Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım istemedi ve fırsatım olmadı, aslında akşam acıktım ama saat geç olmuştu geç saatte yediğim kilo yapar diye hurma yoğurt yedim, en hafif yiyebileceğim şeyler onlar vardıCanim afiyet olsun gayet kalırız ama biraz az olmamış mı ?
Sen de karnabahar mı yiyecektin sanki :) :)10:00 bir çatalın ucuyla reçel
2,5 haşlanmış organik yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Elma aromalı yeşil çay
13:00 bir adet greyfurt
Et haşlama minicik patates haşlama bir adet
16:30 bir tabak mantı
1 elma
Mantıyı kendim yaptım hamuru çok inceydi ekmek yemediğim için masum gördüm kendimce
2,5 lt su
Mutlaka Leslie yapacağım uyumadan
Hayırlı uğurlu olsun canımArkadaşlarım selamnapiyorsunuz Nasılsıniz. Kızlar bugünün tarihini atıyorum 3 ocakta tam anlamıyla maratona başladım Allah in izniyle
![]()
İyi de benim ki LAydLiNe ile yakın değil , bırak yakınlığı yanından bile geçmezkilollarını en yakın olan çiftleri seçmeye çalıştım o yüzden sizi eşleştirdim .. seninde maşallahın var çok azimlisin![]()
Hmm bak bunu bilmiyordum havucun pişince glisemik indeksinin yükseldiğini sağol öğrenmiş oldumSorabilirsin canım elimden geldiğince yardım ederim. Evet ben kahvaltıda bir tane yerdim. Sadece havuç, kırmızı lahanadan salata da yapardım yemeklerin yanında. Havuç pişince glisemik indeksi yükseliyor. Çiğ haliyle yiyebilirsin.
Hadi bakalım inşallahArkadaşlarım selamnapiyorsunuz Nasılsıniz. Kızlar bugünün tarihini atıyorum 3 ocakta tam anlamıyla maratona başladım Allah in izniyle
![]()
evet canım sizi biliyorum kaptanıma açıklama yapmıştım , ikinizde yoğunluğunuzdan dolayı takıma az geliyordunuz o yüzden sizi eşletirdim.... çünkü biri çok gelir diğeri gelmezse diğer kişinin enerjisi düşüyor bu yüzden sizi eşleştirdimİyi de benim ki LAydLiNe ile yakın değil , bırak yakınlığı yanından bile geçmez![]()
Aslında karşımdaki azimli olsa ben çok çabuk motive olurum da işte neyse zaten benim taşınma telaşım var yine de elimden geleni yapıyorumevet canım sizi biliyorum kaptanıma açıklama yapmıştım , ikinizde yoğunluğunuzdan dolayı takıma az geliyordunuz o yüzden sizi eşletirdim.... çünkü biri çok gelir diğeri gelmezse diğer kişinin enerjisi düşüyor bu yüzden sizi eşleştirdim![]()
Hadi bakalım inşallah![]()
ne zaman taşınıyorsun canım ?Aslında karşımdaki azimli olsa ben çok çabuk motive olurum da işte neyse zaten benim taşınma telaşım var yine de elimden geleni yapıyorum
2 hafta sonrane zaman taşınıyorsun canım ?
Çok güzel süper bir ara öğün
sağol canım , regli gecikti tatlı krizime iyi geldiÇok güzel süper bir ara öğün
allah kolaylık versin çocuklarla bu hava zor ..2 hafta sonra
Arkadaşlarım selamnapiyorsunuz Nasılsıniz. Kızlar bugünün tarihini atıyorum 3 ocakta tam anlamıyla maratona başladım Allah in izniyle
![]()
Aminn canım çok sağolallah kolaylık versin çocuklarla bu hava zor ..