Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Görmemişim canım. Teşekkür ederim.
2 diz protez oldu. Yürümesi, kalkması, oturması herşey çok zor. Gün gün rahatlayacak inşsllah bakalım.
Ayy Allah kolaylık versin, kayınvalideme de taktılar ama bir dizini yaptılar diğerini öbürü iyileşince yaptılar, ikisine nasıl dayandı kadıncağız , bakana da zor tabi ki

:anne::anne:@solmez :anneadayı::KK200::nazar::nazar:
kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeni diliyorum canım. hayırlı olsun

M melis08 sen ne yaptın... o geceliği nasıl da bozdun...:sinirli::sinirli: kendi annemi düşününce tırstım accuk :KK53:
bir bozup 3 almışsın ama sen de... annen karlı çıkmış bu durumda :tokat:... bence bu kadar üzülmene annen de üzülür... ufak bir çiçek götürürsün.. bi de helva kavurursunuz giden geceliğin ardından:KK53:. ohhh... misss...

14 kasım çarşamba

9.00

1 kase elmalı yulaf lapası

11.00
küçücük bir dilim su böreği

14.00

17.00
yarımşar elma mandalina

19.00
1 kase tavuk çorbası
salata

21.00
1 koca dilim tb ekmeği üstüne nutella

evet tam dayaklık olduğumu kabul ediyorum
akşamları tatlı krizine giriyorum resmen...
2 hurma ile geçiştirsem ne olurdu. kızım için çıkardım... kendisi yemedi ama ben kokusuna dayanmadım
bir daha nutella almak yok
diğer markaları yiyemiyorum... onlardan alayım artık...

su 2 l olmuştur

Yok hic bulantim olmadi. Kizimda da olmamisti. Cok yeni daha olur belki bilmiyorum.
Kizimda istahsizlik vardi. Dusuk tehlikesi vardi gunde 3 kere hap iciyordum. Sadece hapi icmek icin kucuk bir parca peynir ekmegi zorla yiyordum o kadar. 3 ay bitene kadar 8 kilo vermistim

bulantı hamileliğe bağlı bir hormondan kaynaklanıyor. bulantı varsa bebek için durum iyi demek. ben kızımdan önce bir hamilelik geçirmiştim. baya bulantım oluyordu. sonra kesildi. kobtrolde kalp atışı yoktu... ne ilginç değil mi... umarım hamileliğin sorunsuz geçer...
bu arada 13.takım forvetini kaybetmiş oldu :işsiz::skandal:

İlkinde olmadıysa bunda da olmaz herhalde.
Benim ilkinde ama daha çok 2.de çok bulantım oldu 3 ay. Serumla besleniyordum. 6 kilo vermiş 17 almıştım :)
Rahat geçsin inşallah.

çok şükür iki çocuğumda da bulantım boldu. her sabah dakik bir şekilde aynı saatte çıkarıyordum. gün içi sürekli hipoglisemi ataklar oluyordu... 3. çocuğu büyütürüm de 3. hamileliği çekemem gibi geliyor bana...

:anne::anne:@solmez :anneadayı::KK200::nazar::nazar:
kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeni diliyorum canım. hayırlı olsun

M melis08 sen ne yaptın... o geceliği nasıl da bozdun...:sinirli::sinirli: kendi annemi düşününce tırstım accuk :KK53:
bir bozup 3 almışsın ama sen de... annen karlı çıkmış bu durumda :tokat:... bence bu kadar üzülmene annen de üzülür... ufak bir çiçek götürürsün.. bi de helva kavurursunuz giden geceliğin ardından:KK53:. ohhh... misss...

Sagol canim insallah

bulantı hamileliğe bağlı bir hormondan kaynaklanıyor. bulantı varsa bebek için durum iyi demek. ben kızımdan önce bir hamilelik geçirmiştim. baya bulantım oluyordu. sonra kesildi. kobtrolde kalp atışı yoktu... ne ilginç değil mi... umarım hamileliğin sorunsuz geçer...
bu arada 13.takım forvetini kaybetmiş oldu :işsiz::skandal:

çok şükür iki çocuğumda da bulantım boldu. her sabah dakik bir şekilde aynı saatte çıkarıyordum. gün içi sürekli hipoglisemi ataklar oluyordu... 3. çocuğu büyütürüm de 3. hamileliği çekemem gibi geliyor bana...

Evet takima bir sure ara vermek durumundayim ama dogum sonrasi gelecegim. Saglikli beslenmeye devam tabi. Cok kilo almadan tamamlamak ıstiyorum inşallah gebelik surecini

LAydLiNe LAydLiNe canım izin için yazmıştım görmedin sanırım 2-3 hafta izne ayrılmak istiyorum. Kendimi toparlayıp döneyim diyorum.

Gördüm canım da sırayla alıntılayım demiştim dün yazdıktan sonra yine bir kalabalık bastırdı, arkasından apar topar derse gittim derken alıntılayamadım. Bu cuma bildirimini yap canım izne ayırayım seni.

geçmiş olsun canım....
Teşekkür ederim canım :KK200:
LAydLiNe LAydLiNe canim cok gecmis olsun
Teşekkür ederim canım :KK200:
14 kasım çarşamba

9.00

11.00
küçücük bir dilim su böreği

14.00

17.00
yarımşar elma mandalina

19.00
1 kase tavuk çorbası
salata

21.00
1 koca dilim tb ekmeği üstüne nutella

evet tam dayaklık olduğumu kabul ediyorum
akşamları tatlı krizine giriyorum resmen...
2 hurma ile geçiştirsem ne olurdu. kızım için çıkardım... kendisi yemedi ama ben kokusuna dayanmadım
bir daha nutella almak yok
diğer markaları yiyemiyorum... onlardan alayım artık...

su 2 l olmuştur

Bence de dayaklıksın :sinirli::sinirli:

solmez solmez de gideceğine göre artık size daha çok iş düşüyor.

Herkese günaydın:KK36:

LAydLiNe LAydLiNe canimmmmmm beni listeye alirmisin ben boyle kilo veremiyorum listeye karsi sorumluluk olunca en az 300 -500 de olsa veriyorum...boyle bosuna cirpiniyorum 6 ayi coktannn gectim gunahimla sevabimla beni listeye al lutfennnnnnnn:dua::dua: baktin kilo veremiyorum :sinirli::sinirli::sinirli: vurursun....

Listesiz olmuyorrrr sorumluluk olmayinca aman bunuda yiyeyim diyorum agzima ati veriyorummmmm :KK51:

Bence de dayaklıksın :sinirli::sinirli:

solmez solmez de gideceğine göre artık size daha çok iş düşüyor.

ya evet, solmez solmez baya baya iyi götürüyordu. o takımda kalsın aldığı her kiloyu vermiş sayalım, nassı fikir :KK45:

ben bu hafta + çıkacağım, şimdiden belli :KK42:

haftaya ankaraya gideceğim... panel raporlarını yetiştirmek için uğraşıyorum... böyle zamanlarda iştah patlaması oluyor bende maalesef :mad:
bugün akşam yanıma tabakta yıkanmış marul koyayım... gözüm döndükçe, onu yerim... napiiimmmm

çünkü bugün yine bir yoldan çıkmaca oldu :KK23:
bir arkadaşımız prof. oldu. bir masa düzmüş ki... gitmemek diye bir seçenek zaten yok. gidip de yememek olmuyor... 1/3 ünden aldım sadece... çoğu şeye dokunmadım... ama yine de cıssss
bu yıl bölümde ünvan alan alana.. herkes kilo aldık diye hayıflanıyordu az önce :KK70:
bu mesajı okuduktan sonra senden beklediğim hareketler :KK4: :sinirli: :oha:

Herkese günaydın:KK36:

LAydLiNe LAydLiNe canimmmmmm beni listeye alirmisin ben boyle kilo veremiyorum listeye karsi sorumluluk olunca en az 300 -500 de olsa veriyorum...boyle bosuna cirpiniyorum 6 ayi coktannn gectim gunahimla sevabimla beni listeye al lutfennnnnnnn:dua::dua: baktin kilo veremiyorum :sinirli::sinirli::sinirli: vurursun....

Listesiz olmuyorrrr sorumluluk olmayinca aman bunuda yiyeyim diyorum agzima ati veriyorummmmm :KK51:
LAydLiNe LAydLiNe duyyyy sesimiiii listeye allllllll beniiiiiiiiii lutfennnnnnnnnn :oops:

LAydLiNe LAydLiNe arkadaşımız çok azimli gördüğün gibi... bu arada biz hep bi yarış başlatıyoruz, sonunda ne oluyor? hiç anlamıyorum ben... kişileri eşleştirelim, kilosu yakın olanları tabi ki... gerçekten çekişmeli bir yarış yapalım... kaybedene de ceza verelim...

LAydLiNe LAydLiNe arkadaşımız çok azimli gördüğün gibi... bu arada biz hep bi yarış başlatıyoruz, sonunda ne oluyor? hiç anlamıyorum ben... kişileri eşleştirelim, kilosu yakın olanları tabi ki... gerçekten çekişmeli bir yarış yapalım... kaybedene de ceza verelim...
Destegin icin teşekkürler canim:KK200:
Listesiz olmuyor gercekten amann bunuda yiyeyim diyorum ama liste olunca takima sorumluluk oluyor cuma gunu tartida eksi gormek icin ac ac uyuyorsun :KK66:)

15 kasım perşembe

9.00
1kaşık yulaf ezmesi 1 kse yğurt karışımı

11.00
1 küçük dilim su böreği (kk kadar)
1 kaytaz böreği
1,5 kk kadar şam tatlı
2 mini mini kurabiye (2 tanesi 1 yumurta sarısı kadar)

14.30
salata
2 kaşık kadar ton balığı
(sadece karbo tok tutmuyor haliyle)

18.30
yağsız pişmiş tavuk-kabak-mantar kavurma

20.00
1 muz

su 2L'den az

LAydLiNe LAydLiNe

Back
X