Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun menu
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
Yarim simit ( olmadi biliyorum ;(

Aksam 16.20
1 adana
1 dilim lavas
Boool salata

Ara
8 findik
1 avuc kuru uzum
1 sade soda

2 lt su içildi LAydLiNe LAydLiNe
Spor yok gezdim carsi pazar....

Menulerim istedigim gibi degil bu aralar toparlanmam lazim spor yapadim spora baslamam gerek ...

Bugun menu
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
Yarim simit ( olmadi biliyorum ;(

Aksam 16.20
1 adana
1 dilim lavas
Boool salata

Ara
8 findik
1 avuc kuru uzum
1 sade soda

2 lt su içildi LAydLiNe LAydLiNe
Spor yok gezdim carsi pazar....

Menulerim istedigim gibi degil bu aralar toparlanmam lazim spor yapadim spora baslamam gerek ...
Simit ve lavaş haricinde güzel bir menün var bence ama anladığım kadarıyla karbonhidrattan tam anlamıyla kurtulamıyorsun. Daha önce hiç dukan yaptın mı?

Masallah cok guzel menu kaptanim :KK66:):KK37:
Teşekkür ederim canım geçen haftalara göre gerçekten iyi oldu çünkü genelde krepi Nutellayla yerdim bugün sofrada olmasına rağmen ne bal kaymağa ne de nutellaya el sürmedim :KK59::KK73:

Simit ve lavaş haricinde güzel bir menün var bence ama anladığım kadarıyla karbonhidrattan tam anlamıyla kurtulamıyorsun. Daha önce hiç dukan yaptın mı?
Evet karbondan kurtulmam lazim canim ..dukan hic yapmadim uzmanla tarafindanda onerilmeyen sagliksiz bir diyetmis...
Bicak gibi kesmem gerekiyor karbonu sabah kahvaltisi dahil bir dilim bile yemek beni cok etkiliyor...

Teşekkür ederim canım geçen haftalara göre gerçekten iyi oldu çünkü genelde krepi Nutellayla yerdim bugün sofrada olmasına rağmen ne bal kaymağa ne de nutellaya el sürmedim :KK59::KK73:
Super kaptanim , biz ne zaman sekere veda ederiz inaniyorum ki o zaman catir çatır kilo vereceğiz ;)

Evet karbondan kurtulmam lazim canim ..dukan hic yapmadim uzmanla tarafindanda onerilmeyen sagliksiz bir diyetmis...
Bicak gibi kesmem gerekiyor karbonu sabah kahvaltisi dahil bir dilim bile yemek beni cok etkiliyor...
Haklısın uzun süre yapıldığı zaman vücuda zararlı bir diyet olduğunu düşünüyorum çünkü vücut sırf proteinle çalışmaz ama senin vücudun bu beslenme düzenine alışmış o nedenle yavaş ve zor kilo veriyorsun benim düşünceme göre. Kısa dönemlerde mesela bir iki gün sırf protein günü yapıp ertesi gün serbest yapabilirsin. İstersen ufak bir araştırma yapıp bi kendini dene derim. Dediğim gibi arada bir vücudu şaşırtmak lazım. :KK39:

Haklısın uzun süre yapıldığı zaman vücuda zararlı bir diyet olduğunu düşünüyorum çünkü vücut sırf proteinle çalışmaz ama senin vücudun bu beslenme düzenine alışmış o nedenle yavaş ve zor kilo veriyorsun benim düşünceme göre. Kısa dönemlerde mesela bir iki gün sırf protein günü yapıp ertesi gün serbest yapabilirsin. İstersen ufak bir araştırma yapıp bi kendini dene derim. Dediğim gibi arada bir vücudu şaşırtmak lazım. :KK39:
Bir bakayim canim , ama benim carem birden karbonu kesmek az az olacak is degil bende...

listem gelsin

1 aralık cmt

10.00
2 kurabiye, 1er çay ve kahve
(sabah veli toplantısına gittik)

12.30
1 yağda yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dereotlu poğaça
1 tk fıstık ezmesi
1 tk reçel

19.00
fırında tavuk göğsü
salata
1 portakal

1 L su

ne berbat bir günmüş
yazınca anladımmmm

Günaydın mutlu pazarlar dünkü menümü yazacağım ama kötü olduğunu biliyorum:KK39::KK39:

10:00 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir 6s zeytin
Domates salatalık

15:30 = Eşim kahvaltı yaparken ona eşlik ettim
2 çatal sucuklu yumurta
2 zeytin Domates salatalık
3 mini bazlama (avuç içinin yarısı kadar)

18:30 = 2 köfte
Biraz patates kızartması
Salata
Çikolatalı pasta 1 dilim

Su 1-1.5 lt anca olmuştur - çay

neyse ki bizim burda yok :KK70:
Sizin orada daha tehlikelileri var bence :olamaz::olamaz:
listem gelsin

1 aralık cmt

10.00
2 kurabiye, 1er çay ve kahve
(sabah veli toplantısına gittik)

12.30
1 yağda yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dereotlu poğaça
1 tk fıstık ezmesi
1 tk reçel

19.00
fırında tavuk göğsü
salata
1 portakal

1 L su

ne berbat bir günmüş
yazınca anladımmmm
Bence de akşama kadar kötü olmuş ayrıca su da az olmuş.
Gunaydin herkese :KK66: mutlu pazarlar
Günaydın canım :KK68:
günaydın 13.takım hatunları...
gününüz güzel geçsin:KK36:
Günaydın canım :KK36:
Günaydın mutlu pazarlar dünkü menümü yazacağım ama kötü olduğunu biliyorum:KK39::KK39:

10:00 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir 6s zeytin
Domates salatalık

15:30 = Eşim kahvaltı yaparken ona eşlik ettim
2 çatal sucuklu yumurta
2 zeytin Domates salatalık
3 mini bazlama (avuç içinin yarısı kadar)

18:30 = 2 köfte
Biraz patates kızartması
Salata
Çikolatalı pasta 1 dilim

Su 1-1.5 lt anca olmuştur - çay
Kendi kahvaltın güzel olmuş. Eşinle yaptığında da bazlama haricinde güzel. Akşam patates kızartması ve pasta olmamış. Su az olmuş.

Kizlar napiyorsunuz? Grup yine bomboş kalmış gelip gelip gidiyorum kimse yok biraz birbirimize motivasyon verelim bende ipin ucu kaçıyor toparlamam lazım acilen

Herkes pazar gezmesinde sanırım eşim bugün çalıştığı için ben evdeyim işleri yaptım yemeğimi yaptım kız kardeşimi çağırdım şimdi oturuyoruz kahve keyfi:KK48:

Iyi akşamlar berbat menümü yazıyorum yarın yeni bir haftaya yeni başlangıç yapacağım
Saati tam hatırlamıyorum öğlen civarıydı
Ev yapımı bazlama büyük
Bir kaç dilim Salam
Muz

18:00 = 1 kase mercimek çorbası
4 5 kasik taze fasulye
4 5 kasik pirinç pilavı

Su 1.5 lt 2 lt yaparım,türk kahve

Merhaba herkese memleketten babam geldi kosusturmali bi gun gecirdim menum guzel degil cunku babam memleketten guzel seyler getirmiş onlardan birer lokma olsada yedim..
Yarin diyetime devam ;)

Back
X