorum ya herkesi tırtıklamaya başladım kaydirigubbakcemile

kızlar günaydın,
ben irademe hakim olmayı öğrenmeye başladım. Eşim yine nöbetçi, sabah 8'de çıktı, annem kahvaltıya çağırdı, kızımla gittik. Börek yapmış ve ben yemedim o an.
neler yedim: çeyrek simit, 1çay kaşığı bal, yarım yumurta, 1kk peynir, 1 tatlı kaşığı tahin helvası. Böreğe direndim, annem ısrar edince 1 tane ver, ara da yiyim dedim.
Ara: humana çay ve börek (sigara böreğinden biraz büyüktür, sanırım 1/6 yufkadandır, patatesli)
melzeyit çok iyi yaptın canım, bu hafta kilo veremzsem utançtan rezil olurum diye yemiyorum çok.
bu arada 400 gr. vermişim, çok mutluyum, 62.7yim

kızlar günaydın,
ben irademe hakim olmayı öğrenmeye başladım. Eşim yine nöbetçi, sabah 8'de çıktı, annem kahvaltıya çağırdı, kızımla gittik. Börek yapmış ve ben yemedim o an.
neler yedim: çeyrek simit, 1çay kaşığı bal, yarım yumurta, 1kk peynir, 1 tatlı kaşığı tahin helvası. Böreğe direndim, annem ısrar edince 1 tane ver, ara da yiyim dedim.
Ara: humana çay ve börek (sigara böreğinden biraz büyüktür, sanırım 1/6 yufkadandır, patatesli)
melzeyit çok iyi yaptın canım, bu hafta kilo veremzsem utançtan rezil olurum diye yemiyorum çok.
bu arada 400 gr. vermişim, çok mutluyum, 62.7yim

meliscim günaydın
bu arada 400 gr harika
bu durumdan şu anlaşılıyor maşallah metabolizman hızlı sen isteyince hemen verecek gibisin
canım azminin devamını dilerim
bu arada bizi de fırçala ki aklımızı başımıza alalım :oklava:

meliscim günaydın
bu arada 400 gr harika
bu durumdan şu anlaşılıyor maşallah metabolizman hızlı sen isteyince hemen verecek gibisin
canım azminin devamını dilerim
bu arada bizi de fırçala ki aklımızı başımıza alalım :oklava:

ben 2 hafta duraklayıp sonraki 2 haftada 1 kilo veriyorum genelde böyle oldu, ama hiç bu 2 günkü kadar dikkat etmemiştim. Emzireme de ekstra 500 kalori harcatıyor diyorlar, belki onun etkisidir. Yoksa çok hızlı değildir metebolizmam, ama 6 öğün besleniyorum ya 1haftadır, hızlanmış olabilir. İnşallah en önemlisi devamı zaten, bakalım.
Arkadaşlar dikkat edin lütfen, yaza incecik olalım.

selam kardes takim bizde kimseler yok size bi bakim dedim ad cim ugramis sagolsun sizlerde guzel gidiyosunuz masallah deyim :nazar: nazar deymesin
guzel duzenli diyetler diliyorum opuyorum

Back
X