Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana hoşgeldin diyeyim sonra spora geçeyimmmmmKızlar bende katılmak istiyorum aranıza. Yalnız daha önce 4. Takimdaydim 69 kiloyla ayrılmıştım. Hamilelik ten dolayi sun 70 civariyim. O nasıl olur bilmiyorum
Öyle deme canım yaaaaa ilgilenemiyorum ki sizlerle kendi işim gücüm arasında. Çok fazla işi aynı anda yapmaya çalışıyorum sonra bir yerden patlak veriyor. Ama bundan sonra ne olursa olsun burayı daha sıkı tutmak lazım çünkü bir dağıldık mı toparlanamıyoruz. Bayram tatilleri, yaz tatili derken kendimizi kaybettik.
Hoşgeldin canım takımımızaKızlar bende katılmak istiyorum aranıza. Yalnız daha önce 4. Takimdaydim 69 kiloyla ayrılmıştım. Hamilelik ten dolayi sun 70 civariyim. O nasıl olur bilmiyorum
Evet bende öyle yapmaya çalışıyorum canım inşallah banada gülümsercanım bol su iç seninle aynı durumdayız benimde reglime 6-7 gün var gögüslerim şişti hemde nasılllll ama tartı bana gülümsedi![]()
Gerçekten su mu tutuyor ben de bugün ben deki ödemin sebebi ne diyordum göz kapaklarıma kadar şişlik hissediyorum üstelik reglm de, yarın + çıkmaktan korkuyorum , bugün ne yapsam da şu ödemeden kurtulsam?Allah bağışlasın canım , leblebi nohutgillerden olunca vücüdda su tutan bir besin o yüzden fazla dedim... tabii dışardaysan alternatifin yoksa emziren anne için doğru bir seçim olabilir...
Canım Su şişenin içine maydonoz salatalık ve limon dilimleyip koy. Ben 1.5 lt pet şişeye yapıyorum bazen şimdide yapacağım inşallah ödem atıyor. Aslında bir kaç saat bekletip içmek daha güzelGerçekten su mu tutuyor ben de bugün ben deki ödemin sebebi ne diyordum göz kapaklarıma kadar şişlik hissediyorum üstelik reglm de, yarın + çıkmaktan korkuyorum , bugün ne yapsam da şu ödemeden kurtulsam?
Ben maydanoz suyu içemem sütü kesiyormuşevetttttt kızlar bugün önlem alıyoruz ödemi olan herkes bugün maydanoz suyu yapsın güzelce 1 bardak içip ödemlere kış kış diyelim yarın tartıda eksi çıkmanın keyfini yaşayalımmmm
Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. Yalnız daha önce 4. Takimdaydim 69 kiloyla ayrılmıştım. Hamilelik ten dolayi sun 70 civariyim. O nasıl olur bilmiyorum
Ben maydanoz suyu içemem sütü kesiyormuşBaşka ne yapabilirim
Hosbuldum canımsana hoşgeldin diyeyim sonra spora geçeyimmmmm)) hoşgeldin canımmmmm
LAydLiNe kaptanımız ilk sayfadaki forumu doldur canım kaptanımız gelince açıklama yapar zaten... ben tanıyorumda seni kızlarda tanısın canımmm
gelmene çok sevindimmmm![]()
Hosbuldum canımHoşgeldin canım takımımıza![]()
Yok canim gitmedim hamile kalmadan önceydi. Oğlum 2 yaşında suanHoş geldin canım. 4. takıma gittin mi yeniden?
Hoşgeldin canımmm13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :asya_01
İsim (İsteğe Bağlı ):asya
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:antalya
Boyunuz :1,60
Kilonuz:70,5
Hedef kilonuz :ilk 65 sonra 60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :4. takım
Neden 13. Takım?kudum yazdıklarınızı ortam sıcak geldi ve samimi
hoşbuldum canımmHoşgeldin canımmm
Kararın süper bak ben 3. Takımdayım ama buraya mutlaka uğruyorum çok sıcaklar gerçekten
Çok şanslısın süper bi kaptanın olucak