Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

09:00 1 muz biraz ceviz
10:00 2 Küçük dilim tahıllı ekmek birinin üstünde nutella vardı
Peynir,zeytin
2çatal helva
Rezene çayı

(Evde hiç malzeme kalmadı yumurta dahil bunları da yemeSem aç kalacaktım)

16:00 kuzu et haşlama bir adet patates haşlama
2 bardak ayran
Yarım ayva (güzel tok tutuyor)

18:00 1 lokum
1 adet Biskrem
Bir bardak siyah çay

40 dk tempolu yürüyüş
2,5 lt su

09:00 1 muz biraz ceviz
10:00 2 Küçük dilim tahıllı ekmek birinin üstünde nutella vardı
Peynir,zeytin
2çatal helva
Rezene çayı

(Evde hiç malzeme kalmadı yumurta dahil bunları da yemeSem aç kalacaktım)

16:00 kuzu et haşlama bir adet patates haşlama
2 bardak ayran
Yarım ayva (güzel tok tutuyor)

18:00 1 lokum
1 adet Biskrem
Bir bardak siyah çay

40 dk tempolu yürüyüş
2,5 lt su
Çok güzel bir menü canım afiyet olsun :) :)Yürüyüş olmamış evde dinlenseydin kendini yormasaydın :)

Gunaydin herkeseeee
Ben karatayi birakiyorum kilo veremiyorum ..:mad::mad:
30 aralikta regli olmam lazimdi reglide gecikti sinirlerim zip zip :mad::mad:
Normal kendim daha once bi diyet yapmistim zorda olsa uzun surede olsa 10 kilo vermistim onun gibi bisey yapacam :KK51::KK51:

Selam kızlar

Bu saatte uyanık olanınız yoktur muhtemel. Sabah kalkınca okursunuz. Biz yine acillerdeyiz. Gülce’ nin hastalığı tekrarladı. Sabaha kadar da buradayız muhtemelen. Merak etmeyin olur mu öpüyorum hepinizi kocaman
Gecmis olsun canim..

Kızlar çocuklarınız hasta olunca nasıl bir yol izliyorsunuz burun akıntısı hapşırık öksürük hafif ateş
Canim , ben hasta olmasin diye oncede onlem almaya calisiyorum tabii yine hasta oluyor ama hafif geciriyor...
Her sabah 1 bardak portakal suyunun icine pekmez koyuyorum cok iyi geldi vucud direncine...
Harnup pekmezi veriyorum 1 tk hergun.
Ihlamur bal limon karisimini aksamlari
veriyorum..
Hergun mutlaka meyve yediririm..
Hergun kuruyemis veririm...
Öksürük icin ayaklarinin altina vikis sürüyorum biraz iyi geliyor tavsiye ederim.
Atesi 38.4 gorunce mutlaka dr goturuyorum cunku korkarim atesten...
Tabii biz nekadar bakarsak bakalim okul ortamından aliyorlar hastaligi...
Gecen sene kizim ilk krese basladi cok hastalanmisti ben panik haldeydim bana bi dr gecen sene uzulme annesi aksine sevin bagisikligi guclenecek hic hastalanmayan cocuktan korkun dedi. ...

herkese merhaba...
güne güzel başladım. yılbaşı ama daha çok misafir ayağına iyice cozuttum. alkoller, künefeler, pastalar, mezeler, et yemekleri... 2-3 gün boyunca... 61 i de geçmişim... artık yuh diyorum kendime...

sabah kalktığımda vücudum bile artık yeter diye bağırmaya başladı...
sebze detoksu uyguladım sabah kahvaltı niyetine...
çok iyi geldi...

İyi akşamlar kızlar ben eski üyelerden döneceğim demiştim ama işler o kadar yoğundu ki ben bende değildim maalesef kilomu koruyamadım Eski kiloma geri döndüm tekrar aranıza döneceğim çünkü tek başına mutlu olmak çok zor birlikten kuvvet doğuyor umudum sen ne güzel almamışsın adacım Sevgili kaptanım sizlerede selamlar ada81 ada81 3oglanannesi 3oglanannesi LAydLiNe LAydLiNe
Eskilerden başka kim var göremedim
Herkese iyi geceler
Hoşgeldin canım. Almaya başladım bende oyuzden hemen geldim buraya.sen kaç kilo oldun.

Canim iki li yarişmada beraberiz.
Kusuruma bakma canım. Yarışmanın başladığını ve seninle eleştigimide bilmiyordum giremedim bu aralar.eyvah şimdi bu hafta çok sıkı tutup seni yenmem lazım. Sen kaç kilosun canım şuan. Takip edeceğim seni inş.

şuan düşünüyorum sanırım ben diyetisyene gidecem vermem gereken 10 kilo var böyle olmayacak beceremiyorum hep başa dönüyorum... karşı komşum diyetisyene gidiyor 84 kilo ile başladı 3,5 aydır gidiyor şuan 71 kilo ve üstelik sıfır spor çünkü çalışan bayan ayrıca arada kaçamak yapmış ona ragmen kilo gitti diyor...

listesine baktım benim kesinlikle yapamam dediğim 6 öğün şeklindeydi .. bende snein gibi düşünüyordum dedi ben çalışan bayanım bununla mı uğraşacam dedim diyor ama eşimde bana eşlik edince listeyi uygulayınca güzel kilolalar gitti diyor... ayda iki kere çağırıyor dedi böylece diyetisyene gidip tartılacam diye bi heyecan oluyor dedi....

fiyatıda uygun ayda 100 tl ve iki kere çağırıyor .... ne kaybederim demi kızlar şimdiye kadar çırpındım olmadı bu seferde bırakayım işi gücü bir ay diyetisyenin dediğini yapayım bakalım gidecek mi ? şimid yarı yıl tatilinde ablamlar bize gelebilirlermiş onlar gelsin gitsin başlıyayım diyorum diyetisyene o zamana kadar yine elimden geleni yapayım....

nasıl fikir ?:KK51::KK51:

Kusuruma bakma canım. Yarışmanın başladığını ve seninle eleştigimide bilmiyordum giremedim bu aralar.eyvah şimdi bu hafta çok sıkı tutup seni yenmem lazım. Sen kaç kilosun canım şuan. Takip edeceğim seni inş.
hadi bakalım canım , iki günü iyi değerlendir ;))

01.01.2019
10.00:
1 kupa sütlü tarçınlı kahve
3 hurma

16.00 :
3 dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost +1 yumurta
Şekersiz çay

22.00 :
1 kase yoğurt
3 hurma

2.5 litre su

şuan düşünüyorum sanırım ben diyetisyene gidecem vermem gereken 10 kilo var böyle olmayacak beceremiyorum hep başa dönüyorum... karşı komşum diyetisyene gidiyor 84 kilo ile başladı 3,5 aydır gidiyor şuan 71 kilo ve üstelik sıfır spor çünkü çalışan bayan ayrıca arada kaçamak yapmış ona ragmen kilo gitti diyor...

listesine baktım benim kesinlikle yapamam dediğim 6 öğün şeklindeydi .. bende snein gibi düşünüyordum dedi ben çalışan bayanım bununla mı uğraşacam dedim diyor ama eşimde bana eşlik edince listeyi uygulayınca güzel kilolalar gitti diyor... ayda iki kere çağırıyor dedi böylece diyetisyene gidip tartılacam diye bi heyecan oluyor dedi....

fiyatıda uygun ayda 100 tl ve iki kere çağırıyor .... ne kaybederim demi kızlar şimdiye kadar çırpındım olmadı bu seferde bırakayım işi gücü bir ay diyetisyenin dediğini yapayım bakalım gidecek mi ? şimid yarı yıl tatilinde ablamlar bize gelebilirlermiş onlar gelsin gitsin başlıyayım diyorum diyetisyene o zamana kadar yine elimden geleni yapayım....

Bence güzel

bence güzel fikir. bazan birinin desteği motivasyonda çok etkili oluyor. denemekle birşey laybetmezsin :KK15:

Back
X