Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar ben zülal
sizi dışardan takip ediyorum uzun zamandır

çok güzel enerjiniz var
üye olup aranıza katılmak istedim
mümkünse

Hoş geldin canım aramıza. Böyle mesajları okuyunca çok mutlu oluyorum. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Onu doldurup burada paylaşman gerekli. O zaman seni daha yakından tanırız.

aypare ackerman aypare ackerman geçende biri demişti ya “hadi burada ünlü birisi varsa” diye, benim de aklıma hep hadi tanıdığım birisi varsa burada diye geçiyor. Özellikle öğrencilerimden birinin buralarda olabileceği aklıma geliyor. O yüzden sordum

Onu diyen hayalperest benim :D

Süt yapmıştır canım normal sutu sindirmesi zormuş bagırsakların.
Bence de yaa
Sabah
avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
peynir
domate salata
şekersiz çay

öğlen
7 8 kaşık bulgur

akşam
1 tabak kuru fasulye
salata

1,5 su
Beğendim menünü öğlen yoğurt da ekleyebilir sin bulgur max 6 kaşık olsun bebce çünkü 3yk bulgur = 1 dilim ekmek

Slm kizlar gecmisi tam okuyamadim menulrre baktim yorum yazicam hoop şarzim bitti şarzi doluyor bu seferde kızın elinden alamiyorum
Kızlar aklımda kaldığı kadar kaçamak yapan ayda yoldan sapitan yok herkesin menüleri düzene oturmuş sadece kaptanim güzel kaptanimin kızlarımin anne yapalım yapalım dediği cisi saymazsak tabiki ınş eksiklerimizi karşılığını ali caz
Bugün benim dyt tartı günüm hemde listem degisecek bakalım hesap verme zamanı

Allah patatesi özene bezene yaratmış bence sarı sarı :KK70:
Dimi yaa fırında bir patates yapıyordum ben baharatlı baharatlı of of 😍😂😂
O bende de var. Çok dert etmiyorum ben. Sanki kafaya taktıkça sürekli oluyormuş gibi geliyor.
Doğru cidden öyle kafaya takmayınca geçiyor bugün gratise gideyim de ne var ne yok gezeyim yürüyüş de olur 😂😂

Günaydın kızlar bu sayfadan sonra sohbete katılacağım çünkü neredeyse 100 sayfa geçmiş var :KK57::KK57: hatta haftasonunu da sayarsam 100 ü de geçer kesin :KK48: güzel bişey ama sohbet akıyor grupta :KK19: ben de bugünden itibaren düzenli katılıcam artık sohbetinize :KK51:

doktora gittim size kısa bi bildirim yapayım bu konuda.. teşhis gizli şeker :olamaz: şeker hastası değilim ama olmama ramak kalmış.. en iyi ihtimalle 10 sene sonra olurmuşum ama 10 seneye kalmaz dedi. şekerim yüksek 3 aylık şekerim de yüksek kolestrol hafif yüksek sınırı geçmemiş ama geçmemesi için dikkat et dedi.. kesinlikle kilo vermelisin diyetisyen eşliğinde dedi.. öğün atlamadan 5-6 öğünlü bi diyet yapacaksın dedi seni diyetisyene sevk ediyorum dedi de yok göndermeyin burası evime çok uzak yakın bi yere giderim ben dedim ama mutlaka git dedi.6 ayda bir kontrol dedi. ya bissürü şey dedi de.. insülin direnci olabilir dedi onu istememiş testte baktım keşke söyleseydim ama kandaki bulgular var olduğunu gösteriyor. b12 sınırda, demir düşük, d vitamini yerlerde :olamaz::olamaz::KK14: yani demem o ki bu sonuçlarla baya bi sınıfta kalmışım.. ve internetten baktım gizli şekerin tümmm belirtileri bende var ama anladım şeker var bende dedim gittim ve çıktı çok şükür henüz diyabet değil onun dönüşü yok ama bunun var.. düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme ile kurtarabilirim.

canım çok sıkkındı dün akşam yürüyüşe çıktık görümcemle 11000 adım olmuş dün akşamları çıkalım dedik ramazandan sonra sıkı bi diyet ve egzersiz programım olacak :KK51:
geçmiş olsun canım diyetle sporla inşallah geçer ...
benim eşimde de çıktı gizli şeker ama benim eşim tam tersi zayıflıyor.... zaten iki tür varmış ya zayıflatıyor yada kilo aldırıyor... dr eşimede aynı şeyleri dedi dikkat etmezsen 10 seneye şeker hastası olursun ... hareket etmen lazım dedi.... dr dedi de eşim ne yapıyor şeker yemeye devam sıfır hareket...

Bence de yaa

Beğendim menünü öğlen yoğurt da ekleyebilir sin bulgur max 6 kaşık olsun bebce çünkü 3yk bulgur = 1 dilim ekmek

Evet canım yoğurt yemek bende isterdim ama ramazan olduğu için kaçak göçek bunu bile hızlı hızlı yedim nereme gitti bende bilmiyorum :D

Dimi yaa fırında bir patates yapıyordum ben baharatlı baharatlı of of 😍😂😂

Doğru cidden öyle kafaya takmayınca geçiyor bugün gratise gideyim de ne var ne yok gezeyim yürüyüş de olur 😂😂

Bende kızartırken kırmızı toz biber kekik kimyon birde üstüne kaşar birazda sucuk serpiştiriyorum efsane oluyo :D

Yarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani :deli:

Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel incecik yılların olsun inşallah :KK53:

14.5 menüm
Sahur yok

20:15
Çeyrek yufkadan peynirli börek
6 yk kıymalı ıspanak
1 dilim karakılçık ekmeği
4 yk yoğurtlu kabak
2 ceviz
2 incir

23:30
1 fincan sütlü Türk kahvesi
1 hurma

6500 adım
1 saat reformer pilates

2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum

Ramazan girdiğinden beri ağzıma kaçamak sürmedim. Ama malesef kilo veremiyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım, bundan da az beslenilmesi ki. İsyanlardayım.

Sahur bilerek mi yapmıyorsun bilmiyorum da vücudunun kitlemesine sebep olmuş olabilir canım bence sahur da yapmalısın

f040-gif.1318849

Bitmiyorduuuuu bulaşık hiç bitmiyorduuuuuu

:KK70::KK70:

Herkese merhaba, bakamadım 2-3 gündür buralara. Hem kendim hem çocuk hastaydı :KK43: . Oruçta tutamadım tabi. Neyse bugün daha iyiydim. O nedenle yarın yine oruç olacağım inşallah.

Bugün kü menümü de yazayım.

Sabah 10 gibi
Bir dilim kepek ekmek üzerine beyaz peynir
Bir domates
Bir salatalık
8-9 zeytin
Yeşil çay

Saat 13:30
Bir kase şehriye çorbası

Saat 18:30

Kabak salatası 4-5 kaşık
3-4 yemek kaşığı nohut yemeği

Saat 21:30
Sütlü kahve
3-4 hurma

2 litre su

@Anka
LAydLiNe LAydLiNe

Geçmiş olsun canım. Menün güzel afiyet olsun

Kızlar yaaaaa size bi itirafta bulunacağım her türlü atış serbest yerken hep sizi düşündüm affedin beni size söylemezsem kendimi çok kötü hissedeceğim ama bunu söylersem sizi kötü etkilemekten de korkuyorum ama artık kendime dur demem lazım çünkü fena abarttım bugün. Menümü yazacağım Eki Görüntüle 2268908

😳😳 waffle ne zamandır aklımdaaa 😭

Menüm

Kahvaltı (07:45)
2 yemek kaşığı yumurtalı patates

Öğle (12:30)
1 kase sütlü nesfit

Ara (17:15)
3 tane can eriği
4 tane kayısı çağlası

Akşam (19:58)
2 servis kaşığı karışık kızartma
3-4 kaşık sarımsaklı yoğurt
2 avuç içi büyüklüğünde pide (ellerim küçük)

22:00
1 tane waffle

2 lt su

Bugün niyetleniyorum artık, yarın oruçluyum inşallah

Patatesler kızartmalar wafflelar oh oh maşallah

Back
X