Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısınız canım, menü yazıp çıkmak daha çok diyet günlüğü tutmak gibi oluyor. Biraz şaşırdım buraya geldiğimden beri aslında herkes gayet iyi besleniyor ufak tefek sapmalar olsa da. Bazen düşünüyorum acaba hep mi böyle yiyorsunuz yoksa bu diyet düzeni mi? Çünkü ben diyette olmadığımda çok yiyorum :KK70:
Diyette olmasam kuruyemişler tatlılar kebaplar dönerler havada uçuşurdu şu an. Bende normalde çok yerim. 😅🙈🙈🙈
Sesini çıkarmadı. Sigara içme bahanesiyle odadan çıktı. Birdee kendiside enistenin durumundan sikayetciymis gibi poz takınıyor. Ben sabah 6 bucuk ta cikiyorum evden evi erkeği yok diyor. Bende adama ben Sabah erken çıkıyorum akşam gece geliyorum deseydin ınsanlara yüzünü actirirsan böyle olur dedim
Çok gerilme demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Sakin kalmaya çalış. Geçecektir bugünlerde 🙏🏼🙏🏼
Bugün tartıda artı gördüm çok üzgünüm:110: Motivasyonumu kaybediyorum böyle olunca
Pes etmek yok, Cuma’ya 3 gün var bir arkadaşın da dediği gibi. Yılmadan devam ediyoruz arkadaşlar ❤️💃🏽💃🏽

BENim uykum var ama çocuklar uyumuyor akşama yemek yok ne yapsam fikrim yok
dun gece sarma sardım ben rahatım:KK49::kk77:
Ben cigeri sevmezdim ama demir icin ara ara yiyordum bi dönem.. evde yapmiyorum izgara seklinde disardan yiyordum... ve ilacsiz demirim yukselmisti ....
Ama ağır sindirimi zor ve kabiz yapiyor....
Bumbarda mi yemiyorsun ayyy ben bumbara bayılıyorum...
Offf demıyeydın keske bende bumbara bayılırım :kk77::kk77:
Ama elimize gecmıyor oyle kolay bulunmuyor kasaplarda yaa:(
Kayınbabam hasta ki bu hastalık öyle çok abartılacak bisey değil.. babası hasta diye geliyor benim evimde kalacak miş. Tatile geliyoruz demiyorlarda. Suç kocamda ınsanlara kul gibi davranirsan ilk fırsatta seni enayi yerine koyarlar kii o bacisi eşim askerdeyken Kayinbabam çocuğuma meyve suyu almış ilgilenmiş diye dedikodu sunu yapmış utanmadan evimde kalacak.
Kac gun kalacaklar? Babanın yanına gelıyon orda kal dimi ama :KK4:

Kızlar bazen ömür boyu istediğim şeyleri istediğim kadar yiyemeyeceğimi düşünüyorum kalbim sıkışıyor :KK70: :KK70: Tünelin sonundaki ışığı göremiyorum sanki:110::110:

Benim felsefem kışın ye, yazın yeme :) ben uzun kış gecelerinde sinema keyfiSİ yaparken kekim kurabiyem olacak arkadaş ya bisküvili tatlım ya yaş pastam ya ya yazamıcam...Kalp sıkışması bana geçti :D

Ben hep böyle kaçamaksız gidersem sence bayrama kadar kaç kiloya inerim canım 59 u görür müyüm
Suan 62 degilmi 4 haziran bayram rahat görürsün canim ama biraz spor eklemen lazim..
Canim sende profilin altuna guncel ve hedef kilonu yazsan olur mu ? Bazen kim kac kiloydu unutuyorum oradan bakiyorum..🤗🤗🤗

Back
X