Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Boyum ya 1,53 ya 1,54 öyle birşey kendimi en iyi hissettiğim kilo 54 idi 52 ye kadar yolu var fazlasını istemem bunu işin 8-10 kilo vermem gerekiyor LAydLiNe LAydLiNe

10:00 bir çatalın ucuyla reçel
2,5 haşlanmış organik yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Elma aromalı yeşil çay

13:00 bir adet greyfurt
Et haşlama minicik patates haşlama bir adet

16:30 bir tabak mantı
1 elma

Mantıyı kendim yaptım hamuru çok inceydi ekmek yemediğim için masum gördüm kendimce
2,5 lt su
Mutlaka Leslie yapacağım uyumadan
Sen de karnabahar mı yiyecektin sanki :) :)

Sorabilirsin canım elimden geldiğince yardım ederim. Evet ben kahvaltıda bir tane yerdim. Sadece havuç, kırmızı lahanadan salata da yapardım yemeklerin yanında. Havuç pişince glisemik indeksi yükseliyor. Çiğ haliyle yiyebilirsin.
Hmm bak bunu bilmiyordum havucun pişince glisemik indeksinin yükseldiğini sağol öğrenmiş oldum:super:

İyi de benim ki LAydLiNe ile yakın değil , bırak yakınlığı yanından bile geçmez :KK70:
evet canım sizi biliyorum kaptanıma açıklama yapmıştım , ikinizde yoğunluğunuzdan dolayı takıma az geliyordunuz o yüzden sizi eşletirdim.... çünkü biri çok gelir diğeri gelmezse diğer kişinin enerjisi düşüyor bu yüzden sizi eşleştirdim :KK15:

evet canım sizi biliyorum kaptanıma açıklama yapmıştım , ikinizde yoğunluğunuzdan dolayı takıma az geliyordunuz o yüzden sizi eşletirdim.... çünkü biri çok gelir diğeri gelmezse diğer kişinin enerjisi düşüyor bu yüzden sizi eşleştirdim :KK15:
Aslında karşımdaki azimli olsa ben çok çabuk motive olurum da işte neyse zaten benim taşınma telaşım var yine de elimden geleni yapıyorum

20190103_140331.webp

Ara ogunum bu ;))

Ben dünkü menümü yazmadım sanırım
03.01.2019
8.30 :
1 hurma
1 kayısı
1 kupa sütlü tarçınlı kahve

11.00 :
Soğanlı yumurta (1 yumurta)
3 çatal köy peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

16.00 :
1 kase yeşil mercimek çorbası

17.30 :
1 fincan sade kahve
1 kare bitter çikolata

19.30 :
2 tavuk but + sebze
1 bardak ayran

Gece 2 de 2 oreo :(

2.5 litre su

allah kolaylık versin çocuklarla bu hava zor ..
Aminn canım çok sağol
Bir de gurbetteyim kimse yok eşim şehir dışında herşeyi tek başıma halledicem 2 çocuk bir bebek, bir de çocukların yazılı haftaları onları çalıştırıyorum o yüzden çok stresliyim bu ara çok üstüme gelmeyin olur mu düzenli girmezsem eğer :)

Back
X