Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar selamlar kocaman :KK200:

Hafta sonu gelemedim, söylemiştim cumartesi dışarıda olacağımızı, pazar da acil işler çıktı yetişemedim hiçbir şeye. Ve bugün için kötü bir haberim var. İş yerimdeki interneti kapatmışlar çok ilginç bir şekilde. Devlet hastanesi olduğu için filtre koymuşlar. Kadınlar Kulübüne giremiyorum. Umarım geçici bir durumdur yoksa mesai saatleri içerisinde eskiden olduğu kadar çok gelemeyeceğim. :işsiz::işsiz:

Neler var neler yok anlatın bi bakim, nasıl gidiyor?

Arkadaşlar kahvaltı yapmak için alıp geliyorlar kahvaltı yapmadan gelin beraber yiyelim diyolar da tabi ben kahvaltımı yapıyorum evde onlara da eşlik ediyorum
Hem kahvaltıyı evde yapıp hem de eşlik etmek bayağı iyiymiş :KK70::KK70: Uzak durmamız lazım cısslardan :KK39:
21 aralık cuma

9.00
6 y.zeytin
2 dilim hindi füme
2 çatal peynir
1 dilim dukan ekmek

12.30
1 sk et döner
1 sk bulgur pilavı
ayran
1 dilim ıslak kek

16.00
1 portakal

19.00
1 sk hamsi
salata
1 dilim ekmek
1 bardak şalgam

21.00
1 çay bardağı kadar kuruyemiş

LAydLiNe LAydLiNe ben fena koptum
cuma günü tartılmayı bile unutmuşum...durumun vehametini sen düşün..
az önce tartıldım.. 60 olmuşum yine
3 gündür mens beni batırdı
durmadan tatlı birşey yiyesim var

toparlanabilecek miyim bakalım :işsiz::işsiz:
Offff yaaaaa çok fena biran önce toparlanman lazım. Yoksa durum vahim :eek:
Cuma sabahı tartılınca nerdeyse saçımı bile kesip atasın var ne kadar üstümde fazlalık varsa çıkarıyorum :KK49::oha::KK45::oops::KK70:
Hahahahaha aynı ben aynı :KK70::KK70:
Günaydın bu sabah eşimde evdeydi hep birlikte kahvaltı yaptık oda rejimde allahtan Böyle fazla yememek için sınırlarda gezdim gezdim durdum uçurumun kıyısından döndüm allahım yemeği çok Seven bir insan için ne kadar zor bir durum allahım kimseyi açlıkla sınamasın karnım tok gözüm aç
En iyisi Pazartesi oruç tutayım günler çok kısa çünkü
Bence iyi fikir hem ibadet hem de sağlık :KK39:
Vallahi tutuyorum çocuklara kek yapıyorum ki kekin her türlüsüne bayılırım ucundan sadece tadına bakıyorum dün gece eşime diyorum ki şuanda 8 kişilik bir karaorman pastasını tek başıma mideme indirebilirim öyle özledim ki yaş pastayı burada markete gitmek zaten ölüm öyle güzel abur cuburlar çikolatalar var ki gördükçe eriyorum
İşte onlara dayanabildiğimiz kadar iyiyiz yoksa kiloların tek sebebi onlar zaten :KK53:
Burda 16:30 akşam vakti giriyor benim zaten yemek saatlerim hemen hemen o saatlere denk geliyor sabaha karşı da akşamdan hazırladığım kahvaltıyı yerim çok zor olmaz ama işte su sıkıntı suyu nasıl ne zaman 2 lt içeceğim zaten severek içmiyorum
Su önemli canım bence dene ama suya da dikkat et bol içmen lazım
Merhaba kızlar kaç gündür çok işlerim vardı sabah kursa gidip akşam temizlik ertesi gün sabah yemek hazırlığı kurs seminer söyleyişi doğum günü derken gram girmeye vaktim yoktu bugünde işlerim var evde biraz akşama da doğum günü var oraya gideceğim bizimkilerin. Yani kosturmacali bir hafta oldu benim için bol bol yürüyüş yaptım dün bildirim yapmayı unuttum listede değilim zaten. Bugün biraz evde işlerim var onları halledip çıkacağım merak etmeyin iyiyim :KK200:
Tam dayaklıksın allahtan listede değilsin ama bu durum sana zarar veriyor farkındasın dimi :sinirli: Gel biran önce aramıza
Nasil güzel karatay kahvaltısı yaptiysam daha acikmadim carsida gezdim avmye gittim benim coktan tansiyonumun düşmesi lazimdi....
Saat 10.30 ta yaptim kahvaltimi aksam 17.00 gibide aksam yemegimi yerim :KK66:))
Maşallah maşallah 41 kere. Nasıl fark etti mi kahvaltıdan çıkardığın o bir dilim etimek?

Kızlar selamlar kocaman :KK200:

Hafta sonu gelemedim, söylemiştim cumartesi dışarıda olacağımızı, pazar da acil işler çıktı yetişemedim hiçbir şeye. Ve bugün için kötü bir haberim var. İş yerimdeki interneti kapatmışlar çok ilginç bir şekilde. Devlet hastanesi olduğu için filtre koymuşlar. Kadınlar Kulübüne giremiyorum. Umarım geçici bir durumdur yoksa mesai saatleri içerisinde eskiden olduğu kadar çok gelemeyeceğim. :işsiz::işsiz:

Neler var neler yok anlatın bi bakim, nasıl gidiyor?
Ayyy hayir olamazzzzz zaten cok az geliyorsun kaptanim valla gözümuz seni ariyor kiiiii....
Butun devlet dairelerinde oyle geçici değil esiminde kurumunda da 1 senedir oyle....sizin kurum gec kalmis ....

Hem kahvaltıyı evde yapıp hem de eşlik etmek bayağı iyiymiş :KK70::KK70: Uzak durmamız lazım cısslardan :KK39:

Offff yaaaaa çok fena biran önce toparlanman lazım. Yoksa durum vahim :eek:

Hahahahaha aynı ben aynı :KK70::KK70:

Bence iyi fikir hem ibadet hem de sağlık :KK39:

İşte onlara dayanabildiğimiz kadar iyiyiz yoksa kiloların tek sebebi onlar zaten :KK53:

Su önemli canım bence dene ama suya da dikkat et bol içmen lazım

Tam dayaklıksın allahtan listede değilsin ama bu durum sana zarar veriyor farkındasın dimi :sinirli: Gel biran önce aramıza
Maşallah maşallah 41 kere. Nasıl fark etti mi kahvaltıdan çıkardığın o bir dilim etimek?
Hayir canim hic farketmedi :confused::confused: karatay yapiyorum bakalim nasil olacak sonuc ;))

Sabah 08:30
Peynir, 10 adet zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 3-4 ceviz,3 adet cherry domates, ananas
Akşam 18:15
Bir tabak yumurtalı ıspanak yemeği, bir kase yoğurt, bir bardak soda
2,5-3 litre su ve 1 kupa yeşil çay
Spor olarak slim in 6 start it yapacağım birazdan

Menum. Kahvalti.2 3 dilim peynir 1 kase yogurt 1 bardak süt 1 k kaymak kuru meyve cayyy

Öglen 1 dolu dolu tabak yeşil fasulye 1 kase yogurt.3 tane kuru meyve cay(*1 parmak çukulata)

Akşam1 kase yogurt 1 meyve 1 dilim peynir.3 kuru meyve çayy

1.5lt suu boll haraket.
Canım kuru meyve yazarken cinsini de yaz lütfen ve 3 öğün çok fazla olmuş. Ayrıca menülerinde hep kaymak görüyorum. Kaymaktan vazgeç lütfen bir süreliğine. Bir de öğünlerinin saatlerini yazman lazım. Su çok az olmuş.
Bugun menu
Sabah 10.30
Karatay kahvaltısı
2 yumurta yagda icine 2 parca sucuk ekledim
7 yesil zeytin
1 yk lor peynir
1 Kozlenmis kirmizi biber
1 salatalık
Yeşillik
8 fındık

Aksam 17.00
5 adet tavuk kanat
Boool salata
1 kucuk parca lavaş
1 hurma

2 lt su icildi .. LAydLiNe LAydLiNe spor yok bugun çarşı avm gezdim :KK66:)
Şu küçük bir parça lavaş olmasa muhteşem bir menü olacakmış. Ama olsun o da nazarlık olsun. Harika gidiyorsun maşallah 41 kere :nazar:
Çok güzel bence acaba diyorum arada bir şok diyet mi uygulasak
Yok canım şok diyetlere çok karşı bir insanım. Önemli olan sağlıklı beslenmemiz.
Bugunku menum

Sabah sat 11
2 haslanmis yumurta
Kibrit kutunun yarisi
Peynir
6 tane zeytin
3 tane kepek ekmegi
Cay sekersiz

Sat 2
Haslanmis patated yogurt

Aksam sat 6 30

2 tane Biber dolmasi
Bulgur pirinc karişimli
Mevsim salatasi
2 dilim ekmek kepekli

Ara

Aksam misir patlamis

Kahvaltındaki kepek ekmekler fazla olmuş yanında yumurta ve peynir olduğu için 2 dilim yemen yeterli. Mümkünse kepek değil de tam buğday ya da çavdar tercih et. Akşam ki patlamış mısır hiç olmamış :sinirli: Bir de diyetimiz süresince patatesten uzak durmamız bizim için oldukça yararlı olacak. Haşlanmış bile olsa patates yemememiz lazım. Kahvaltının saati de çok geç olmuş. Su miktarını yazmamışsın?
Yoğun bir gün ve yorgunluk :KK51:
İki posta misafir ağırladım. İkinci grup 11 de gitti. Çocuk hizmeti mutfağı toplama falan derken bu saat oldu. Bugün ne yediğimi de bilmiyorum gidip gelip bişeyler attım ağzıma. Diyet yalan oldu :KK43:
İşte bu olmamış :sinirli:
09:30
Bir avuç ceviz
Bir mandalina
Patatesli yumurta (çay tabağı kadar)
Peynirli yumurta (çay tabağı kadar)
Zeytin az peynir
Yarım dilim tahıllı ekmek
Siyah çay

16:30
1 avuç Antep fıstığı
Salata
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
1 muz
4,5 kaşı ev yoğurdu
2,3 adet hurma

2 lt su 22:00 bir küçük domates
Patatesli yumurta olmamış. Antep fıstığı eğer kavrulmuşsa o da olmamış. Onların haricinde güzel bir menü. Özellikle akşam yemeğinin saati çok iyi :KK9: Gerçi sizin orada gün erken bitiyordu :işsiz:
Hayırlı günler kızlar. Napiyorsunuz Nasılsıniz? Ben sabahladim oglus sabah 5 te uyudu kulağı ağrıyor du kuzum un eşim gelsin hastaneye goturecem.
Geçmiş olsun canım :KK200:
11.00 : tavada karışık sote, 1 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir

14.30 : 1 dilim kaşar peyniri, 3-4 zeytin

15.30 : yayla çorbası, çeyrek porsiyon bezelye yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, çeyrek porsiyon fırında patates yemeği, salata

18.00 : kornet dondurma
20.00 : evde 40 dk kardio -500 kalori :KK73:
Hoş geldin canım aramıza. Menünü yorumlayayım sana da fikir olsun. Öncelikle kahvaltının saati çok geç. Gerçi kahvaltı gibi değilde öğle yemeği gibi yemişsin. Fırında patates yemeğin ve kornet dondurman olmamış. Sporun güzel. Suyunu yazmamışsın.
İyi akşamlar.menumm
Kahvalti 1 dardak su icerim her sabah önce.sonra 3 dilim peynir.1bardak süt.1k kaymak 1 kase yogurt cay

Öglen 4k karabugday 2 dlim patez kizartma turşu.yeşilllik.1 kase vişne kompostasnin meyvesi sadece.

Akşama dogru.3 k recel çay 2 dlim peynir 1 dlm ekmek.1 çuklata parmak.1 kase yogurt saat 4 gibi bitti artik hic bişey yemeden de uyuyucam.

1 lt su
Bol haraket
Yine kaymak var menünde, patates kızartmasını yemememiz lazım. Akşama doğru yediğin reçel olmamış çikolata olmamış. Su çok az olmuş.
Selam kızlar nasılsınız. Ben dün biraz dışarı çıkmıştım yoruldum galiba dikişlerim belim falan çok ağrıyor 2 gündür. İlk sezaryen olduğum güne geri döndüm sanki :KK43:
Dikkat et canım kendine biraz :KK20:
Kullanıcı Adı : merve4416
İsim (İsteğe Bağlı ):Merve
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Elazığ
Boyunuz :155
Kilonuz:66.1
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Kilo, sağlığımı olumsuz etkiliyor. İstediğim kıyafetleri giyebilmek aynaya bakabilmek ve sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Katılmadım
Neden 13. Takım? :Karatay Diyeti uyguluyorum. Bu takımda uygulayan arkadaşlar var. Birlikte başarabileceğimize inanıyorum.
Hoş geldin canım aramıza . Ben de Ebru. Öyle çok fazla bir kilon kalmamış eminim ki burada hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.
Ben de 1 ocakta başlayacağım inşallah :-)
Sen tam dayaklıksın da dur bakalım yakında sana sopa çıkaracağım :sinirli: Önce bir toparla kendini sonrasında nasılsa kurtulacaksın bütün kilolardan. :KK39:
Bugünkü menüm
Sabah (10:00): Peynir, 10 adet zeytin, 3 adet cherry domates, sucuklu yumurta, ananas, 2 adet ceviz
Akşam(17:30):1 lahmacun, 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran ve yeşillik.
Aralarda şekersiz kahve yeşil çay ve limonlu çay.
Spor olarak slim in 6 start it up yaptım
2.5-3 litre su içtim
Gayet güzel bir karatay menüsü olmuş tebrikler :KK9:

Peynir, 10 adet zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 3-4 ceviz,3 adet cherry domates, ananas
Menu harika canim ;)))

Canım kuru meyve yazarken cinsini de yaz lütfen ve 3 öğün çok fazla olmuş. Ayrıca menülerinde hep kaymak görüyorum. Kaymaktan vazgeç lütfen bir süreliğine. Bir de öğünlerinin saatlerini yazman lazım. Su çok az olmuş.

Şu küçük bir parça lavaş olmasa muhteşem bir menü olacakmış. Ama olsun o da nazarlık olsun. Harika gidiyorsun maşallah 41 kere :nazar:

Yok canım şok diyetlere çok karşı bir insanım. Önemli olan sağlıklı beslenmemiz.

Kahvaltındaki kepek ekmekler fazla olmuş yanında yumurta ve peynir olduğu için 2 dilim yemen yeterli. Mümkünse kepek değil de tam buğday ya da çavdar tercih et. Akşam ki patlamış mısır hiç olmamış :sinirli: Bir de diyetimiz süresince patatesten uzak durmamız bizim için oldukça yararlı olacak. Haşlanmış bile olsa patates yemememiz lazım. Kahvaltının saati de çok geç olmuş. Su miktarını yazmamışsın?

İşte bu olmamış :sinirli:

Patatesli yumurta olmamış. Antep fıstığı eğer kavrulmuşsa o da olmamış. Onların haricinde güzel bir menü. Özellikle akşam yemeğinin saati çok iyi :KK9: Gerçi sizin orada gün erken bitiyordu :işsiz:

Geçmiş olsun canım :KK200:

Hoş geldin canım aramıza. Menünü yorumlayayım sana da fikir olsun. Öncelikle kahvaltının saati çok geç. Gerçi kahvaltı gibi değilde öğle yemeği gibi yemişsin. Fırında patates yemeğin ve kornet dondurman olmamış. Sporun güzel. Suyunu yazmamışsın.

Yine kaymak var menünde, patates kızartmasını yemememiz lazım. Akşama doğru yediğin reçel olmamış çikolata olmamış. Su çok az olmuş.

Dikkat et canım kendine biraz :KK20:

Hoş geldin canım aramıza . Ben de Ebru. Öyle çok fazla bir kilon kalmamış eminim ki burada hep birlikte güzel kilolar vereceğiz.

Sen tam dayaklıksın da dur bakalım yakında sana sopa çıkaracağım :sinirli: Önce bir toparla kendini sonrasında nasılsa kurtulacaksın bütün kilolardan. :KK39:
Gayet güzel bir karatay menüsü olmuş tebrikler :KK9:
Teşekkür ederim canım. Umarım kısa zamanda kilolarımızı veririz. Ben Karatay diyetine şeker orucuyla başladım. Bir ayda 6 kilo verdim. Sonra bir hafta yurtdışına çıktım. 2.5 kiloyu geri aldım:( Yurtdışı dönüşü diyetisyenin verdiği listeyle diyete devam ettim ama kilo veremedim. 22 Aralık’ta karataya başlama kararı aldım. 66.9 kiloyla başladım. Bugün 66.2 çıktım. Kilo vereceğime inanıyorum

Canim bu slim in 6 start it youtube baktim bir suru videosu var sen hangisini yapiyorsun linkini atabilirmisin merak ettim ... ne kadae suredir yapiyorsun ise yaradi mi ?

Ayyy hayir olamazzzzz zaten cok az geliyorsun kaptanim valla gözümuz seni ariyor kiiiii....
Butun devlet dairelerinde oyle geçici değil esiminde kurumunda da 1 senedir oyle....sizin kurum gec kalmis ....

Ben açtırmaya çalışacağım bir şekilde çünkü masaüstü pc den girmezsem elimde telefonla hastaların karşısında hiç hoş olmuyor. Zaten herkesin gözü üzerimizde oluyor. İnşallah sorunsuz açarlar. Genelde Kk ya engel gelmiyor. Gündüz gelemezsem akşamları mecbur işi gücü bırakıp gelcem bi şekilde En Büyük KK

İyi akşamlar menumu yazayim
Saat..09.30
Önce su...sinra 3dilim peynir 1b süt.1k kaymak.çayla 1 kuru cenet hurmasi

Öglen 13.00 1 dolu dolu tabak lahana yemegi 2 k yogurt

Akşam16.30 1 dlm peynir.1kase yogurt.3k lahana ögleden kalan.5 tane kuruerik.kuçuklerdi.çayla ben çay manyagiyim.o yuzden kuru meyve ile içyorum
Su yine 1lt.kaptanim artiricam suyu
Ama kaymak ucun danda olsa yerim.çok seviyorum.birakmaya çalişicam.

Kızlar bilginiz varsa eğer bana fikir verirmisiniz lütfen. Şu pesinatsiz ev alma gibi şeyleri olan firmalar varya isim verebiliyormuyuz bilmiyorum vermede sakinca yoksa yazarım. Zahide Yetiş falan da oynuyor ya reklamda falan. Eşim böyle bişeye kalkismak istiyor. Pesinatsiz evi seciyorsin aylik ödeme planı çıkarıyorlar sana falan gibi. Ben saglammi diye tereddüt teyim. Böyle ev sahibi olaniniz varmi

Bence fark edecek :KK39:
Ne güzel degilmi her kes karatay yapiyor.teşekkur edeerim hocama.bizlere en degerli mukafat verdi.sagligmizi da geri verdi.ben kac yildir karatay tarzi besleniyorum.resmen kafam aydin.dincim.rahatim.ödem problemim gitti.daha neler neler. ..onun icin ne kadar teşekur etsem azdir.çokk seviyorum.hocami..

Kızlar bilginiz varsa eğer bana fikir verirmisiniz lütfen. Şu pesinatsiz ev alma gibi şeyleri olan firmalar varya isim verebiliyormuyuz bilmiyorum vermede sakinca yoksa yazarım. Zahide Yetiş falan da oynuyor ya reklamda falan. Eşim böyle bişeye kalkismak istiyor. Pesinatsiz evi seciyorsin aylik ödeme planı çıkarıyorlar sana falan gibi. Ben saglammi diye tereddüt teyim. Böyle ev sahibi olaniniz varmi
Evin icindeyken mi odeme yapiyorsan gayet guzel .ama guvenilir mi bilemedim

Bugunku menu sabah yok
Oglen sat 12
100 ml patates kizartmasi
4 zeytin
1 haslanmis yumurta
50 ml peynir
Cay sekersiz
1 dilim ekmek

Ara yulaf karisimli portakali
3 kasik

Aksam sat 6 30
Hamsi kizartmasi
Salata mevsim
Ekmek 3 orta boy buyday ekmegi
Su 5 su bardagi
Bugun su tuketimin az yapmisim

Patates kızartması olmamış, hamsi de kızartma. Kızartma yemeklerden uzak durmamız lazım canım. Su neredeyse hiç içmemişsin. Bir de saat 12:00 de kahvaltı olmaz çok geç. Ne kadar erken kahvaltı yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar. Unutma bunu.
Bugünkü menüm

Sabah 11
1bardak süt

Öğlen 14.30
3kasik muhallebi
1dilim pizza

Akşam 19.30
Az hindi
Ve az salata

2litre su
45dk yürüyüs
Cankız ne kadar sağlıksız yemişsin fark ettin mi? Pizza, muhallebi. Olmamış canım. Yürüyüşün çok güzel ama.
Hafta sonu tatil degilmi yaaa menu yazcazmi :KK70:
Evet canım tatil yok menü yazıyoruz :KK20:
Hemm yazarim madem bundan sonra beni deneme suresi listesine niye almiyoolarr yahuu
Bu haftanın free listesini yapamadım canım çok yoğundu. Normalde ana liste harici herkes free listede.
Günaydın dicem ama öğle oldu :deli:

İşteyim biraz yoğunum giremiyorum o yüzden.

Dün yine yoğun bir gündü diyeti bozdum :olamaz: ama 35 dk tempolu yürüyüşümü yaptım :sampiyon:
Bozuyorsun bu aralar üst üste. Ucu kaçmadan toparla lütfen kendini.
Biz listeye ne zaman giricez
Deneme süreniz bittikten sonra takım kurallarına uyuyor ve menülerinizi düzenli paylaşıp kaçamak yapmıyorsanız listeye alınacaksınız canım.
60 dakika yürüyüş bandında yürüdüm
15 dakika eliptik yaptım :süslü::süslü::süslü::süslü: duşumuda aldım oh kendimi çok hafif hissediyorum :KK66:
Maşallah yaaaa hayranım senin şu sporlarına. Ben senin kadar spor yapsam şimdiye 34 bedene inerdim valla :işsiz::işsiz:
Valla canım ancak 5 ocakta başlıcam diyete maaş o zaman yatıyor alışveriş imi yapıp Bismillah dicem inşallah. Hayatımda ilk defa benim dışımda bir sebepten diyet yapamıyorum. Tartılma dım hiç bilmiyorum ama kilo aldım tabi secemiyorumki mecburen yiyorum. Ben ocak 5 ten itibaren menu paylaşımı yaparım takima ama tartiya 15 gün yaklasmayi düşünmüyorum. Kilo alinca çok moralsiz oluyorum
Canım diyet yapabilmen için illaki alışveriş şart değil. Kendini öyle şartlandırma. Karbonhidrat tüketiyorsan bile miktarını az tut. Sonuçta aldığın kaloriden çok harcarsan zaten kilo verirsin. Madem sağlıklı yiyecek yok o zaman az tüket çok harca.

Bugun menu
Kararay kahvaltisi 10.00
2 yumurta yagda
1.5 yk lor peynir
5 yesil zeytin
1 salatalık
8 findik

Aksam 16.30
1 kase tarhana çorbası
4 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt
2 hurma