Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eklentiler

• F8C90AC8-4B33-4BDD-8DA3-D145AC5B725C.webp
    F8C90AC8-4B33-4BDD-8DA3-D145AC5B725C.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 25
asya_01 asya_01 biz de bi ara belediyenin kooperatifine girdik. Aylık ödemesi yüksekti kira da var tabii. Bizi çok zorladı hissemizi satmak zorunda kaldık:( kurada çıksaydık kira ödemeyecektik daha kolay olacaktı ama çıkmadı bi türlü. Eğer kiradayken ödeyecekseniz çok zorlar hayat standartlarını çok zorlaman gerekiyor.

13. takımın güzel fit hatunları , haftaya 2li yarışlar yapalım mı kendi aramızda ? iki kişi arasında kim çok kilo verecek bakalım:KK73::KK73::KK73::KK73:
cuma herkes kilo bildirimi yaptıktan sonra katılmak isteyenler arasında eşleştirme yapalım :deli::deli::deli:
nedersiniz ? tabii katılım şartı hergün düzenli menü verilecek rakibinin menüsüne yorum yapılacak tatlı tatlı atışmalar yaparız ;)

Evet gördüm içerik silmekten sanırım:KK43: iyide yazmış sonra pişman olmuş silmiş. Baharın yazısını görmüş konu uzamasın diye düşünmüş:KK43: mesajı da geri getirmişler :KK43: böyle daha kötü olmamış mı off :KK43:
msj niye tekrar geri getirildi ki onu anlamadım silmiş noktalar koymuş ... sanırım birileri şikayet etti neyse sağlık olsun yarın döner aramıza ;)

kaptanımızla görüştüm herkese çoook slm var yarın görüşürüz diyor :KK36::KK36::KK36::KK36:

Gunaydin canim , oncelikle kan degerlerine baktir ... demir düşüklüğü , b12 , ve d vitamini eksikligi sac dokulmesi oluyor...
Benimde saclarim cok dokuluyordu bu degerlerim biraz yukseldi toparladi saclarim ..
Bak bu aklıma gelmedi bi aile hekimine gideyim çok teşekkürler ayrıca yine bir bakım kürü almam lazım inceledim sanırım en iyisi kerastase

asya_01 asya_01 biz de bi ara belediyenin kooperatifine girdik. Aylık ödemesi yüksekti kira da var tabii. Bizi çok zorladı hissemizi satmak zorunda kaldık:KK43: kurada çıksaydık kira ödemeyecektik daha kolay olacaktı ama çıkmadı bi türlü. Eğer kiradayken ödeyecekseniz çok zorlar hayat standartlarını çok zorlaman gerekiyor.
Evet canım yaa suan çok erken dedim zaten eşime evet mantıklı konuşuyor ama ters gidersede çok yipraniriz hele kendimizi toparlayalim biraz dedim

Back
X