- 11 Aralık 2012
- 1.658
- 3.444
- 333
Akşamın geç olmuş onun haricinde güzel menü. Çorba pirinçli miydi?
Çok güzel menü de o akşam ki fıstıklar neden? Bir de dolma bulgurlu mu pirinçli mi?
Gel fıstık gel. Ben de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama daha başaramadım. Ve nerede hata yaptığımı anlayamıyorum. Gün içinde her şey güzel gidiyor. Akşam olunca işler değişiyor. Sanırım eve gittiğimde hazır yemek olmadığı için. Ya ara öğün yapmam lazım işten çıkmadan önce ya da yemeğimi bir gün önceden yapıp gider gitmez yemem lazım. Onu da çözersem hiç sorunum kalmayacak.
Çok güzel bir menü olmuş maşallah. Dün akşamda ben uyuyakalmışım. Öyle yoğun bir gündü ki bir de akşamına spora gittim. Kendimden geçtim valla ve hala kendime gelemedim.
Sık sık gel canım. Yoğunluğunu anlayabiliyorum ama günlük buraya belli bir saat belirle her gün o saatte mutlaka gel. Buradan uzak kalınca hepimiz bırakıyoruz kendimizi.
Uzun süre kendini aç bırakınca baş ağrısı yapıyor. O yüzden çantanda atıştırmalık bir şeyler taşı mutlaka ki ara öğün olsun. Hiç bir şey bulamazsan ayran içebilirsin. Açmadan daha iyidir.
Aslında genele bakarsan öyle bir abartı kaçamak yapmadın ama durumu kendi gözlerinle gördün. Tek lokma bile çok etkiliyor. Kaçamaksız bir hafta sonra kaç kilo olacaksın bir bakalım.
Aman haaaaaa menüyü önceden belirle bence. Sen gram gram veriyorsun sakın alma
Patates salata ve akşam yaptığın ara olmamış canım.
pirinçliydi çorba canım