Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 günlük ban yediAhh kaptan nereye gittin![]()
hambuger olmamış canımGünaydın kızlar
25.12.2018
9.00 :
1 parça avakado
1 kuru incir
1 kupa sütlü tarçınlı kahve
12.00:
Yarım ekmek tost
Çay
19.00
1,5 porsiyon hamburger
2 bardak ayran
22.00
1 hurma
Evet gördüm içerik silmekten sanırım1 günlük ban yedi( yarın gelir canım
msj niye tekrar geri getirildi ki onu anlamadım silmiş noktalar koymuş ... sanırım birileri şikayet etti neyse sağlık olsun yarın döner aramızaEvet gördüm içerik silmekten sanırımiyide yazmış sonra pişman olmuş silmiş. Baharın yazısını görmüş konu uzamasın diye düşünmüş
mesajı da geri getirmişler
böyle daha kötü olmamış mı off
![]()
Nokta koyduğundan sanırım. Aynen sağlık olsun. Selamlarımı söylemsj niye tekrar geri getirildi ki onu anlamadım silmiş noktalar koymuş ... sanırım birileri şikayet etti neyse sağlık olsun yarın döner aramıza![]()
söylerim canım , okur burayı zatenNokta koyduğundan sanırım. Aynen sağlık olsun. Selamlarımı söyle![]()
İyi çok ceza almayınca kısa cezası ben bi banlanınca baya giremiyorum :)kaptanımızla görüştüm herkese çoook slm var yarın görüşürüz diyor![]()
hahahahİyi çok ceza almayınca kısa cezası ben bi banlanınca baya giremiyorum :)
Bak bu aklıma gelmedi bi aile hekimine gideyim çok teşekkürler ayrıca yine bir bakım kürü almam lazım inceledim sanırım en iyisi kerastaseGunaydin canim , oncelikle kan degerlerine baktir ... demir düşüklüğü , b12 , ve d vitamini eksikligi sac dokulmesi oluyor...
Benimde saclarim cok dokuluyordu bu degerlerim biraz yukseldi toparladi saclarim ..
Ama böyle bir sürü mesajı nasıl cevaplayacağım
Her mesajın sonundaki quate nin altına yazacaksın canım. Dur onu da çekeyimAma böyle bir sürü mesajı nasıl cevaplayacağım
şuan benimde öyle canım hatta sabah bu karatay bende niye işe yaramıyor diye söyleniyordumArkadaşlar kilo vermem durdu Cuma’dan beri veremiyorum kaçamak yapmadım nedir sebebi sizce
Evet canım yaa suan çok erken dedim zaten eşime evet mantıklı konuşuyor ama ters gidersede çok yipraniriz hele kendimizi toparlayalim biraz dedimasya_01 biz de bi ara belediyenin kooperatifine girdik. Aylık ödemesi yüksekti kira da var tabii. Bizi çok zorladı hissemizi satmak zorunda kaldık
kurada çıksaydık kira ödemeyecektik daha kolay olacaktı ama çıkmadı bi türlü. Eğer kiradayken ödeyecekseniz çok zorlar hayat standartlarını çok zorlaman gerekiyor.