- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
Cok haklisin canim bir eve yatiya gidilirken önce evin hanımına sormak lazım bakalim musaitmi diye ama onlar önce adama sormuşlar ee seninkide dunden razi bosanicam diyince ne tepki verdiYaa yok ada bu adam olmicak. Anlatıyorum kendini yerime köy. Kayinbabam ın diğerlerinde sorun var 10 yıldır şu ara halsiz düşmüş. Bizimkine dramatize yapıyorlar. Ses etmedim 10 gündür hergun git gel yapıyor. Anneler gününde annemin mezarına götür dedim yorgunum dedi yattı dün gunduzden saçımı yaptım duzlestirdim aradım akşam dışarı çıkalım dedim. Eve geldiki sürat kırk karış iki lokma yedi çekildi noldu dedim babam i aradım kötüydü. Ee hep kötüyum diyor dedim.gidip 1 saat durup gelim çıkarız dedi saat 6 bucuk ta çıktı gece 12 10 geçe geldi. Çocuğum hasta kusuyor arıyorum babama serum takmaya getirdim diyor. 3 kat kıyafet degistim çocuğa ne yese çıkardı. Ama bu böyle olurmu ada Allah için şöyle. Bide gelmiş diyor enişte dediki senin misafirin olacam. Babasını görmeye geliyor bacisi bende kalıyor hikaye yaa tatile geliyor.