Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.Takım 598. ETAP***

LAydLiNe (66.1/66.8/-0.7/%-1.06)
ada81(71.7///%) Kilosu sabit
zambak86(77.2/76.9/0.3/%0.39)

13. Takım ortalaması: % -0.223

*** 13.TAKIM 598. ETAP Free Liste ***

aylahl(73.5//%) 575. Etapta 75.2 kilo ile izne ayrılan üye
bilmece811 (///%) 564. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Birprensess (96.3///%) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Bydelikız(80.6///%) 547. Etapta 68.5 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (74.5///%) 564. Etapta 72.3 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
umudum2(57.1/57.3/-0.2/%-0.35) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye
solmez (78.5///% ) 596. etapta 78.5 kio Hamilelik nedeniyle izne ayrılan üye
Latiska (58.7///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılmak istiyor.
melis08 (75.8///%) 596. etapta 75.8 kilo ile izne izne ayrılan üye
merryangel (67.5///% ) 597. etapta 67.5 kilo ile izne ayrılan üye
anneyim83(62.2///% ) 597. etapta 62.2 kilo ile izne ayrılan üye
asya_01 (70.5/69.9/0.6/%0.85) Yeni Üye Başlama Tarihi: 22.11.2018 Başlama Kilosu: 70.5 Hedef kilo: 65
Yonahime (74/73.9//%) Yeni Üye Başlama Tarihi: 27.11.2018 Başlama Kilosu 74 Hedef kilo: 53
limonlukurabiye_ (58.1/57.3/0.8/%1.38) Yeni Üye Başlama Tarihi: 25.11.2018 Başlama Kilosu: 58.1 Hedef Kilo: 49

13. Takım ortalaması: %

Kizlar yuzde hesabi yapamadim ben ya:/

Tost ekmeğin normal ekmek miydi? Akşam ki pilav ne pilavıydı?

Canım menü yazarken öğün saatlerini de yazarsan yorumlamamız daha kolay olur. Yediklerin genel anlamda sağlıklı ve güzel. Ama dediğim gibi saatler önemli.

Su haricinde güzel menü canım.

Su çok az ve akşam yediğin portakal haricinde güzel menü. Dolmaya ses çıkarmıyorum ama arada bir yenirse. Sen dünde yemiştin yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden üst üste olmamış. Bir de cuma öncesi çiğköfte yersen tartı etkilenir.

Evet canım sabahları tartılıyoruz cumadan cumaya. Yediklerin hiç sağlıklı değildi. Kalori saymak bir yöntem ama sağlıklı bir yöntem olduğunu düşünmüyorum. Ve seni daha sık bekliyorum takıma.

Neden bu kadar az gitmiş diye düşünüyorum ben. Yediklerine göre daha iyi gitmeliydi. Regl kaynaklı mı acaba?

O kadar dikkat ettim derken? Keşke menü yazsan da biz de görsek. Çünkü gerçekten dikkat edince mutlaka oynuyor tartı. Kaçırdığımızda kötü oluyor. Bu arada ben artık cumaya kadar hiç tartıya çıkmayacağım. Taki tartıda 59 u görene kadar sadece haftada bir tartılacağım. Hep aynı saatte tartılınca da sabah ödeminin sıkıntısından kurtulurum çünkü ben yataktan kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kalıyorum. Aradan zaman geçse eminim 500 gr eksi çıkacağıma. Bugünden itibaren menü yaz canım lütfen. İyi kötü ne olursa.

Evet canım yazmayı unuttum da şimdi hatırlamaya çalışıyorum. Hatırladığım kadarıyla yazayım.
Kahvaltı (08:30)
Yarım simit

Ara (10:30)
Yarım armut
3 ceviz

Öğle (12:30)
1 tane fırında tavuk baget
1 kepçe çorba

15:00 gibi kursta işitme engelli bir öğrencimin zoruyla ki ciddi ciddi yemezsem sorun çıkacaktı. İki ısırık halka tatlı. İnat ettikleri zaman geri dönmüyorlar. Ben de aramız açılmasın diye mecburen yedim. Geri kalanını çaktırmadan çöpe attım.

Akşam (18:40)
1 tane lahmacun, bol yeşillik
1 kutu ayran

2 lt su

Kötü olmuş sabit çıkman ama regl öncesi + çıkmaman sevindirici çünkü benim sonuç hiç iç açıcı değil.

Hiç yoktan iyidir 300 gram ama emziren bir anne dikkatli beslenirse çok iyi kilolar verebiliyor. Sana bir tavsiye vermiştim sabah aç karnına ayakta bir bardak su iç diye. Bence dene çünkü bende çok etkili oluyor. Ayrıca lütfen her gün menünü yaz.
Tamam canim bundan sonra saatlerini de yazarim Ins:)

Kizlar yuzde hesabi yapamadim ben ya:/

Sen bildirimini yapınca ben hesaplarım canım yüzdeyi hesaplayabilmen o kadar önemli değil. Sadece daha sık uğrayın takıma olur mu? Ne kadar çok paylaşım yaparsak motivasyonumuz o kadar artıyor.

Hayırdır inşallah canım?
Canım şimdi benim askerden geldi 20 gun once. İşe baslicak ama su 1 ay ciddi sıkıntı cekecez. Hani beni anlamanız için açık söylüyorum menu yazacak şekilde beslenemicem. Ama 1 ay sonra hersey daha iyi olacak inşallah. O zaman gelirim yine. Bu süre zarfında birakmicam tabi porsiyon kontrolü yapıcam. Ama şimdi durum böyleyken ister istemez menüye yorum yapılacak daha canım sıkılır hani zaten tahmin edersin zor bir durum

Canım şimdi benim askerden geldi 20 gun once. İşe baslicak ama su 1 ay ciddi sıkıntı cekecez. Hani beni anlamanız için açık söylüyorum menu yazacak şekilde beslenemicem. Ama 1 ay sonra hersey daha iyi olacak inşallah. O zaman gelirim yine. Bu süre zarfında birakmicam tabi porsiyon kontrolü yapıcam. Ama şimdi durum böyleyken ister istemez menüye yorum yapılacak daha canım sıkılır hani zaten tahmin edersin zor bir durum
Canim Rabbim kolaylik ferahlik versin ..sen menu yazma ama hep bizimle ol sohbettwn uzaklasma sen bizim menulere yorum yap sopa cikar bizi uyar ;))

Canim Rabbim kolaylik ferahlik versin ..sen menu yazma ama hep bizimle ol sohbettwn uzaklasma sen bizim menulere yorum yap sopa cikar bizi uyar :KK66:)
Aminn canım bir sınavdan geçiyoruz Birde aetrafimizdaki beyinsizlerde çabası. İnşallah hersey yoluna gerçek Allahın izniyle

Sen bildirimini yapınca ben hesaplarım canım yüzdeyi hesaplayabilmen o kadar önemli değil. Sadece daha sık uğrayın takıma olur mu? Ne kadar çok paylaşım yaparsak motivasyonumuz o kadar artıyor.
Tamam canim tesekkurler:)
Sik ugramam ile ilgili takima girdigim gunun yarini ciddi saglik sorunum cikti yani telefonu elime cok cok az aliyorum bi sure idare edin beni. Su bir hafta cok onemli sagligim icin ne olacagi haftaya belli olacak

Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah her şey en kısa zamanda yoluna girer

Tamam canim tesekkurler:)
Sik ugramam ile ilgili takima girdigim gunun yarini ciddi saglik sorunum cikti yani telefonu elime cok cok az aliyorum bi sure idare edin beni. Su bir hafta cok onemli sagligim icin ne olacagi haftaya belli olacak
Geçmiş olsun canım sağlık her şeyden önemli. Dikkat et kendine.

Menüm
Kahvaltı (08:30)
3/4 simit
Bir kk peynir
4-5 tane zeytin
Yeşillik
2-3 parça domates

Öğle (12:15)
1 kepçe kesme çorba
1 porsiyon kağıt kebabı
1 sk haydari

ara (14:30)
3 tane ceviz

Akşam (17:00)
2 dilim tambuğday ekmeği üzerine labne peynir

2.5 LG su

Menum kizlar
Kahvalti saat 2 (gec uyandim)
1 dilim tt ekmek
Biraz suzme peynir ve domates
Ara 15.00
2 incir ve cay
Ara 16.00
1 mandalina
Aksam 6.30
1 sebze dolmasi 3 tanede sebze dolmasinin icini cikarip sebzesini yedim
1 bucuk kase yogurt
Ara 8 falan
1 incir veya bikac kuru kayisi yerim cayla belki
Bu kadar

Bugun menu
Sabah 10.10
1 yumurta yağda
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
1 salatalil
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
7 findik
7 badem
1 avuc kuru uzum

Aksam 16.40
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
Yarim portakal

2 lt su icildi.. LAydLiNe LAydLiNe spor yok karnim cok agriyordu..

listem gelsin

7.30
1 haş.yum.
3 çatal peynir
3 zeytin

12.30
izmir köfte
2 kaşık pilav
mantar çorba

17.00
2 kurabiye

22.00