Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar yukardada yazdığım gibi anca hallettim işlerimi yolcuğa çıkacağım zaman evi temizlemeden çıkamıyorum eşim temiz temiz otursun:KK70: birazdan ütü yapacağım sonra işlerim bitiyor kendim hazırlanirim :KK6:

Merhaba canım hoş geldin :KK200:

Özel bir menümüz yok ama mümkün olduğunca hafif beslenmeye çalışıyoruz ama gördüğün gibi bu aralar paylaşım konusunda biraz sıkıntılıyız. Geldiğin için mutlu oldum.

Peki senin özel bir menün var mı?

Çok özel bir düzenim yok ama erken kapatınca çok fark ediyor canım. Çalışan anneyim sabah erken kalkıyorum erkende tartılınca o bile etkiliyor aslında.. Paylaşım bizimde azalıyor gün içinde bende fırsat buldukça bakıyorum. Bu aralar kim ne yapmış ne fark etti derdine düştüm 65 direnç kilom bir türlü kıramıyorum :KK64:

Metebolizmam çalışmıyor ne yaparsam yapayım kilo vermem durdu gibi moralim çok bozuk bu yüzden motivem sıfır kilo veremeyince buraya da uğrayasım gelmiyor yüzüm yok çünkü :KK43:

Canım Kaptanını dinle sakın moralini bozma burayı boşladığın an daha kötü olacak. Ben de 2 hafta önce aynı durumdaydım spora zaman ayırdığın zaman motive oluyorsun..:KK66:İnşallah hedef kilona varırsın..:sampiyon:

Oraya gittiğim zaman hiç öyle olmuyor ama dikkat edeceğim elbette inşallah :dua:

Bu kez ben sana sopa göstereceğim ona göre düşünsene şimdi o eğlenceye 38 beden incecik bir elbiseyle gidebilirdin. Oysa sen nasıl gideceksin? Sahi şuan kaç beden giyiyorsun? Belki buraya yazınca sona bir hatırlatma olur :KK39:

Ben tartıda son günlerde harika rakamlar görüyorum. Düşünsenize geçen haftaki sabah aç kilomdan bugün akşam kilomdan bile daha azım. Neden çünkü yediklerime ciddi anlamda dikkat ettim. Bir iki gündür menü yazmıyorum çünkü cidden hastalıktan unutuyorum ne yediğimi içtiğimi. Bugün biraz daha iyiyim. Ama yarın daha iyi bir sonuç görmek için menümü çok hafif tuttum.

Sabah (08:30)
3/4 simit
Yarım kibrit kutusu peynir

Öğle (12:10)
1 kaşık tavuklu çorba (Çok kötüydü yiyemedim tadına bakmış oldum)
2 yemek kaşığı türlü (susuz) çatalla yedim
2 kaşık erişte (Normalde yememem gerekiyordu da çorbayı içmeyince ekmekte yemeyince çok aç kalacaktım mecburen yedim)
4 küçük sıkım çiğköfte birkaç parça marulla

Akşam (18:00)
3 tane ceviz

Biliyorum sağlıksız bir şey ama evde kuru fasulye pilav var yemek olarak. Yarın da cuma olduğu için ve öğle yemeğinde çiğ köfte yediğim için bu akşamı yemeksiz sadece cevizle geçireceğim. Belki bir fincan sade nescafe içerim. Eğer acıkırsam ki şuan öyle bir durumum yok bol su içmeyi düşünüyorum. Bir de şöyle bir durum var. Şuan kendimi oruç gibi hissediyorum. Eğer başka bir şe daha ağzıma sürersem devamı kötü gelecek biliyorum çünkü hep öyle oluyor. En iyisi hiç bir şey yememek.

Iyiyim cnm
Kilom aldı basını gitti
Geri gelmek istiyorum ama devamını getirememkten korkuyorum

Korkma canım otur iyice düşün ve ver kararını. Bak ben yeniden vermeye başladım. Buradan uzak kalınca özellikle listenin dışına çıkınca ister istemez kilo alınıyor. Bence kilo daha da artmadan gel derim.

Korkma canım otur iyice düşün ve ver kararını. Bak ben yeniden vermeye başladım. Buradan uzak kalınca özellikle listenin dışına çıkınca ister istemez kilo alınıyor. Bence kilo daha da artmadan gel derim.

Ahh cnm hergün düşünüyorum da birtürlü başlayamıyorum
Mecbur başlamak zorundayım 100 kiloyu geçtim yine bozmamış olsaydım şimdi 70 olmuştum
Kabul edersen geri gelebilirmiyim

Iyiyim cnm
Kilom aldı basını gitti
Geri gelmek istiyorum ama devamını getirememkten korkuyorum
Cankizzz hoşgeldin seni çok özlemişim :KK19: ben seninle aynı durumdayım başladığım yerdeyim kilo olarak neredeyse:olamaz: gel beraber başlayalım yeniden destek alalım birbirimizden herşey daha güzel olur:KK14:

Ama mesajını okuyunca aynı öyle oldum :KK70:
44 giyiyorum :KK57:

Ben 85 kilo olduğumda kendime bir tane 44 beden pantolon almıştım. Dedim ki kendi kendime bir daha asla 44 beden kıyafet almayacağım ve çok şükür ne kadar kilo alırsam alayım en fazla 38 beden kıyafet giydim. Canın bir şeyler yemek istediğinde aklına hep 44 beden gelsin olur mu?

Ahh cnm hergün düşünüyorum da birtürlü başlayamıyorum
Mecbur başlamak zorundayım 100 kiloyu geçtim yine bozmamış olsaydım şimdi 70 olmuştum
Kabul edersen geri gelebilirmiyim

Kabul edersen ne demek canım bu takım senin takımın tabii ki gel hemen.. Hatta yarın cuma sabah tartılırsın ona göre başlarız:KK68: Hem sana çok ihtiyacımız var takımımız çok sessiz. :KK61::KK61:

Cankizzz hoşgeldin seni çok özlemişim :KK19: ben seninle aynı durumdayım başladığım yerdeyim kilo olarak neredeyse:olamaz: gel beraber başlayalım yeniden destek alalım birbirimizden herşey daha güzel olur:KK14:

Bence harika olur hatta birbirinizle yarışabilirsiniz bile :KK53::KK53:

Ben 85 kilo olduğumda kendime bir tane 44 beden pantolon almıştım. Dedim ki kendi kendime bir daha asla 44 beden kıyafet almayacağım ve çok şükür ne kadar kilo alırsam alayım en fazla 38 beden kıyafet giydim. Canın bir şeyler yemek istediğinde aklına hep 44 beden gelsin olur mu?
Ne güzel maşallah iradene hayranım gerçekten çok başarılı bir kadınsın her anlamda seni takdir ediyorum :nazar::KK68: bende başaracağım :KK9:

Back
X