Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başlangıç 09 Aralık kilo 65
Geçen Cuma 62,7
Bugün 63,1

Fark +400

Bilmiyorum niye böyle oldu çok moralim bozuk hiç kaçamak yapmadım dikkat ediyorum biraz da spor yapıyorum ne olabilir sebebi

Moral bozacak bir şey yok canım. Menülerini tam olarak takip edemediğim için bir yorum yapamayacağım ama bu hafta gözüm üzerinde olsun. Çünkü seni bu hafta listeye alacaktım. + çıktığın için bu durumda almam kötü olacak. O yüzden haftaya senden listeye bomba gibi bir giriş bekliyorum.

eşleştirmeler hazır :KK73::KK73::KK73::KK73:

Gonul83 Gonul83 ve M merve4416

madamhd madamhd ve gezgintosbaaa gezgintosbaaa

@umudum2 ve M minomelek

ada81 ada81 ve @Mayis24

LAydLiNe LAydLiNe ve zambak86 zambak86

evet kızlar bu ikili yarışlarda bakalım haftaya kim kazanacak :KK73::KK73::KK73::KK73:
rakibinden fazla kilo kilo veren kazanır yüzde hesabına değil normal verilen kilo kaybına bakılacaktır....
rakibinin menüsüne yorum yapmak zorunlu tatlı sataşmalar olabilir :KK66:)) spor çok yapılıp karşı tarafa nispet yapılabilir :KK9::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9:

zambak86 zambak86 işin bitti canım her akşam menülerini tek tek kontrol edeceğim. Ve artık şu takıma uğramama olayını çözelim çünkü biliyorsun ki bu bizim için büyük sıkıntı. Eğer bu hafta da düzeltemezsek menüleri maalesef haftaya seni izne ayırmak zorunda kalacağım. Lütfen her akşam bir kez bile olsun gel ve menünü yaz. Hem rakibimsin artık ona göre :KK53:

Dünkü menüm
11::00
3 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir 1 avuç ceviz
Yeşil çay

18:00
1 lahmacun biraz salata
Yarım muz
Ayran

Spor yok su bilmiyorum

Dünkü menüm
11::00
3 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir 1 avuç ceviz
Yeşil çay

18:00
1 lahmacun biraz salata
Yarım muz
Ayran

Spor yok su bilmiyorum

Karatay yapıyorsun biliyorum canım ama benim bu menüde dikkatimi çeken en kötü şey maalesef ki kahvaltının saati. Yediklerin çok güzel hem de sağlıklı. Ama bence kahvaltını biraz erkene çevir ve karataya uymasa bile iki öğünün tam ortasında bir ara öğün yap. Meyveyi de o ara öğünde tüket. Suyu da mutlaka ölçülü iç ki az mı içiyorsun çok mu içiyorsun bilelim. Spor yapmaya çalış çünkü verilecek az bir kilon var. Eğzersiz olmadan sadece diyetle gitmiyor son kalan kilolar. Her gün yapamasan bile haftada en az 3 gün mutlaka en az 35 dakika spor lazım.

M melis08 ne zaman uyandırsınlar bizi kış uykusundan...
ben toprağın altından 5 m derindeyim sanırım
bir şekilde kendime gelmem lazım
böyle olmayacak çünkü...
ben tekrar 60 üzerine çıktım. :KK35:

M melis08 ne zaman uyandırsınlar bizi kış uykusundan...
ben toprağın altından 5 m derindeyim sanırım
bir şekilde kendime gelmem lazım
böyle olmayacak çünkü...
ben tekrar 60 üzerine çıktım. :KK35:

Kendine gel artık bak ben buradayım. Hadi bu kez her şeye yeniden başlayıp bitirilim artık bu işi ne dersin?

kilo bildirimi yapmadım hala
60.5 :KK57::oha:
artık beni yanardağ krateri içine mi atarsınız
50 katlık gökdelenin tepesinden mi
ya da köpek balıklarının ortasına...
ay bezdim kendimden :kızgın::kızgın:

canım bazen kilo verme duruyor bunun için çok fazla moralini bozma ne yapabiliriz.. belki sporu biraz daha artırabilirsin biraz yeşil çay içebilirsin metabolizmanı hızlandırmaya yardımcı olacaktır... ben inanıyorum haftaya daha iyi gidecek :KK66:))
. Yamam dediğin gibi yapacağım sporu arttırıp yeşil çayı bir kupa daha artıracağım
Haftaya gerçekten kilo vereceğim Allah’ın izniyle tabi M merve4416 kork benden :KK76:

@umudum2 ve M minomelek

ada81 ada81 ve @Mayis24

evet kızlar bu ikili yarışlarda bakalım haftaya kim kazanacak :KK73::KK73::KK73::KK73:
rakibinden fazla kilo kilo veren kazanır yüzde hesabına değil normal verilen kilo kaybına bakılacaktır....
rakibinin menüsüne yorum yapmak zorunlu tatlı sataşmalar olabilir :KK66:)) spor çok yapılıp karşı tarafa nispet yapılabilir :KK9::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9:
ya çok iyi oldu ben yarış rekabet hırs tatlı tatlı atışmalar çok severim bu bizi hedefe ve doğrudan başarıya götürecektir hay aklınla bin yala rakibimi de sevdim kız Merve hazırmısın:KK49:

Moral bozacak bir şey yok canım. Menülerini tam olarak takip edemediğim için bir yorum yapamayacağım ama bu hafta gözüm üzerinde olsun. Çünkü seni bu hafta listeye alacaktım. + çıktığın için bu durumda almam kötü olacak. O yüzden haftaya senden listeye bomba gibi bir giriş bekliyorum.
ya aslında burda yazan çoğu kişiye göre iyiyim bence tamam haftaya artık Ne yapalım sanada kolay gelsin bebeğine çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inşallah:dua:

Bu arada listemizi şimdi hazırlayamayacağım. Hastaneye tekrar gideceğim sonuçları göstermek için. 16:30 dan sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa. Ben de kilo bildirimimi yapayım. Maalesef bu hafta saçma sapan beslendim. Hiç dikkat etmedim yediklerime ve öğün saatlerime. Üzerimde kötü bir enerji var. Bunun sonucunu da kötü bir şekilde aldım. Geçen hafta da ödemlerden dolayı sabittim zaten.

Geçen hafta: 64.7

Bu hafta: 65.3 :KK61::KK61:

-600 :KK20::sinirli::KK4:

. Yamam dediğin gibi yapacağım sporu arttırıp yeşil çayı bir kupa daha artıracağım
Haftaya gerçekten kilo vereceğim Allah’ın izniyle tabi M merve4416 kork benden :KK76:

ya çok iyi oldu ben yarış rekabet hırs tatlı tatlı atışmalar çok severim bu bizi hedefe ve doğrudan başarıya götürecektir hay aklınla bin yala rakibimi de sevdim kız Merve hazırmısın:KK49:

ya aslında burda yazan çoğu kişiye göre iyiyim bence tamam haftaya artık Ne yapalım sanada kolay gelsin bebeğine çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inşallah:dua:

İyisin canım iyisin kötüsün demedim sadece listeye girerken kilo vermiş olman gerekiyor. Sen geçen haftaya göre kilo almış görünüyorsun o yüzden almadım. :KK39:

kilo bildirimi yapmadım hala
60.5 :KK57::oha:
artık beni yanardağ krateri içine mi atarsınız
50 katlık gökdelenin tepesinden mi
ya da köpek balıklarının ortasına...
ay bezdim kendimden :kızgın::kızgın:

Senin rakibin var mı? Ada'nın yaptığı listede eğer yoksa seni de düelloya davet ediyorum :KK53::KK53:

Dün akşam bir belgeselde gördüm, pamuk isimli bir köpekbalığı cinsi varmış. Dişleri yok gibi bir şey. Avını tüm tüm yutuyor koparamıyor :KK70::KK70: Biraz daha kendine gelmezsen seni onlara veririm. Bu arada öğüttükleri de solungaçlarından geri çıkıyordu :KK53::KK53:

Kilo bildirimi
Başlangiç 78/8 gr
Gecen hafta kilo 76 /7
Bugunku tartim 75 kilo@
LAydLiNe LAydLiNe

Günaydın kızlar
22 Aralık ta 66.9 ile başlamıştım
Bugünkü tartı sonucum 64.3
İkili yarışlara katılmak istiyorum ada81 ada81

benim kiloma gelecek olursak salı günü yaptığım kaçamaklar beni bitirdi ... birden ne oluyorsa cozutup hiç yemiyecekmişim gibi herşeye saldırdım...regli yaklaştı onun etkisi diye düşünüyorum:KK51::KK51:

geçen hafta : 70,900
bu hafta : 70,700
giden : -200
yüzde :0,28

LAydLiNe LAydLiNe

Kizlar gunaydin.
Gecen hafta 53.80...54.00kiloya da ciktim

Bu hafta 52.80
Fark.1.20.
Gelecek hafta hedefim.51.90...
Görmek

21 Aralık 2018: 69 kg
28 Aralık 2018: 68.4 kg

1 haftada 600 gr verdim

Harikasınız kızlar :KK9::KK9::KK9:

Başlangıç 09 Aralık kilo 65
Geçen Cuma 62,7
Bugün 63,1

Fark +400

Bilmiyorum niye böyle oldu çok moralim bozuk hiç kaçamak yapmadım dikkat ediyorum biraz da spor yapıyorum ne olabilir sebebi

Canım vücudundaki kas oranı arttıysa fazla gibi çıkmış olabilirsin ya da bazen vücud kendini korumaya alıyor az yediğinde özellikle. Öyle bişeyler olmuş olabilir

Kızlar öncelikle hepinizden kocaman kocaman özürler diliyorum. Son zamanlarda sizlerle ilgilenemez oldum. Eskiler biliyordur ama yenilerin bir kısmıyla henüz tanışamadım bile, bu aralar iş yerim çok yoğun. Nedeni hastanenin otomasyon sisteminin değişmesi. Bugün de küçük kızım hastalandı. Gece önce kustu, sonra ishal oldu. Sabah işe giderken onu da yanımda götürüp muayene ettirdim. Genel durumu biraz kötüydü sıvı takviyesi verdiler. Şimdi de tahlil sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. Bu arada listemizi oluşturmak için geldim. İnşallah bundan sonra her şey hepimiz için güzel olacak :KK36:

Geçmiş olsun kaptan

@umudum2 ve M minomelek

ada81 ada81 ve @Mayis24

gezgintosbaaa gezgintosbaaa kork benden bu hafta bomba gibi gelecem inşallah :KK49: :halay:

Senin rakibin var mı? Ada'nın yaptığı listede eğer yoksa seni de düelloya davet ediyorum :KK53::KK53:

Dün akşam bir belgeselde gördüm, pamuk isimli bir köpekbalığı cinsi varmış. Dişleri yok gibi bir şey. Avını tüm tüm yutuyor koparamıyor :KK70::KK70: Biraz daha kendine gelmezsen seni onlara veririm. Bu arada öğüttükleri de solungaçlarından geri çıkıyordu :KK53::KK53:

dişleri olan bir köpekbalığı daha korkutucu olurdu.
aslında daha iyi bir ceza buldum!! piranha :KK53::KK53:
hiç acımam kendime :KK70::KK70:

Back
X