Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek sportie yerimiz varsa neden olmasın ama dediğim sen bize takılmaya devam et melis gelince seni bilgilendirir.akşama burda olur sanırım.bende teşekkürederim.
ne demek mehalim biz artık olmazsa olmazıs birbirimiz için yanılıyormuyum.kardeş kelimesini ağızdan değil yürekten söylüyoruz.ayrıca sizlerde süpersiniz.
Bir çok takıma mesaj attım ancak, en ümit verici 13,takım oldu
teşekkürler
merhaba
bende öğlen salçalı makarna biraz çorba ve ayran içtim.
Bu hafta herkes ne güzel kilo vermiş. Ben hafta içi kilo verdiğimi görünce 3 gün üst üste kaçamak yaptım. Verdiğim kiloyuda geri aldım tabi. Bu hafta hiç kaçamak yok. Bana kim koçluk yapacak.![]()
merhaba kizlar benim icin hic problem degil nereus memnuniyetle jabul ederim ama benim durumumu biliyorsun kortizon kullaniyorum ama arada bir kaciriyorum hic kilo almadim bu ikinci haftam demek oluyorki kacamaklar olmasa kilo bile verecem herhalde
sevgili kocum emirleinizi ve cezalarinizi bekliyorum kacirdigim zaman tabiki
bugün kahvalti
2 bardak cay
3 dilim ekmek bunu birakmam lazim ama olmuyor
tost arasinda mantar
domates salatalik
beyaz peynir
aksama 1 saat stepe gidecem
öglen
8 tane kadar yaprak sarmasi
yogurt
aksama birsey yemem spordan gelince meyve yerim
1.5 litre su 2 de olabilir
şuna bak sen benim kuzu koç olmuş ya süper vallahi şişgo vallahi bende yapayalnız kaldım benim cadı kaçtı gitti hım ne yapalım bizde onlara katılalım bari yada başkanım yenibir eşleşme yapsın veben ders çalışmadım
evet koç oldu vallahi canım benle melis birlikteyiz gel takıl bize hayatını yaşaaaaaaaaaaaadelikafadulden ay bu olmadı
gel katıl bize zayıfla demek istedimmmm sen ben ve melis yeni stratejilerrr geliştirelimmmmmmmmm ve zayıflayalımmmmkaydirigubbakcemile5
bu arada birinciliğimiz hayırlı olsun arkadaşlar benim çok miğdem bulanıyor galiba çıkartacamayyyyyyyyyy
kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlere de büyük sabır diliyorum.delikafadulden
ben bu gün kendimi özgür bırakıyım dedim
2 dilim kek 1 dolma ve canım ne istiyorsa yedim.sonra da moralim bozuldu vehepsini zorla çıkardım yaaa:1shok: psikolojim bozuldu sanırım yaaaaaaaa
bu arada melzeyitim benim hesaplamam doğru muydu emin değildim tekrar bakar mısın canım sana zahmet.
kızlar vallaha süpersiniz ne diyim yaaa nereus tatlı cadı kocaman öpüyorum seni :1hug:
melisim sana tekrar çok tşkler canım görülmüştürki siz varken 5. takımın sırtı yere gelmezz Şeniz