ben de çok yapıyorum bunuBen yine günleri karıştırmışım :) 16 kasım olacaktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çok yapıyorum bunuBen yine günleri karıştırmışım :) 16 kasım olacaktı
Iyi akşamlar herkese şimdiden yeni haftamızın sağlıklı mutlu huzurlu gecmesini diliyorum hepimiz adına. Ben yarın sabah tartılıp diyetime kaldığım yerden tertemiz bir başlangıç yapacağım. Bugün o kadar çok kırıldım ki bu kilo yüzünden. Artık daha fazla beklemeyip, pes etmeyip devam edeceğim. Açlıktan ölsem bir lokma kaçamak yapmayacağım. O kadar üzgünüm ki keşke hiç böyle olmasaydı. Ama hiçbirşey için geç olmadığının farkındayım. Ben başarabilirim. Herkesi utandırabilirim. Ben yapacağım biliyorum. O zaman geldiğinde gereken cevabı bugün beni üzen herkese söyleyeceğim. Yine de onlara teşekkür ederim, bugün beni üzmeselerdi ben yine kilolu devam edecektim hayatıma. Iyiki üzmüşler diyeceğim başardığım zaman. Yarın geri kalan hayatımın ilk günü ve ben onu çok güzel değerlendireceğimYanımda olduğunuz için teşekkür ederim
LAydLiNe ve takım arkadaşlarım
![]()
Aslında azar azar çok değilmiş gibi görünüyor yediklerin özellikle kahvaltındakiler. Ama işi kalori hesabına döktüğümüzde yükte hafif paha da ağır bir tablo çiziyor. 1 tatlı kaşığı dahi olsa erik reçeli, fıstık ezmesi olmamalı. Yumurta yiyorsan o iki dilim tam buğday ekmeği olmamalı. Labne biraz sallantıda çok zararlı olduğunu düşünmüyorum. Öğlen yediğin kısır az olmuş. Yayla çorban pirinçliyse o da olmamış. Bunlar bize çok masum görünüyor ama diyet yaptığımızı zannedip yapmıyoruz aslında. Bu yazdıklarını korumaya geçtiğinde yiyebilirsin ama kilo verme aşamasında fazlalar. Bence bu küçük küçük lokmalara dikkat et canım.18 kasım pazar
10.30
1 haş.yumurta
1 tk labne
1tk erik reçeli
1 tk fıstık ezmesi
6 s.zeytin
3 kaşık salata
2 dilim tb ekmek
15.30
3 kaşık kısır
bol yağsız salata
18.00
1 kase yayla çorba
(ekmek yok)
22.30
1 activia-kivili
bol bol şekersiz kahve çaylar
2 L kadar su-emin değilim tam miktardan
Günaydın canım Allah kabul etsin. Akşamını hafif geçirme mutlaka et, balık ya da tavuk gibi bir ana yemek olsun protein açısından. Öncesinde bir kase çorba iç. Bol salata ve ayranda olabilir. Güzelce doyur karnını. Eğer kendini aç bırakırsan kaçamak yaparsın. Doy ama yediklerin tamamen sağlıklı olsun. Kaç gün oruç tutacaksın?Günaydın herkesin kandilini kutluyorum, mübarek olsun. Ben kilo bildirimimi yapayım 97.8 kg. Bugün orucum. Akşama çorba salata gibi hafif besleneceğim. Yatana kadarda 1.5 2 lt su içmeyi düşünüyorum inşallahLAydLiNe
Yaaa evet csnım
Şükür geçti inşallah
Listeyede dönüyorum
Cuma giricem inşallah
Takım olarak mı yarışalım yoksa bireysel miOlurrrr
![]()
Hertürrlü varım![]()
emin müsünKızlar duydunuz mu 3. takım yarış istiyor yarışalım mı ne dersiniz![]()
emin müsün
listeler yarışıyorsa ben listede değilim zaten
ama dikkat ediyorum tabi ki
emin müsün
listeler yarışıyorsa ben listede değilim zaten
ama dikkat ediyorum tabi ki
Sağol kaptanımSeni çok seviyoruz ve güveniyoruz bunu hiç aklından çıkartma. Böylede çok güzel bir insansın ama zayıfladığında herkes ne kadar güzel olduğunu bir kez daha görecek. Ben inanıyorum sana başaracaksınAklına sürekli beni ve eski fotoğraflarımı getir. Hatta aç ara ara bak. Çünkü ben ilk öyle başlamıştım ve bana hala mucize gibi görünüyor.
Aslında azar azar çok değilmiş gibi görünüyor yediklerin özellikle kahvaltındakiler. Ama işi kalori hesabına döktüğümüzde yükte hafif paha da ağır bir tablo çiziyor. 1 tatlı kaşığı dahi olsa erik reçeli, fıstık ezmesi olmamalı. Yumurta yiyorsan o iki dilim tam buğday ekmeği olmamalı. Labne biraz sallantıda çok zararlı olduğunu düşünmüyorum. Öğlen yediğin kısır az olmuş. Yayla çorban pirinçliyse o da olmamış. Bunlar bize çok masum görünüyor ama diyet yaptığımızı zannedip yapmıyoruz aslında. Bu yazdıklarını korumaya geçtiğinde yiyebilirsin ama kilo verme aşamasında fazlalar. Bence bu küçük küçük lokmalara dikkat et canım.
Günaydın canım Allah kabul etsin. Akşamını hafif geçirme mutlaka et, balık ya da tavuk gibi bir ana yemek olsun protein açısından. Öncesinde bir kase çorba iç. Bol salata ve ayranda olabilir. Güzelce doyur karnını. Eğer kendini aç bırakırsan kaçamak yaparsın. Doy ama yediklerin tamamen sağlıklı olsun. Kaç gün oruç tutacaksın?
153 canım .Boyun kaçtı canım senin?
Bende aynı durumdayım kaptan.ama aşırı pasta istiyorum ve aldım yedim dayanamadım.Ben de regl oldum kızlar yaaaa bu haftam zor geçecek ama mutlaka ve mutlaka derece yapmamız gerektiği için çok dikkat edeceğim.
İşin güzel tarafı hiç iştahım yok şükür
Sağol canım. Senin ve tüm hatunların kandilini bende kutluyorum.Günaydın herkesin kandilini kutluyorum, mübarek olsun. Ben kilo bildirimimi yapayım 97.8 kg. Bugün orucum. Akşama çorba salata gibi hafif besleneceğim. Yatana kadarda 1.5 2 lt su içmeyi düşünüyorum inşallahLAydLiNe
O zaman şuan zaten ideal kilonda değilsin canım. Senin biraz daha vermen gerekiyor. Büyük ihtimal basen ve kalça probleminde bundan kaynaklanıyor. Çünkü boya göre senin 45 kilo felan olman lazım. Çünkü ben 170 e 60 olduğumda rahatlıyorum. Biraz gayret et derim.153 canım .
Valla ben bir de listeye girdim şimdi istesem de yiyemem artık. Şükür şimdilik bir sıkıntım yokBende aynı durumdayım kaptan.ama aşırı pasta istiyorum ve aldım yedim dayanamadım.
hepinizin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum