Menülerimi hep yazıyorum bu sayede sabahtan beri ne yemişim hep gözümün önünde mutfak tezgahında kesinlikle yaz çok faydasını görüyorsunBu ara bir türlü menülerimi not edemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menülerimi hep yazıyorum bu sayede sabahtan beri ne yemişim hep gözümün önünde mutfak tezgahında kesinlikle yaz çok faydasını görüyorsunBu ara bir türlü menülerimi not edemiyorum![]()
Bende bağırmayan anneler diye bir kitap var Hatice Kübra tongar onu okuyorumBen okuyorum canim suan Ahmet umit sis ve gece onu okuyorum bitmek uzere bugun biter)
ada81 canım dün ben sporumu yazayım sana
Evde dansla karışık hoplama zıplama
Zumbadan hesapladım 20 dk 50 puan
Tempo yürüyüş 20 dk 60 puan
Normal yürüyüş 50 dk 100 puan
Toplam 210 puan
Bugünde evi temizledim süpürme silme koltuk silme biraz da cam silme artık gönlünden ne koparsa yaz bana![]()
Annen hastayken hiç biri ortada yoktu ama küçücük çocuğunla sen uğraştın hastanelerdeEvet var ama bizimkilere kalsa sen 3 yıl oturdun digerleride bende oturturum derse haklı diyor. Hepsinin evi arabası var bir benim durumu kötü olan. Beni kendileriyle yüz göz etmeden çıkacam ben aranıyorlar cunku
Allahına kurban ayneeen öyle baci. O zaman herkes araziydiAnnen hastayken hiç biri ortada yoktu ama küçücük çocuğunla sen uğraştın hastanelerde![]()
Evet ya cok soğuk. Soğuk hava yuzunden spordan sogudymYarmurlu soguk bir aksam
Ya demek öyle pekiev temizliğine puan vermiyoruz canim... onca yil ev temizledik yinede kilo veremedik spora teşvik olsun puanlama
))
Ben turkiyenin bi ucunda doğuda kizimi dogurdum esimin isi mecbur.... herkes gel memlekette doğur demisti kabul etmedim insanin evi gibi yok valla...hem esim daha rahat eder kizimin hic bir anini kacirmamis olur diye düşündük...
Dogum yaptim annem sadece 13 gun kaldi yanimda sonra dondu memlekete... esimle birlikte büyüttük birlikte yikadik birlikte uykusuz kaldik.... cok şükür büyüdü kizim suan 5.5 yaşında)
Evet bende diyorum aynı şeyi de hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım ve çoook zor geçiyor ya yemeyip ac kalıcam yada yiyip kilo alicam başka seçenek yok ve benim ailemin tepkisi eşimin yüzüne gülüyorlar abim arkadan diyorki sen ıstedın severek evlendin çek yani anladın mı karısının korkusundan çıkarıp 100 lira yeğenime nez al diyemiyor.
Ekmekler sanki azaltılsa çok güzel bir menü bilmiyorum gece kaçta yatıyorsun ama benim gibi erken yatıyorsan akşam yemek saatini az öne alsan daha iyi olurBugunku menum
Sabah sat 7 30
Zeytin 5 tane
Peynir 1 dilim
Tahinli pekmez 4 cay kasi
Ekmek 3 dilim kepekli
Oglen 12
Ezo gelin corba
Palamut yarisi
Yada kizarmis
Sogan
Ekmek 3 4
Dilim
Akşam sat 7 30
Melemen yumurtali
Bulgur pilavi
Ara çay
Yatma saatine göre iyi gibiEvet banada ekmegi bugun fazla kacirdim gibi geldi isden 6 da.cikiyorum eve 6 30 buluyor yamam da 11 geciyor bazen 12 de oluyor
18.12.2018 Salı Menüm
Kalhvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim beyaz ekmek
Ihlamur çayı
Ara öğün 10.30
1 bardak süt
1 minik elma
Öğle yemeği 13.30
2 kepçe tarhana çorbası