Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kabul edersen ne demek canım bu takım senin takımın tabii ki gel hemen.. Hatta yarın cuma sabah tartılırsın ona göre başlarız:KK68: Hem sana çok ihtiyacımız var takımımız çok sessiz. :KK61::KK61:

Tmm cnm cook tşk ederim
Ozm yarın tartılırım başlarım
Tek başıma yapamıyorum
Hem sizleride çok özledim :KK36:

Cankizzz hoşgeldin seni çok özlemişim :KK19: ben seninle aynı durumdayım başladığım yerdeyim kilo olarak neredeyse:olamaz: gel beraber başlayalım yeniden destek alalım birbirimizden herşey daha güzel olur:KK14:

Cnm benim bende sizleri cook özledim
Tmm kız yarın başlıyorum ins
Ama beni sıkı sıkı tut ki yine bırakmıyim

Yarın sabah tartı bana ne diyecek çok merak ediyorum hayatımın şokunu yaşamasam iyidir geçen hafta 98 küsur çıkmıştım tam hatırlamıyorum bakalım yarın kaç

Umarım tokat gibi çarpmaz suratına çünkü sınıra çok yakınsın ve menü yazmıyorsun bir süredir. Bugünün menüsünü yazar mısın? Biraz daha yüzleşelim :işsiz:

Umarım tokat gibi çarpmaz suratına çünkü sınıra çok yakınsın ve menü yazmıyorsun bir süredir. Bugünün menüsünü yazar mısın? Biraz daha yüzleşelim :işsiz:
Bugün sabah 1 gofret oglen ekmek arasi kumru
Ara ara minik lokumlardan yedim akşam yemeği yemedim ama canım yumurta çekiyor çok tavada yesemmi yemesemmi

Cnm bişey sorucam şimdi ben kaç kilo olursam listeye tekrar girebilirim
Biliyorum hemen giremem ama merak ettim

Bakmamız lazım canım kurallara. Ben yarın bakar sana haber veririm liste hazırlayacağım zaman. Normalde ayrıldığın kiloya inmen lazım ama sen izne ayrılalı uzun zaman oldu. Dediğim gibi yarın değerlendiririz. Zaten hemen girmen de iyi olmaz takım için çünkü kilo almış durumdasın. Yarın inşallah güzel bir sonuç alırız çünkü 1 nota aldık geçen haftadan onu sildirebiliriz.

Bugün sabah 1 gofret oglen ekmek arasi kumru
Ara ara minik lokumlardan yedim akşam yemeği yemedim ama canım yumurta çekiyor çok tavada yesemmi yemesemmi

Vakit daha geç olmadan ye ama ekmeksiz ye. Yanında yoğurt ve yeşillik yiyebilirsin. Peynir ve zeytin yiyebilirsin. Eğer evde tam buğday ya da çavdar ekmeği varsa bir dilimde ondan ekleyebilirsin.

Bugünkü menum
Sabah 9 da
1 elma (geç kaldım cunku)

Saat 10 buçukta
1 küçük tabak patates salatası.

Saat 2 de
1 kaşe yoğurt 1 tane mandalina

Saat 6 da
1 kaşe çorba
1tabak kaşarlı mantar yemeği
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık bulgur
Salata

Şu 2lt
Spor yok.temizlik yapıyorum birkaç gündür oyuzden. Derslere çalışırken evlere bakamadım malum.

LAydLiNe LAydLiNe

Bakmamız lazım canım kurallara. Ben yarın bakar sana haber veririm liste hazırlayacağım zaman. Normalde ayrıldığın kiloya inmen lazım ama sen izne ayrılalı uzun zaman oldu. Dediğim gibi yarın değerlendiririz. Zaten hemen girmen de iyi olmaz takım için çünkü kilo almış durumdasın. Yarın inşallah güzel bir sonuç alırız çünkü 1 nota aldık geçen haftadan onu sildirebiliriz.

Tmm cnm bizahmet bi bakarsan iyi olur
Lisdedeyken insan daha bi hırs yapıyor
Inş bende biranönce geri listeye girebilirim

Bugünkü menum
Sabah 9 da
1 elma (geç kaldım cunku)

Saat 10 buçukta
1 küçük tabak patates salatası.

Saat 2 de
1 kaşe yoğurt 1 tane mandalina

Saat 6 da
1 kaşe çorba
1tabak kaşarlı mantar yemeği
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık bulgur
Salata

Şu 2lt
Spor yok.temizlik yapıyorum birkaç gündür oyuzden. Derslere çalışırken evlere bakamadım malum.

LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun cnm

Back
X