Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaydirigubbakcemile2

ben 61.5 olmaya çalışacağım.a.s.

yaa beni bu kadar geçme :bbo:

canım biliyorsun burdahekers benim adıma takmışlar beğenmiyolarlya kızlar inana sırf onlar için acele ediyom ben gideyim sende gel peşimdennnnnnnnnnnnn adımı narin etmek için uğraşıyommmkaydirigubbakcemile

hayirli cumalar cumleten afferin kizlar ne guzel attiniz kilolari tebrikler devamini dilerim hepnizi operima.s.

canım biliyorsun burdahekers benim adıma takmışlar beğenmiyolarlya kızlar inana sırf onlar için acele ediyom ben gideyim sende gel peşimdennnnnnnnnnnnn adımı narin etmek için uğraşıyommmkaydirigubbakcemile

tamam o zaman ben de haftaya 61.5 sonra 61, sonra 60 süper hayaller.

ayya artıkın kendime güvenimde geldi valla
haftaya 64 olucaamm geliyorumm kaydirigubbakcemile4

gelsin tabi güzelim, bak sen kaçamak yapıyordun hep bu hafta yapmadın oluyor.
Ben geçen hafta hiç kaçamak yapmamıştım 800 gr verdim, bu hafta 100 gr.
Kaçamak yapmayınca biraz da spor oluveriyor.

meliscim salata ve spor yoktu onlarıda ekleyip aızık hareketlenince etkisi oluyor gerçekten :dance:

kız cadılar niye geçtiniz bizi..... 1. bizim olacadıııııııı...kaydirigubbakcemile3:dilcikar::dilcikar:

bu arada merhaba hayırlı cumalar .....a.s.

meliscim salata ve spor yoktu onlarıda ekleyip aızık hareketlenince etkisi oluyor gerçekten :dance:

gerçekten öyle, söylemesi bu kadar kolay da, iş icraate gelince tökezliyoruz.
Ama tökezlemek yok, hep 1. olacağız artık, yaza inceceğiz unutmayın, durmak yok yola devam:lepi:

tamam canım en azından deneyelim ben 60,4
sen 61,5
nereus 64
eğer yine hedef koymak isteyenler olursa katılırlar bakalım neler yapcaz görelim hep birliktee (kız bide bakmışız hepimiz hedefimizin altına inmişzzzzzdelikafadulden)

bende hedef koyup sizinlemi cekissem acaba bikere esimlen iddiaya girdiydim kaybettim korkuyom su kiloda olacam bu hafta demeye

nereuscum sana demiştim bizi sen 1.liğe taşıyacaksın diye dalga geçme demiştin kızmıştın. Bak ne oldu.
Bu kadar konuşuyoruz bizi geçen takım olmaz inşallah.

Back
X