Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canim

Afiyet olsun canım çok güzel menün

Hayırlısi olsun canım. Değişik hissediyorum demiştin ya geçen ondan sordum.
Ben uzun süre hamile kalamadim. Kaç kere günüm geçti test yaptım sonra kırmızıları gördüm hatırlamıyorum. Ama hamile kaldığım ay anlamistim olduğunu. Somut birsey soyleyemem ama hissetmistim.

Tebrikler canim :KK9:
Hep böyle olsun inşallah
Anladım canım Allah bağışlasın evlatlarını:KK68:

Ben de bildirimimi yapayım. Geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum ama bu sabah 66.6 çıktım. Şu 65 psikolojik sınırını bir türlü aşamadım. Yediklerime çok dikkat etmedim açıkcası ama regl öncesi almamış olmama seviniyorum. Benim bu haftaki hedefim 65.9 u görmek. Artık 1 er 1 er inemiyorum madem azar azar ineyim. Sanırım bir de spordan dolayı kas kütlem artmaya başladı. 66 gibi hissetmiyorum kendimi ama belki de kendimi kandırıyorumdur :olamaz::olamaz:

Kas artmış yağ gitmiştir canım öyle hissediyorsan öyledir. Spor salonunda ölçüm yapiyorlarsa bi baktir

Anladım canım Allah bağışlasın evlatlarını:KK68:

Amin canım inşallah
Bitane kızım var belki Allah söyletmistir evlatLARini diye :)
7 aylıkken emmeye bıraktı kendi. Bizde korunmayi bıraktık ama yine hamile kalamadim. Bu çarşamba 2 yaşını dolduracak kızım.
Hedef kiloya ulaştıktan sonra kadın doğuma gidecegim inşallah.kızıma da süt hormonu yüksekliği çıkmıştı ilaç kullandığım ay hamile kaldım. Doktora gitmeden olmayacak herhalde yine

İyi bakalım arada ye ama hep yeme bence. Sporlarımız aynı büyük ihtimal. Bakalım neler olacak 4 ay sonra. İnşallah sıkılmadan giderim.
Keşke spordan önce tartılsaydın. Kas kütlen artınca tartıda eksi yerine + görme ihtimalin var.
Bir de yanına yazmış en sevdiklerim diye seni gidi seni :KK70::KK70:

Spor benim düzenli 2.5 hafta oldu psikolojik mi bilmem vücudumu pek beğenmeye başladım :) göbeğim küçüldü. Ben de meraktayım bakalım yılbaşına neler giyeceğiz :)
Sabah çok şiş uyanıyorum ben biraz vakit geçsin dedim, spordan sonra söylediğini hiç düşünmeğim bir dahaki sefere öyle yapayım.

Etimek için kızma diye öyle dedim :)

Günaydın geçen pazar gece yazmıştım 69.7 ydim sabah 70.0 dım yıkılmıştım :kızgın: aslında dün ne güzel 68.4 düm :KK43: bu sabah su içtim vs unutmuşum tartılmayı bir de baktım ki 68.9 üm. Yani özetle
Pazar; 70.0
Güncel; 68.9
Giden kilo; 1.100 gram
Yüzdelik nasıldı kızlar :sopa:
Haftaya artacağına gönülden inanıyorum çünkü bugün işteki son günüüm :KK54:

Kapalı havaları ben de hiç sevmiyorum. Bütün enerjim gidiyor. Azıcık güneş olunca keyfim yerine geliyor. Demek ki herkeste var aynı durum.

Hoş geldin canım özledik seni :KK36:

Tam vegan mısın yoksa sadece et mi yemiyorsun? Bir de sakıncası yoksa merak ettim nasıl vejetaryen oldun, neden oldun?

Normalde makarna yememen gerekiyor ama böyle ekstrem durumlarda aç kalmamak için öğle yemeklerinde 3-4 kaşığı geçmemek şartıyla yiyebilirsin. Eğer iş yerindeki yemek listesi daha önceden belli oluyorsa, yememen gereken yiyecekler olduğunda evden kendin bir şeyler götürebilirsin. Yürüyüşün çok güzel.

İyi bakalım arada ye ama hep yeme bence. Sporlarımız aynı büyük ihtimal. Bakalım neler olacak 4 ay sonra. İnşallah sıkılmadan giderim.

Maşallah 41 kere :nazar: Bugün tartıda güzel bir sonuç göreceğini düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.

Aşure araya saklanmış ama gördüm ben yine de :KK48:

Kendini asla aç bırakma çünkü aç kalınca insanın gözü hiç bir şey görmüyor.

Keşke spordan önce tartılsaydın. Kas kütlen artınca tartıda eksi yerine + görme ihtimalin var.
Bir de yanına yazmış en sevdiklerim diye seni gidi seni :KK70::KK70:
Vejetaryenim canım, süt ve süt ürünlerini çok seviyorum. Bir anda olmadı da etle çok aram yoktu yavaş yavaş yerken kötü olmaya başladım. Şimdi ayrıntı verip sizleri de rahatsız etmiyim :110:

Benim kilom aynı.
Aslında canım sıkıldı ama içimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü listemi sporumu gördünüz. 1 kase aşure dışında kaçamadım yok ve hergün 1.5 saat spor yapıyorum.
Regl şişkinliği olabilir ya da kas belki bilmiyorum. Dikkate devam haftaya birden gidecek eminim.

Geçen hafta: 75.0
Bu hafta: 75.0
Sonuç aynı

Hahah
:KK70::KK70::KK70:
Bu hafta sana ceza veriyorum. Kayıpsın zaten kaç gündür yoksun ortalıklarda. Bütün öğünlerinin fotoğrafını istiyorum telefondan tamam mı yediğin her lokmanın bana fotoğrafını atacaksın :KK53:
Hahah bu güzeldi :-) malatyadayim caniimm burda internet pek cekmiyor o yüzden giremiyorum mesaji atabilmek için resmen çatıya ciktim kiizz bugun :-) :-)

Amin canım inşallah
Bitane kızım var belki Allah söyletmistir evlatLARini diye :)
7 aylıkken emmeye bıraktı kendi. Bizde korunmayi bıraktık ama yine hamile kalamadim. Bu çarşamba 2 yaşını dolduracak kızım.
Hedef kiloya ulaştıktan sonra kadın doğuma gidecegim inşallah.kızıma da süt hormonu yüksekliği çıkmıştı ilaç kullandığım ay hamile kaldım. Doktora gitmeden olmayacak herhalde yine
Ayy Allah soyletmistir canım inşallah Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar :KK36:

Kızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.

*** 13.TAKIM 589. ETAP***

polekey2244 (62.3///%) Kilosu sabit
merryangel (67.6///%)
solmez (81.3/80.1/1.2/%1.48)
Birprensess (95.4/95.7/-0.3/%-0.31)
Latiska (58.5///%) Kilosu sabit
Nisaca (115.5///%)
anneyim83(65.5///%)
melis08 (75///%) Kilosu sabit

13. Takım ortalaması: %

merhabalar herkese şimdiye kadar üye olmadan takip ediyordum forumları artık yarışmalara bende katılmak istiyorum takım ismini üye ihtiyacı listesinde gördüm neler yapmam gerekiyor

Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Kuralları okuduktan sonra uyabileceğini düşünürsen formu doldurup burada paylaş lütfen.

Kullanıcı Adı : kerdem
İsim (İsteğe Bağlı ):merve
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :
30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 153
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : çok uzun aslında evlendiğimde 77 kiloydum ilk oğlum doğduktan sonra çok güzel kilo verdim 55 kiloya kadar indim ikinci hamileliğimde abarttım kilo alma işini şimdi 10 kilo fazlam var vermem gereken
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kıyafetlerim olmuyor işe giderken giyecek birşey bulamamak çok can sıkıcı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmadım
Neden 13. Takım?
genelde 13 uğursuz sayılır ama bana uğurlu gelecek biliyorum

Back
X