Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ada81 ada81 canım dün ben sporumu yazayım sana
Evde dansla karışık hoplama zıplama
Zumbadan hesapladım 20 dk 50 puan
Tempo yürüyüş 20 dk 60 puan
Normal yürüyüş 50 dk 100 puan
Toplam 210 puan

Bugünde evi temizledim süpürme silme koltuk silme biraz da cam silme artık gönlünden ne koparsa yaz bana:KK15::temizlik::21:

ada81 ada81 canım dün ben sporumu yazayım sana
Evde dansla karışık hoplama zıplama
Zumbadan hesapladım 20 dk 50 puan
Tempo yürüyüş 20 dk 60 puan
Normal yürüyüş 50 dk 100 puan
Toplam 210 puan

Bugünde evi temizledim süpürme silme koltuk silme biraz da cam silme artık gönlünden ne koparsa yaz bana:KK15::temizlik::21:
:KK9::KK9::KK9::KK6::KK6::KK6::KK73::KK73::KK73: ev temizliğine puan vermiyoruz canim... onca yil ev temizledik yinede kilo veremedik spora teşvik olsun puanlama ;)))

Kizlar ben aksam yemeginden sonra müthiş bir tatli isteği oluyor sizde de oluyor mu ???

Evet var ama bizimkilere kalsa sen 3 yıl oturdun digerleride bende oturturum derse haklı diyor. Hepsinin evi arabası var bir benim durumu kötü olan. Beni kendileriyle yüz göz etmeden çıkacam ben aranıyorlar cunku
Annen hastayken hiç biri ortada yoktu ama küçücük çocuğunla sen uğraştın hastanelerde:(

Bugunku menum
Sabah sat 7 30
Zeytin 5 tane
Peynir 1 dilim
Tahinli pekmez 4 cay kasi
Ekmek 3 dilim kepekli

Oglen 12
Ezo gelin corba
Palamut yarisi
Yada kizarmis
Sogan
Ekmek 3 4
Dilim

Akşam sat 7 30
Melemen yumurtali
Bulgur pilavi

Ara çay

Ben turkiyenin bi ucunda doğuda kizimi dogurdum esimin isi mecbur.... herkes gel memlekette doğur demisti kabul etmedim insanin evi gibi yok valla...hem esim daha rahat eder kizimin hic bir anini kacirmamis olur diye düşündük...
Dogum yaptim annem sadece 13 gun kaldi yanimda sonra dondu memlekete... esimle birlikte büyüttük birlikte yikadik birlikte uykusuz kaldik.... cok şükür büyüdü kizim suan 5.5 yaşında :KK66:)

Belki de yalnız olmak daha iyidir. Benim kız şuan 5 aylık ama kalabalığı gezmeyi o kadar seviyor ki kalabalıkta büyüdü diye sanırım. Bugün o kadar huysuz o kadar ağladı ki annem olmasa kafayı yerdim yani

Evet bende diyorum aynı şeyi de hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım ve çoook zor geçiyor ya yemeyip ac kalıcam yada yiyip kilo alicam başka seçenek yok ve benim ailemin tepkisi eşimin yüzüne gülüyorlar abim arkadan diyorki sen ıstedın severek evlendin çek yani anladın mı karısının korkusundan çıkarıp 100 lira yeğenime nez al diyemiyor.

Haklısın canım zor zamanların bitmedi bir türlü. Ama eşin geldi bundan sonra belki daha iyi olur herşey. sen sağlam dur bol bol dua et

Bugunku menum
Sabah sat 7 30
Zeytin 5 tane
Peynir 1 dilim
Tahinli pekmez 4 cay kasi
Ekmek 3 dilim kepekli

Oglen 12
Ezo gelin corba
Palamut yarisi
Yada kizarmis
Sogan
Ekmek 3 4
Dilim

Akşam sat 7 30
Melemen yumurtali
Bulgur pilavi

Ara çay
Ekmekler sanki azaltılsa çok güzel bir menü bilmiyorum gece kaçta yatıyorsun ama benim gibi erken yatıyorsan akşam yemek saatini az öne alsan daha iyi olur

18.12.2018 Salı Menüm

Kalhvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim beyaz ekmek
Ihlamur çayı

Ara öğün 10.30
1 bardak süt
1 minik elma

Öğle yemeği 13.30
2 kepçe tarhana çorbası