Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben sırf deniz var diye her yeri beğenemem canım Antalya merkez mesela köyden hallice :KK43: yazın gezilecek zaman nemden dışarı adım atılmıyor havasında da pis bir koku var..Çanakkale öyle değil mesela havası püfür püfür yeşil mavi bir arada Gelibolu da iyidir..Kısaca ben yeşilin kucakladığı maviyi seviyorum Marmaris gibi :KK200:
Sen hangi ildesin canim ?

Sabah
avuç içi kadar pide
1 haşlanmış yumurta
peynir
domate salata
şekersiz çay

öğlen
7 8 kaşık bulgur

akşam
1 tabak kuru fasulye
salata

1,5 su
Öğlen sadece bulgur yemişsin, bulgur pilavı galiba canım. Pilavın ölçüsünü azaltıp keşke yanına proteinli bir şey ekleseydin. Akşam da bakliyat çünkü. Hep karbonhidrat olmuş

Ben sırf deniz var diye her yeri beğenemem canım Antalya merkez mesela köyden hallice :KK43: yazın gezilecek zaman nemden dışarı adım atılmıyor havasında da pis bir koku var..Çanakkale öyle değil mesela havası püfür püfür yeşil mavi bir arada Gelibolu da iyidir..Kısaca ben yeşilin kucakladığı maviyi seviyorum Marmaris gibi :KK200:

marmaris çok güzel bende çok begenmiştim.

yani kaptanim ben uyarım ama benim liste işi olunca napicam mesela bu hafta fıstık ezmesi yazacakmış kasar var tost yapmak için bunlar listemde olan seyler bakalim tam liste eli.de yok gelince başka neler olucak

Fıstık ezmesi mi :KK53: bende istiyorum o listeden 😂

HErkese göre yasak farklı ama. Diyetisyene gidenlerin sütlü tatlı hakkı bile oluyor ama sana göre patates bile cıss

Evet herkesin doğrusu farklı olunca yasaklar konusunda anlaşamıyoruz bir türlü 😂

boyum 1,59- 1,58 canım....
sabah aç karnına yapılan spor yağ yakımını hzılandırıyor canım....sabah kalkıyorum kızımın kahvaltısını hazırlıyorum koyuyorum önüne hemen spora geçiyorum zaten kızım 1,5 saatte anca yiyor gözüm görmüyor hadi ye ye demiyorum sinir kat sayılarım yükselmiyor....:KK70::KK70::KK70:... en azından spor derdin kalmıyor gün içerisinde de ev işi rahat rahat yapıyorum....
Kızın kaç yaşında canım? Kendisi yapıyorsa kahvaltı ne güzel

Back
X