- 29 Mayıs 2010
- 31.312
- 84.692
- 1.123
Masallah genç annesinYaşım çok yok aslında hayatı hızlı yaşıyorum sadece31 oldum kasımda
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah genç annesinYaşım çok yok aslında hayatı hızlı yaşıyorum sadece31 oldum kasımda
![]()
Evet bende diyorum aynı şeyi de hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım ve çoook zor geçiyor ya yemeyip ac kalıcam yada yiyip kilo alicam başka seçenek yok ve benim ailemin tepkisi eşimin yüzüne gülüyorlar abim arkadan diyorki sen ıstedın severek evlendin çek yani anladın mı karısının korkusundan çıkarıp 100 lira yeğenime nez al diyemiyor.Bence kendini salma canım ya. 12. takımdan hatırlıyorum seni ben pek kalamamıştım tabi de. İyi yol katetmişsin 70 kiloya düşmüşsün. Bu kadar emeği boşa harcama lütfen şimdi o kiloda olmak için neler vermezdim![]()
İdeali o zaten benimki tuhafMasallah genç annesinbenim 1 kızım var onuda 32 yasimda dogurdum
![]()
Ugrıcam elımden geldiğince canım. Yeme konusunda sıkıntılıyım 3 haftada baya aldım yaa. Esımın ailesi bir yana kendi ailemin yaptıklarını görünce kahroluyorum. Burayada yazmasam çatlarım.Asyam buraya gel motivasyonunu artsin en azindan aksam 18 den sonra bisey yeme bu bile kilo vermende kontrolde tutmanda ise yarayacaktir..
Canim demiştin ya ev miras ondan tasinacagiz diye , ev mirassa seninde hakkin yok mu ?Evet bende diyorum aynı şeyi de hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım ve çoook zor geçiyor ya yemeyip ac kalıcam yada yiyip kilo alicam başka seçenek yok ve benim ailemin tepkisi eşimin yüzüne gülüyorlar abim arkadan diyorki sen ıstedın severek evlendin çek yani anladın mı karısının korkusundan çıkarıp 100 lira yeğenime nez al diyemiyor.
Seni inan cok iyi anliyorum ama geçecek .. bu olaylardan cok güçlü cikacaksinUgrıcam elımden geldiğince canım. Yeme konusunda sıkıntılıyım 3 haftada baya aldım yaa. Esımın ailesi bir yana kendi ailemin yaptıklarını görünce kahroluyorum. Burayada yazmasam çatlarım.
Evet var ama bizimkilere kalsa sen 3 yıl oturdun digerleride bende oturturum derse haklı diyor. Hepsinin evi arabası var bir benim durumu kötü olan. Beni kendileriyle yüz göz etmeden çıkacam ben aranıyorlar cunkuCanim demiştin ya ev miras ondan tasinacagiz diye , ev mirassa seninde hakkin yok mu ?
Kendımı hiç bu kadar berbat hissetmemiştimSeni inan cok iyi anliyorum ama geçecek .. bu olaylardan cok güçlü cikacaksin
Fazla yemek değil dengeli yemek önemli. Yanlış anlama lütfen derdim akıl vermek değil sadece yardımcı olmak istedim. Ben bugün menümü paylaşınca bi bak istersen diyetisyenin bana özel menüsü tabi emzirdiğim için de bi tık fazla tuttu.
Satilsin o zaman herkes esit bi sekilde parasını alsa sende biraz toparlanirsin..Evet var ama bizimkilere kalsa sen 3 yıl oturdun digerleride bende oturturum derse haklı diyor. Hepsinin evi arabası var bir benim durumu kötü olan. Beni kendileriyle yüz göz etmeden çıkacam ben aranıyorlar cunku
Aman naparlarsa yapsınlar ben çıktıktan sonra topun ağzına koyacak adam arıyorlar kız. Karıları bir bir susmuyor biz bide söylesek öne bizi ıteleyeceklerSatilsin o zaman herkes esit bi sekilde parasını alsa sende biraz toparlanirsin..
Canim annen baban sag mi ? Eger sağsa kardeslerine laf düşmezAman naparlarsa yapsınlar ben çıktıktan sonra topun ağzına koyacak adam arıyorlar kız. Karıları bir bir susmuyor biz bide söylesek öne bizi ıteleyecekler
Yok değiller o yüzden konuşuyorlar zaten. Eşimde diyor 5 6 aya calışıp borcu harcı halledelim sonrası eve yazılırız belki diyor. Peşinat yok ama kıra verene kadar kendi evimize öderiz yeter çektiğimiz diyor. Çok şükür ki ışe gırdıCanim annen baban sag mi ? Eger sağsa kardeslerine laf düşmez
Başın sagolsun canim , o zaman hic muhattap olma satin herkes parasini alsin sende o parayla pesinat olur bi eve girersiniz insallah...hic ne yaparlarsa yapsinlar deme seninde hakkin var o evde....Yok değiller o yüzden konuşuyorlar zaten. Eşimde diyor 5 6 aya calışıp borcu harcı halledelim sonrası eve yazılırız belki diyor. Peşinat yok ama kıra verene kadar kendi evimize öderiz yeter çektiğimiz diyor. Çok şükür ki ışe gırdı
Var tabi evet benim sinirlendiğim topun ağzına koyacak adam arıyorlar perde arkasında kendileri pis pis.... yuzumun gozumun suyuyla çıkım de ben hayırlısıyla. Sonrası Allah büyük. Sıkıntım sedece maddi değil işte bide karıları laf geziniyor biktim valla bir kaç ayi atlatsam bir anamdan yeni doğmuş gibi olacamBaşın sagolsun canim , o zaman hic muhattap olma satin herkes parasini alsin sende o parayla pesinat olur bi eve girersiniz insallah...hic ne yaparlarsa yapsinlar deme seninde hakkin var o evde....
Insallah canim , Rabbim darda koymasin insallah bir suru hayirli kapilar acilirVar tabi evet benim sinirlendiğim topun ağzına koyacak adam arıyorlar perde arkasında kendileri pis pis.... yuzumun gozumun suyuyla çıkım de ben hayırlısıyla. Sonrası Allah büyük. Sıkıntım sedece maddi değil işte bide karıları laf geziniyor biktim valla bir kaç ayi atlatsam bir anamdan yeni doğmuş gibi olacam
Inşallah canım ıyiki varsınInsallah canim , Rabbim darda koymasin insallah bir suru hayirli kapilar acilir![]()
Sağol canim , iyiki sende varsınInşallah canım ıyiki varsın![]()
Bende Karatay yapmaya çalışıyorum ama ekmeği tam olarak kesemeden tatlı abur cubur şeker nerdeyse Yok hiç yemiyorum ekmekleri özellikle sabahları çok arıyorum onun yerini hiçbirisi tutmuyor onun dışında gayet doyurucu oluyor benim için hemde sağlıklı beslenmiş oluyorum senin kilon çok iyi o kadar verirsen çok zayıf gözükmezmisinKilo52.60
Boy 160
Hedef 47.70
Beslenme tarzim karatay.
Sizler.beslenme tarzlarniz nasil.