Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim hesaplamaları kontrol ettim doğruda yanlız bu en sondaki %27 bölümüne takıldım,yanlışmı yaptım bilmiyorum ama o yüzdeleri toplayıp ekside olanı düşüyormuyuz toplamdan.buseyrem -0.29 ya onu toplamdan düşüyormuyuz bir orda takıldım.

bilmiyorumm meliscim :1no2: :çok üzgünüm:

kuzum ben seni bırakırmıyım hiç sen üzülme bitane kuzum var zaten sadece benimde bu hafta yemek düzenim değişti sadece baskı unsuru olacak birine ihtiyacım olduğunu belirtmek istedim ben seni bırakmam kafanı yorma
ayrıca ad ıda alabilirim isterse

kızlar bu hafta kilo veremeyen aspettami ve karamanlı. En az kilo veren ben :)
Üçümüze koç lazım, eli sopalı olsun.
Eğer istersen adcım sana da verelim.
Eşleştirme işi çok başarılı olmadı nereus ve melzeyit dışında, iptal edelim onu, en az kilo verenlere koç atansın. İkiniz ve isteyen tabi kendi arasında devam edebilir.
Koç adayları: en iyi löliz ama aramızda olamayacak
nereus (1.8%), patbori (1.31%), şişgo (1.29%)
nereus ve patbori, karamanlı ve aspettamiden birisine koç olurmusunuz. Şişgocum sen de bana.

ben karamanlı ve aspettamıye koçluk yaparım sorun değil ama karşılaşamıyoruz bir türlü
onlarda onaylarlarsa hiç sorun değil benim içinn Şeniz

kuzum ben seni bırakırmıyım hiç sen üzülme bitane kuzum var zaten sadece benimde bu hafta yemek düzenim değişti sadece baskı unsuru olacak birine ihtiyacım olduğunu belirtmek istedim ben seni bırakmam kafanı yorma
ayrıca ad ıda alabilirim isterse

ooyyy yirim ben seniii Şeniz Şeniz Şeniz

meliscim hesaplamaları kontrol ettim doğruda yanlız bu en sondaki %27 bölümüne takıldım,yanlışmı yaptım bilmiyorum ama o yüzdeleri toplayıp ekside olanı düşüyormuyuz toplamdan.buseyrem -0.29 ya onu toplamdan düşüyormuyuz bir orda takıldım.

canım son satırı kendi içinde yapıyoruz, bireysel gibi.

kızlar bugün öğlen yediklerimi yazayım 1 kase puding(2DıLıM EKMEK 1 BARDAK SÜT VE ŞEKER YERıNE GEÇıYOR)
1kase işkembe çorbası ve bol salata 1kaç fındık ve 1domatis yedim annemler geliyor ankaradan malum pazar çalışıyorum please herkes oyunu kullansın vatandaşlık görevimizi yerine getirelim
ben pazar günü yokum sabah 6da görev alacağımız söylendi
şimdide ders çalışacam pazr günüde yazdıkları iyi oldu akşama kadar ders çay sigara muhabbeti olur ama yedklerime pazar günüdikkat edemem evde yokum ya hani akşamda ızgara et yapmayı planlıyorum yanınada bol salata bide yoğurt oh oh enfeeeeeeees

hangi fotoğraf melzeyit anlamadım ki .şu kıvırcık saçlı kızı soruyorsan yok o ben değilim yada ben bilmeden fotoğrafmı ekledim? ay kendimi sapıttım. ha bu arada koçluğunu seve seve kabul ederim tabiki ne demek.pazar günü kolay gelsin sana,umarım hayırlısı ile atlatırsın o günü.ayrıca annenler geliyor ya gözünaydın.

Back
X