Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence fazlasıyla az olmuş canım ya. Sabah erken kalkmışsın ve 4buçuğa kadar hiç bişey yememmişsin :KK20:

Aynen canım tatlıyı yemesen süper menüydü

:KK57: Rakibem bu kadar meyve yiyeceğine bi dilim tatlı yesen daha mı karlıydın acaba :ıslık:

Aynen canım kimse dört dörtlük değil ve bence gerçekten Rabbim dağına göre kar veriyor. Benim de eşim huysuzdur bana nasıl çekiyorsun demek ki o da senin sınavın diyorlar. Bende nerden biliyorsunuz belki ben onun sınavıyımdır diyorum. Arada geliyorlar bana ve adamın sabrını ciddi zorluyorum yani.
bende öyle olduğum için onun eksilerini de görmezden geliyorum :olamaz::olamaz:

Hoşgeldin canım bende yeni geldim enerji çekiyor galiba :KK66:
Hoş geldin canım aramıza. Böyle mesajları okuyunca çok mutlu oluyorum. Takımın ilk sayfasında kurallarımız ve formumuz var. Onu doldurup burada paylaşman gerekli. O zaman seni daha yakından tanırız.

dogru alıntı oldumu bilmiyorum hoşbulduk
beceremeyebilirim ilk zmanlar
hemen dolduruyorum formu

Hızlı vermedin aslında. Hiç kaçamak yapmadığın için gitmesi gerektiği kadar gitti. Eğer kaçamak yapıp bir ileri iki geri yapsan böyle olmazdın. Motivasyonunda kalmazdı. Bence hep söylediğim gibi 0 kaçamak, bir de hareketli bir yaşam. Sende şuan ikisi de var.
canım biliyorsun öncede çook spor yapardım... ve öyle deli büyük kaçamaklar yapmazdım... şuan bence dediğin gibi motivasyonum tam bunun sebebide kilo verdiğimi görmek ... önce deli spor yapıp kilo vermeyince ister istemez motivasyon düşüyor ufak kaçamak yapıyordum...
kaptanım spor sabah yapılmalı yağ yakımı ozaman hızlanıyor ben bu diyetimde onu öğrendim....

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : zulal83
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: muhasebe
Yaşınız :36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 163
Kilonuz: 73 ( en son tartı öyle demişti 3 hafta önce )
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : yemeyi çok seviyorum tatlı karbonhidrat çok severim , abur cubur yerim tokken bile yerim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : güzel giyinmek , rahat etmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
hayır

Ahh Anka Anka m bu gece seni yadd ettim benim kiz erken yatti (10bucuk gibi)gece 1bucukta kalktı bende kalktım bir daha 5 i geçti yatması bizimle beraber sahur yaptı civcivler kutusundan cikar di sevdi oynadi hoplamak ziplamak istiyor zoraki salllayark uyuttum simdi de gözü açılmıyor mukabeleye gidicez nasıl yetisicem bilmiyorm

Ahh Anka Anka m bu gece seni yadd ettim benim kiz erken yatti (10bucuk gibi)gece 1bucukta kalktı bende kalktım bir daha 5 i geçti yatması bizimle beraber sahur yaptı civcivler kutusundan cikar di sevdi oynadi hoplamak ziplamak istiyor zoraki salllayark uyuttum simdi de gözü açılmıyor mukabeleye gidicez nasıl yetisicem bilmiyorm
Allah kolaylık versin canım yazsaydın bana muhabbet ederdik ben de uyumadım güneş doğana kadar

Back
X