• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amma kaynatmışsınız yahuuuuuu maşallah :KK70::KK70::nazar::nazar:

Liste dışı bişey yemiş olsamda listeden bişey azaltmamam gerektiğini söylüyor diyetisyen. Günde 3 ya da 4 meyvem var

Annem yanımdaydı onunla beraber memlekete geldim. İki hafta burdayım nasipse

Normalde zarar vermezde miden hassassa etkiler mi bilemedim canım bi dene istersen. İştahta kesdiği söylenir bende pek bişey iştah kesmez ama :işsiz:

Evet bugün yolculuktan dolayı dengem şaştı maalesef. Kaptanım diyetisyenin pekmezi 1 tk kahvaltıya eklemesini ben istedim tatlı krizlerim olmasın diye. Kaçamak yapmış olsamda listede kaçamağı karşılayan birşey yoksa eksiltme yapmıyorum. Çünkü yağ, karbonhidrat, sebze, protein, meyve herşeyi günlük almam gereken dengede ayarlayarak aynı zamanda kalori hesabı yaparak veriyor. Daha önce listeyi kafama göre değiştirdiğim için kilo almıştım. O yüzden mümkün olduğunca listeden sapmamaya çalışıyorum. Nasipse pazartesi diyetisyene gidecem o zaman meyveyi 2 ye düşürmesini istiyeceğim. Birde benim yatma saatim çoğu zaman 1i buluyor ve birde biliyorsun ki emziriyorum o yüzden akşamki ara öğünü yapmazsam ölürüm açlıktan. Kafama göre diyet yapıyor olsam dediklerinizi yapıyım dicem ama şuan bi listeye bağlı gidiyorum ve ablam aynı diyetisyene gidiyor benzer liste uyguluyor 4,5 ayda 12 kilo verdi görünce şaşırdım baya incelmiş :ruh: Kaçamaklarıma kızın :sinirli: saçımı çekin :KK4: ama liste konusunda kilo verebildiğim sürece bu şekilde devam edeceğim inşallah

Canım sen aynen bildiğin gibi yap yani listene uy. Sizler takıma yeni başladığınız dönemde benim yoğunluğum çoktu o nedenle hepinizi teker teker tutamadım aklımda. Kilona ve emzirmene göre gayet iyi menü. Sadece ve sadece bu menüye kaçamak ekleme sakın. O zaman süper kilolar verirsin. Meyveyi dediğin gibi iki porsiyona indir ve akşam ki aranı da yap. Hem emzirip hem geç yattığın için zaten kalmaz ama o arada bence meyve tercih etme. Bunu diyetisyene de söyle. Meyve harici bir ara versin sana. Diyetisyen listelerine zaten daha önceden de yorum yaptırmıyordum kimseye. Çünkü bir süre böyle devam etmen gerekli. Sonra yavaş yavaş işi çözeceksin ve gerisi çorap söküğü gibi gelecek arkasından. Sadece pes etmeden bizimle devam et. Ben güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum hep birlikte.
yok hiç gitmez ben bir tane biskrem bugün koklaya koklaya mahvoldum ama yemedim o işkence bana 500 gr verdirmiştir heralde :)

belki bir gün yolun düşer :)
Çöpe gitmesin diye yediklerimden zaten bu haldeyim ama epey bir azaldı eskiden daha çok çöpe gidiyordu allah affetsin şimdi ayarlıyorum pirinci de sadece sarmalarda kullanıyorum ama onun yerine bulgurla deneyeceğim eşim buna isyan edecek muhtemelen:))
Benim eşim uzun süre isyanlarda kaldı akşam yemeklerini onunla yemediğim için ama artık o da alıştı. Geç vakit olunca yemiyorum akşamları. Seninki de bulgura alışır artık hem bulgur sağlıklı :KK70::KK70:

Gezmeyi çok seven insanım belki bir gün düşer yolum :KK36::KK36:

Simdi benim 3 ogun yiyip ara yapan arkadaslarim sizlere sorum var:confused::confused::confused:
Hafta sonlari malum daha gec kalkiliyor kahvalti hazirlama fasli uzuyor neyse yani ben yinede 10 da yaptim kahvaltimi.
Biz her cumartesi 12.00 gibi evden cikar 15.30 a kadar disarda oluyoruz...
Once guzel bi pazar yapiyoruz sonra carsi geziyoruz... sonrada avm derken eve geliyoruz...
Boylece eve gelip yemeyi hazirlamam 16.00 buluyor. Evde yemek yoksa onu pisirmek zaten iyice zaman aliyor... kiii benim avmde acligim basladi güzelim kiyafetlere bile bakamadım ... boylece ogun sayisi anca 2 ogun oluyor sonra mini bi ara yapabilirim yinede olur mu ??? Yani başka turlu cumartesi gunu olmaz bende
Cantanda 1 meyve bulundura bilirsin cnm benim önerim ya ceviz findik atistirma da olabilir

Sabah sat 10 30 da kizin kursu vardi oraya gitim 12 eve geri geldik camasir makinesini bosaltip kirlileri atim onu calistirdim sonrada bulasik makinesi bosaltip kizin eline bir parca ekmek arasi tahinli pekmez yaptim verdim bende ayak ustu 2 dilim ekmegi tahin pekmezli yedim sonra kuran vardi hazirlanip
Sat 1 de tekrar evden ciktim orda pilav ustu tavuklu pilav 1 dilim baklava verdiler ama ben yemedim kiza yedirdim :halay::anne: ben sadece ayrani ictim sabahda cocuklar patates kizartimnondanda yemedim :KK71:aksam sat 5 di eve geldim yemem vardi salata yaptim yedik

Sabah sat 10 30 da kizin kursu vardi oraya gitim 12 eve geri geldik camasir makinesini bosaltip kirlileri atim onu calistirdim sonrada bulasik makinesi bosaltip kizin eline bir parca ekmek arasi tahinli pekmez yaptim verdim bende ayak ustu 2 dilim ekmegi tahin pekmezli yedim sonra kuran vardi hazirlanip
Sat 1 de tekrar evden ciktim orda pilav ustu tavuklu pilav 1 dilim baklava verdiler ama ben yemedim kiza yedirdim :halay::anne: ben sadece ayrani ictim sabahda cocuklar patates kizartimnondanda yemedim :KK71:aksam sat 5 di eve geldim yemem vardi salata yaptim yedik
Ahhh rakibemmm yiyeydin yaaa pilav baklava oldumu simdiii ;))

Callanetics in bir saatlik olan videosunu buldum. Cardio yu arıyorum

05 Ocak Cumartesi Menüm

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 3 çatal helva
Yarım simit
Şekersiz çay

Öğle 15.00
1 kase yoğurt çorbası
4 yk menemen
2 yk bulgur pilavı
1.5 dilim tam buğday ekmeği