Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende Karatay yapmaya çalışıyorum ama ekmeği tam olarak kesemeden tatlı abur cubur şeker nerdeyse Yok hiç yemiyorum ekmekleri özellikle sabahları çok arıyorum onun yerini hiçbirisi tutmuyor onun dışında gayet doyurucu oluyor benim için hemde sağlıklı beslenmiş oluyorum senin kilon çok iyi o kadar verirsen çok zayıf gözükmezmisin
Benim cadi kızım hic ekmek yemiyor hic sevmiyor bende ekmek yemeyince doymadi saniyorum:confused::confused:
Zayif ama saglikli kahvaltida yumurta peynir 1 adet zeytin 3 findik bir bardak portakal suyu iciyor ekmek hic yemez ...
Benim icim gidiyor ekmek yemek icin:bicak:

Bugunku menum
Sabah sat 7 30
Zeytin 5 tane
Peynir 1 dilim
Tahinli pekmez 4 cay kasi
Ekmek 3 dilim kepekli

Oglen 12
Ezo gelin corba
Palamut yarisi
Yada kizarmis
Sogan
Ekmek 3 4
Dilim

Akşam sat 7 30
Melemen yumurtali
Bulgur pilavi

Ara çay
Ogle ekmek cok olmus canim 1 dilim olsa yeterli.. cunku spor yok ;))

Burasida yagmurlu ama arada yağıyor duruyor... avm gittim geldim azcik gezdim bir suru cicilere baktim tam alacak oluyorum vazgeçiyorum kilo verince alayim diyorum :işsiz:
Bende ogun çıktığımda bir kaç şey beğendim şu kilolardan kurtul öyle asya dedim. İçi gidiyor insanın. Dur şu Diyetime tam baslayim sporda carpisalim senle:KK19:

Belki de yalnız olmak daha iyidir. Benim kız şuan 5 aylık ama kalabalığı gezmeyi o kadar seviyor ki kalabalıkta büyüdü diye sanırım. Bugün o kadar huysuz o kadar ağladı ki annem olmasa kafayı yerdim yani

Haklısın canım zor zamanların bitmedi bir türlü. Ama eşin geldi bundan sonra belki daha iyi olur herşey. sen sağlam dur bol bol dua et
Bizde 15 ayliga kadar ne eve misafir alabildik nede bi misafirlige gidebildik ...sanki bi yeri çıkmış gibi aglardi... ben cok sosyal bi calisma hayatindan sonra resmen eve kapandim... kizim kimseyi istemiyordu evde...
1. Yas dogum gunu duzenledi ablam butun resim karelerindr ağlıyor kalabalık ortam diye.... simdide bir sosyal ki anlatamam bu covuklarin ayari yok :confused::confused:

18.12.2018 Salı Menüm

Kalhvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim beyaz ekmek
Ihlamur çayı

Ara öğün 10.30
1 bardak süt
1 minik elma

Öğle yemeği 13.30
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk kara lahana kavurması
2 dilim kepek ekmeği

Ara öğün 15.30
2 mandalina
1 kase yoğurt

Akşam 19.00
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk karışık sebze yemeği
2 parça haşlanmış tavuk
2 dilim kepek ekmeği

Ara öğün 21.30
1 elma
1 kase yoğurt
Afiyet olsun canim , aksam 1 ekmek olsaymis daha iyi olurdu ;)))
Su ne kadar iciyorsun ?

Bugünkü menüm

Sabah 9
1tane simit
1dilim kasar peyniri

Öğlen yok unuttum ilk kez hayatımda :)

Akşam 17
9tane cig köfte
1bardak ayran

Simdi de 1kase meyveli yoğurt yedim

3litre su
Spor yok
Cook az yiyorsun canim ama tarti yüzüne guluyorsa boyle biraz git ama sonra kilo vermek icin neyi cikaracan ki ?

Bugun menu
Sabah 10.00
Menemen
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
8 fındık

Ara
1 avuc beyaz leblebi
1 avuc kuru üzüm

Aksam
1 tabak kiymali patlican yemegi
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Ara
7 badem

2 lt su icildi LAydLiNe LAydLiNe

60 dakika tempolu yürüyüş yapıldi ;))

Afiyet olsun canim , aksam 1 ekmek olsaymis daha iyi olurdu :KK66:))
Su ne kadar iciyorsun ?

Diyetisyen menüsü canım ben değiştirme yapmıyorum. İki dilim dememe bakma o kadar ince ki dilimler iki dilimi ancak norml bir dilim yapar

Su yazmayı unutmuşum
1 litre detoks suyu içtim
1.5 litre de su
Spor bugün yok

Temizliğe mi girişti n canim.... ay o hic temizlik bitmiyor :ruh:
Evet evet bari diyet yapamiyorken onları aradan cikarayim sonra kendime zaman ayiracam sonrası evden cikacam zaten iki ay idare etsin temizlik. Kendimi unuttum spor bakım gözümde tutuyor resmen. Aynaya bakmıyorum suan

Bugun menu
Sabah 10.00
Menemen
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
8 fındık

Ara
1 avuc beyaz leblebi
1 avuc kuru üzüm

Aksam
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Ara
7 badem

60 dakika tempolu yürüyüş yapıldi :KK66:)

Kuruyemiş biraz fazla sanki karatay diyeti mi yapıyorsun

Kuruyemiş biraz fazla sanki karatay diyeti mi yapıyorsun
Yapmak istiyorum ama yapamiyorum canim karatayda ara ogun yok ben yapiyorum...ekmek olmuyor karatayda ama ben bazen 1 dilimde olsa yiyorum....
Baska seylere saldirmamak icin kuruyemise agirlik verdim haklisin biraz fazla oldu...

Benim ferritinim cok düşük bu yuzden kuru üzüm yemeye calisiyorum.... kan yapici ozelligi var... belki diyetteki birine bir avuc fazla ama mecburum .. kanim düştükçe carpintim başlıyor :((

Bugun menu
Sabah 10.00
Menemen
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
8 fındık

Ara
1 avuc beyaz leblebi
1 avuc kuru üzüm

Aksam
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Ara
7 badem

60 dakika tempolu yürüyüş yapıldi :KK66:)

Afiyet olsun cnm
Ohhh sporda yapmissin
Bende belki yapicam

Back
X